Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Розумні часи Garmin Vivomove 3s Silver Stainless Steel Bezel w. Granite Blue and Silicone B. (010-02238-00)

Код товару: 278548
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Garmin
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розумні часи Розумні часи Garmin Vivomove 3s Silver Stainless Steel Bezel w. Granite Blue and Silicone B. (010-02238-00)

Смарт-годинник vivomove 3s поєднує в собі класичний дизайн аналогового годинника і сучасні інтелектуальні функції, які допоможуть вам йти в ногу з сучасним життям. Годинник пропонується у різних варіантах кольору, щоб кожен користувач міг знайти свій варіант.

Ціна: 7740 грн
шт

Опис товару Розумні часи Garmin Vivomove 3s Silver Stainless Steel Bezel w. Granite Blue and Silicone B. (010-02238-00)

   Гібридні смарт-години меншого розміру з прихованим кольоровим сенсорним дисплеєм Стильний дизайн традиційних аналогових годинників зі стрілками Сенсорний екран помітний тільки тоді, коли він вам потрібен Залишайтеся на зв'язку завдяки інтелектуальним повідомленням, що відображаються на дисплеї годинника Функції цілодобового спостереження за параметрами організму та спортивною формою Підключення до GPS-приймача для відстеження параметрів прогулянок та бігу на свіжому повітрі1 плюс додаткові профілі занять Період роботи батареї: до 5 днів у режимі смарт-годин та додатковий тиждень у режимі звичайного годинника (час визначається лише за стрілками) Полюбіть свійСмарт-годинник vivomove 3s поєднує в собі класичний дизайн аналогових годинників і сучасні інтелектуальні функції, які допоможуть вам йти в ногу з сучасним життям. Годинник пропонується у різних варіантах кольору, щоб кожен користувач міг знайти свій варіант. Залишайтеся на зв'язку. Годинник vivomove 3s дозволяє вам залишатися на зв'язку, де б ви не знаходилися (на діловій зустрічі або урочистому обіді), з'єднуючись з вашим смартфоном. прихований екран Дисплей з'являється лише тоді, коли він вам потрібний. При роботі з сенсорним екраном стрілки йдуть, щоб не заважати.

Розумні часи Garmin Vivomove 3s Silver Stainless Steel Bezel w. Granite Blue and Silicone B. (010-02238-00) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Розумні часи Garmin Vivomove 3s Silver Stainless Steel Bezel w. Granite Blue and Silicone B. (010-02238-00) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розумні часи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розумні часи и купити Розумні часи Garmin Vivomove 3s Silver Stainless Steel Bezel w. Granite Blue and Silicone B. (010-02238-00) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Розумні часи Garmin Vivomove 3s Silver Stainless Steel Bezel w. Granite Blue and Silicone B. (010-02238-00)

Тип Смарт-годинник
Операційна система Пропрієтарна
Підтримка платформ iOS, Android
Підтримка мобільних пристроїв є
Матеріал корпусу Нержавіюча сталь
Колір справи сірий
Браслетний матеріал/ремінь силікон
Захист від ударів є
Розміри (SHHVKHT) 39х39х10, 9 мм
Вага 38 г
Діагональний 0.72
Розширення 64х132
Роз'єм для навушників є
Інтерфейси Bluetooth, ANT, Smart
ЦП -
Об'єм побудованої пам’яті 16 Гб
Акумулятор вбудована батарея
додаткова інформація Повідомлення з програм, Повідомлення про дзвінки, Повідомлення про SMS, Вібрація, Події календаря, Соціальні мережі, Електронна пошта.

* Технічні характеристики Розумні часи Garmin Vivomove 3s Silver Stainless Steel Bezel w. Granite Blue and Silicone B. (010-02238-00) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Розумні часи Garmin Vivomove 3s Silver Stainless Steel Bezel w. Granite Blue and Silicone B. (010-02238-00)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Garmin Vivomove 3s Silver Stainless Steel Bezel w. Granite Blue and Silicone B. (010-02238-00)

Код товару: 367886
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367887
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 258754
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →