Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Розумні часи Garmin VivoSport Black S/M (010-01789-00)

Код товару: 209196
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Garmin
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розумні часи Розумні часи Garmin VivoSport Black S/M (010-01789-00)

Тренуйтеся в закритих приміщеннях або використовуйте вбудований приймач GPS для точного відстеження занять на відкритому повітрі

Ціна: 7568 грн
шт

Опис товару Розумні часи Garmin VivoSport Black S/M (010-01789-00)

Цей трекер активності пропонує багато функцій для активного способу життя. Незважаючи на компактний та стильний дизайн, vívosport включає вбудований GPS-приймач, що дозволяє точно відстежувати параметри занять на відкритому повітрі. Крім того, передбачено різні профілі для занять у закритих приміщеннях. Пристрій включає інструменти для спостереження за спортивною формою і цілодобове відстеження рівня стресу плюс зручні функції, в тому числі, автоматичну передачу даних в нашу спортивну онлайн-спільноту Garmin Connect. Таким чином, ви отримуєте повноцінний комплект для стеження за активністю. ЗАНЯТТЯ СПОРТОМ НА ВУЛИЦІ ТА ДОМУ Завдяки вбудованому GPS-приймачу виВи можете займатися на відкритому повітрі. Під час пробіжки, прогулянки або велосипедного тренування vivosport відстежує відстань, час та швидкість/темп, а також зберігає трек вашого тренування на карті у програмі Garmin Connect. У пристрої також передбачені додаткові заняття, що хронометруються, включаючи силові і кардіотренування, щоб ви могли підібрати для себе відповідний вид спортивних занять. ЩОДЕННЕ СПОСТЕРЕЖЕННЯ ЗА СПОРТИВНОЮ ФОРМОЮ І РІВНЕМ СТРЕСУ Завдяки пульсометру на зап'ясті Elevate ви можете відстежувати основні показники вашої спортивної та фізичної форми. Використовуючи показання частоти пульсу, vivosport розраховує VO2 max та спортивний вік – два індикатори фізичного стану,які зазвичай покращуються за умови регулярних тренувань. Крім того, пристрій відстежує варіабельність частоти пульсу (HRV), на основі якої розраховується та відстежується рівень стресу. Прилад попередить вас про високий рівень стресу, спричинений фізичними чи емоційними факторами, щоб ви вчасно знайшли можливість послабити тиск.

Розумні часи Garmin VivoSport Black S/M (010-01789-00) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Розумні часи Garmin VivoSport Black S/M (010-01789-00) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розумні часи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розумні часи и купити Розумні часи Garmin VivoSport Black S/M (010-01789-00) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Розумні часи Garmin VivoSport Black S/M (010-01789-00)

Тип Фітнес браслет
Операційна система Пропрієтарна
Підтримка платформ Android
iOS
Підтримка мобільних пристроїв Android
iOS
Матеріал корпусу Пластик
Колір справи Чорний
Браслетний матеріал/ремінь Силікон
Розміри (SHHVKHT) 9.7 x 19.3 мм
Вага 24,1 г малий/середній / 27,0 г для великого розміру
Розширення 72 x 144 px
Акумулятор До 7 днів у режимі розумного годинника, до 8 годин у режимі GPS

* Технічні характеристики Розумні часи Garmin VivoSport Black S/M (010-01789-00) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Розумні часи Garmin VivoSport Black S/M (010-01789-00)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Garmin VivoSport Black S/M (010-01789-00)

Код товару: 154816
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 273709
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 273710
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →