Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Машинка для стрижки волосся GEMEI GM-812

Код товару: 235806
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: GEMEI
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Машини для стрижки волосся Машинка для стрижки волосся GEMEI GM-812

Машинка для стрижки GEMEI GM-812 - інструмент професійного перукаря і чудовий помічник у разі, коли потрібно швидко і не виходячи з дому упорядкувати зачіску.

Ціна: 731 грн
шт

Опис товару Машинка для стрижки волосся GEMEI GM-812

Машинка для стрижки GEMEI GM-812 - інструмент професійного перукаря і чудовий помічник у разі, коли потрібно швидко і не виходячи з дому упорядкувати зачіску.
 
Звичайно ж, перукарська майстерність була, є і буде саме мистецтвом перетворення людей за допомогою маніпуляцій з їхнім волоссям, проте в наш стрімкий вік на зайвий візит до салону краси часом просто не вистачає часу. Якщо ваша зачіска не надто складна, освіжити та підрівняти її допоможе машинка для стрижки волосся GEMEI GM-812.
 
Професійна машинка для стрижки GEMEI GM-812 являє собою потужний перукарський інструмент, який має якісні характеристики. Середпереваг машинки Gemei варто виділити матеріал лез: нержавіюча сталь. Унікальний механізм перемикання дозволяє встановлювати довжину зрізу. Електромашинка для стрижки волосся працює від мережі, тому користуватися нею не складе труднощів, тому що це дуже комфортно. Комплект насадок дає можливість виконувати найрізноманітніші стрижки. Для того, щоб зберегти надійність і функціональність даного інструменту в початковому стані, рекомендовано використовувати масло для змащення машини.
 
При використанні машинки для стрижки GEMEI GM-812 необов'язково мати професійні навички перукаря - швидко підстригти себе або своїх близьких з такою машинкою не важко.

Машинка для стрижки волосся GEMEI GM-812 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Машинка для стрижки волосся GEMEI GM-812 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Машини для стрижки волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Машини для стрижки волосся и купити Машинка для стрижки волосся GEMEI GM-812 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Машинка для стрижки волосся GEMEI GM-812

Тип мотора Машинка для стрижки волосся
Живлення Мережа
Кількість насадок Ніж для стрижки
Покриття лез Нержавіюча сталь

* Технічні характеристики Машинка для стрижки волосся GEMEI GM-812 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Машинка для стрижки волосся GEMEI GM-812

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на GEMEI GM-812

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →