Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Машинка для стрижки волосся GEMEI GM-811

Код товару: 215901
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: GEMEI
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Машини для стрижки волосся Машинка для стрижки волосся GEMEI GM-811

Тип: Машинка для стрижки
Потужність, Вт: 15
Кількість насадок: 4
Кількість установок довжини волосся: 4
Діапазон установки довжини ножового блоку, мм: 3-12
Діапазон встановлення довжини з насадками, мм: 11-20
Матеріал лез: нержавіюча сталь
Харчування: мережа
Петля для підвішування: є
Комплектація: Машинка для стрижки GM 811, 4 насадки, щітка для чищення, гребінець, ножиці

Ціна: 860 грн
шт

Опис товару Машинка для стрижки волосся GEMEI GM-811

Машинка для стрижки волосся Gemei GM 811 Якщо ви любите добре доглянуте волосся, то професійна машинка для стрижки волосся Gemei GM 811 стане незамінним пристроєм для вас. Такий пристрій відрізняється простотою експлуатації та високою функціональністю, тому його можна використовувати як вдома, так і в професійних салонах краси. Працювати з машинкою для стрижки волосся Gemei GM 811 дуже просто та зручно. Завдяки чотирьом насадкам, що знімаються, за допомогою такого приладу можна обстригти волосся до необхідної довжини (3, 6, 9, 12 мм). Леза виготовлені з міцної нержавіючої сталі, при цьому вони не будуть затуплятися протягом тривалого періоду. За допомогою спеціальної щітки можна очистити леза відрізних забруднень. Для роботи пристрою достатньо підключити його до побутової електричної мережі. Відмінна риса моделі полягає у практично повній відсутності різних шумів. Таким чином працювати з пристроєм буде максимально комфортно. Професійна машинка для стрижки волосся Gemei GM 811 – це ідеальне поєднання якості, довговічності та доступної ціни. З її допомогою ви зможете досягти ідеальної зачіски в домашніх умовах. Гребінець та ножиці, які йдуть у комплекті, ще більше спростять це завдання. Характеристики: Тип: стрижка; Виробник: Gemei; Модель: GM 811; Тип установки довжини: знімні насадки; Насадки: насадка-гребінь (4 шт.); Установки довжини стрижки: 3; 6; 9;12 мм; Максимальне значення довжини волосся: 12 мм; Тип керування: повзункове; Ширина ножа: 4,5 мм; Матеріал лез: нержавіюча сталь; Колір чорний; Потужність: 15 Вт; Живлення: мережа; Тип двигуна: вібраційний; Особливості: низький рівень шуму. Комплектація: Машинка для стрижки GM 811; 4 насадки; Щітка для чищення; Гребінець; Ножиці.

Машинка для стрижки волосся GEMEI GM-811 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Машинка для стрижки волосся GEMEI GM-811 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Машини для стрижки волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Машини для стрижки волосся и купити Машинка для стрижки волосся GEMEI GM-811 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Машинка для стрижки волосся GEMEI GM-811

Тип мотора Машинка для стрижки
Живлення Мережа
Вага 0,370 кг
Кількість насадок 4
Стрижка бороди Є
Вологе очищення Ні
Довжина стрижки 3; 6; 9; 12 мм
Покриття лез Нержавіюча сталь
Зарядка через USB Ні

* Технічні характеристики Машинка для стрижки волосся GEMEI GM-811 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Машинка для стрижки волосся GEMEI GM-811

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на GEMEI GM-811

Код товару: 378778
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 378763
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 156006
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →