Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_prev_product

Filename: product/block.php

Line Number: 77

Повернутись до списку

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_next_product

Filename: product/block.php

Line Number: 86

Гіалуроновий тонер Secret Key Hyaluron Aqua Micro-Peel Cream

Код товару: 173055
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 3-5 днів
  • Виробник: SecretKey
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Тіло креми Гіалуроновий тонер Secret Key Hyaluron Aqua Micro-Peel Cream

Гіалуроновий тонер з ефектом мікро-пілінгу, 500 мл

Ціна: 473 грн

Опис товару Гіалуроновий тонер Secret Key Hyaluron Aqua Micro-Peel Cream

Винахідливі експерти корейського бренду Secret Key розробили високоефективний зволожуючий крем-гель з гіалуроновою кислотою, який забезпечує якісний догляд за сухою та нормальною шкірою, надає легкий пілінг-ефект. Його дія спрямована на дбайливе очищення та відлущування, підтримку оптимального гідробалансу шкірного покриву.

 
Легкий освіжаючий крем має миттєвий зволожуючий ефект. Гіалуронова кислота сприяє синтезу колагену та еластину, прискоренню регенерації. Рослинні екстракти десяти видів забезпечують захист від сухості та лущення. Вітамін Е бореться з вільними радикалами, а огірковий сік і рожева вода мають заспокійливу дію, допомагають зняти напругу.

Гіалуроновий тонер Secret Key Hyaluron Aqua Micro-Peel Cream Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Гіалуроновий тонер Secret Key Hyaluron Aqua Micro-Peel Cream в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Тіло креми купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Тіло креми и купити Гіалуроновий тонер Secret Key Hyaluron Aqua Micro-Peel Cream в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Гіалуроновий тонер Secret Key Hyaluron Aqua Micro-Peel Cream

Огляд Тонер
Призначення Ліфтінг, від перших ознак старіння, зволоження
Час застосування Універсальний
Об `єм 500 мл
Клас косметики Натуральна
Номер у упаковці, ПК 1
З'єднання Purified Water, Methylpropanediol, Glycerin, Niacinamide, Glyceryl acrylate/acrylic acid copolymer, Cyclopentasiloxane, Butylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Blueberry, Licorice, Raspberry, Tomato, Mulberry, Green Tea Portula Extract, Lemon extract, Caprylhydroxamic acid, Retinyl Palmitate, THIAMINE HCl, Riboflavin, Niacin, Carnitine HCl, Pantothenic Acid, Biotin, Folic Acid, Ascorbic Acid, Tocopherol, Hydrolyzed collagen,
Країна-виробник товарів Корея
Додатково Спосіб застосування: невелику кількість набрати в долоні і рухами, що поплескують, нанести на обличчя відразу після вмивання. Також засіб можна використовувати як експрес-маску, змочивши їм серветки і ненадовго приклавши до обличчя. Тонер можна застосовувати для розведення альгінатної маски або додаткового просочування будь-яких тканинних масок.

* Технічні характеристики Гіалуроновий тонер Secret Key Hyaluron Aqua Micro-Peel Cream можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Гіалуроновий тонер Secret Key Hyaluron Aqua Micro-Peel Cream

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →