Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_prev_product

Filename: product/block.php

Line Number: 77

Повернутись до списку

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_next_product

Filename: product/block.php

Line Number: 86

Гель-крем Mizon Snail Recovery Gel Cream

Код товару: 173053
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 3-5 днів
  • Виробник: Mizon
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Тіло креми Гель-крем Mizon Snail Recovery Gel Cream

Равликовий гель-крем, 45мол.

Ціна: 481 грн

Опис товару Гель-крем Mizon Snail Recovery Gel Cream

 Популярність косметичних засобів на основі секреції равликів зростає з кожним днем. Багато відомих виробників вважають своїм обов'язком надати красуням можливість зберегти красу і молодість обличчя. Для цього розробляються нові формули та створюються найкращі креми.

 
Snail Recovery Gel Cream - крем для обличчя, створений у лабораторіях корейського бренду Mizon. Цей косметичний продукт виготовлений у найкращих традиціях виробника: ідеально збалансована формула та лише натуральні інгредієнти. Має легку гелеву текстуру, яка миттєво вбирається, глибоко проникає в пори, сприяє прискореному оновленню клітин. Крем не містить парабенів, барвників та ароматизаторів. Завдяки впливу равликової секреції в обсязі 74% ефективно розгладжує шкірний покрив, позбавляючи вас від зморшок та мімічних зморшок, підвищує еластичність та пружність шкіри, робить її гладкою, ніжною та шовковистою.

Гель-крем Mizon Snail Recovery Gel Cream Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Гель-крем Mizon Snail Recovery Gel Cream в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Тіло креми купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Тіло креми и купити Гель-крем Mizon Snail Recovery Gel Cream в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Гель-крем Mizon Snail Recovery Gel Cream

Огляд Гель
Призначення Від перших ознак старіння, зволоження, заспокоєння
Час застосування Універсальний
Об `єм 45 мл
Клас косметики Універсальний
Номер у упаковці, ПК 1
З'єднання Snail Secretion Filtrate, Butylene Glycol, Water, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Polysorbate 20, Cyclohexasiloxane, Carbomer, Triethanolamine, Glycosyl Trehalose, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Hydroxyethylcellulose, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Dimethicone, Betula Platyphylla Japonica Juice, Tropolone, Sodium Polyacrylate, Adenosine, Portulaca Oleracea Extract, Disodium EDTA, Allantoin, Panthenol, Olea
Країна-виробник товарів Корея
Додатково Спосіб застосування

нанесіть на очищену шкіру обличчя і легкими рухами, що поплескують, рівномірно розподіліть по поверхні до повного вбирання крему.

* Технічні характеристики Гель-крем Mizon Snail Recovery Gel Cream можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Гель-крем Mizon Snail Recovery Gel Cream

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →