Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Плойка GEMEI GM-2990

Код товару: 175241
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: GEMEI
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прилади для укладання волосся Плойка GEMEI GM-2990

Тип приладу: праска-випрямляч для волосся
Потужність: 20 W
Напруга: 220-240 V
Матеріал пластин: алюміній

Ціна: 516 грн
шт

Опис товару Плойка GEMEI GM-2990

 Практичний міні випрямляч для волосся GM-2990 стане незамінним помічником у відрядженнях та на відпочинку, дозволить завжди і скрізь мати бездоганну зачіску, а компактність та простота у користуванні допоможуть заощадити місце та час!

 
Хочете мати доглянутий вигляд увечері після пляжу на курорті? Чи виглядатиме ідеально під час вечері з партнером у відрядженні, а часу на салон немає? Тоді Вам необхідно придбати компактні щипці-випрямляч для волосся GM-2990!
 
Також з цією якісною праскою для вирівнювання волосся PROGemei GM 2990 Ви можете бути абсолютно спокійними за стан свого волосся. Керамічне покриття пластин сприяє рівномірному розподілу тепла тадбайливій взаємодії зі структурою волосся. Так що вони залишаться сильними та красивими, навіть якщо Вам необхідно користуватися приладом частіше, ніж хотілося б.
 
Вас безперечно порадує швидке нагрівання пластин, потрібно просто включити прилад в електромережу і пересунути важіль на внутрішній його частині. Всього пару хвилин – і можна впорядковуватися.
Легка плойка-праска для волосся GM 2990 дуже проста і зручна в користуванні. Тільки один важіль для увімкнення/вимкнення приладу позбавить Вас необхідності довго вивчати інструкції, вибирати відповідні налаштування. Виробник вже підібрав оптимальну температуру нагріву, що дозволяє якісно випрямити волосся і при цьому ненашкодити їм.
 
На зручному міні випрямлячі для волосся є індикатор, який просигналізує про готовність приладу до використання. Тепер Вам не потрібно пробувати на волоссі чи достатньо гаряча праска, просто дочекайтеся, коли загориться лампочка. або подорожі, йому знайдеться місце навіть у найменшій ванній кімнаті або на мініатюрному туалетному столику. Спробувавши його в роботі всього один раз, Ви із задоволенням використовуватимете міні випрямляч будинку постійно!
 
Також Вамнапевно, сподобається мала вага приладу і те, як він зручно лягає в руку. Завдяки цим якостям Ваша ручка не втомиться в процесі створення ідеального укладання.
Стильні щипці для волосся GM 2990 також приємно здивують Вас своїм незвичайним колірним рішенням. М'ятний, блакитний або рожевий колір припаде до смаку як дівчинці-підлітку, так і старшій дівчині.

Плойка GEMEI GM-2990 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Плойка GEMEI GM-2990 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прилади для укладання волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прилади для укладання волосся и купити Плойка GEMEI GM-2990 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Плойка GEMEI GM-2990

Тип Прасування
Максимальна температура нагріву 170 С
Кількість режимів 1 шт
Потужність 14 Вт
Керамічне покриття насадок Є
Матеріал покриття індикатор нагріву
шарнірний шнур
Довжина мережевого шнура 110 см
Особливості 20 мм
Час нагріву 30 сек
Захисний замок Є
Автоматичне вимикання Ні

* Технічні характеристики Плойка GEMEI GM-2990 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Плойка GEMEI GM-2990

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на GEMEI GM-2990

Код товару: 310933
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 310930
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 310802
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →