Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг Ghibli BRICIOLO®

Код товару: 211257
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ghibli
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини Порохотяг Ghibli BRICIOLO®

Модель стаціонарного пилососа-відра Ghibli Briciolo для сміття, що застосовуються в перукарнях, кухнях, магазинах, лабораторіях і т.д.

Ціна: 7396 грн
шт

Опис товару Порохотяг Ghibli BRICIOLO®

   Ghibli Briciolo - модель побутового, стаціонарного пилососа, що підходить не тільки для кухні, але й для перукарень, невеликих лабораторій, магазинів і т.д. Легкість та зручність роботи забезпечується завдяки розміщеній на корпусі пилососу педалі увімкнення/вимкнення. Оснащений знімним, що миється відром для сміття (15 л) з кришкою, що відкривається за допомогою педалі. Спеціалізований пилосос для перукарні та інших громадських місць, де необхідно підтримувати постійну чистоту, своєчасно та оперативно позбавляючись сухих відходів. Принцип дії – потрібно підмістити обрізки волосся до основи пилососа, натиснути ногою на кнопку пуску, розташовану на підставі пристрою поруч ізпідлогою – і все сміття миттєво зникне.
    Комплектація та особливості:
паперовий мішок; контрольна лампа; індикатор заповнення паперового мішка Фільтр двигуна; засувки корпусу; вентилятор; педаль увімкнення мотора; кришка пилососу; знімний контейнер для великого сміття; педаль для підйому кришки.

Порохотяг Ghibli BRICIOLO® Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг Ghibli BRICIOLO® в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини и купити Порохотяг Ghibli BRICIOLO® в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг Ghibli BRICIOLO®

Тип Для сухого збирання
живлення Від мережі 220 В
споживана потужність номінальна 1200 Вт, максимальна 1380 Вт
Витрата повітря 56 л/с
Об'єм контейнера для сміття 3,5 л
Додатково Габарити: 32 х 35 х 45,5 см
Розрядження номінальне: (мбар) 250
Рівень шуму: (дБ) 68
Вага 6,5 кг

* Технічні характеристики Порохотяг Ghibli BRICIOLO® можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг Ghibli BRICIOLO®

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ghibli BRICIOLO®

Код товару: 220854
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 116434
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 154246
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →