Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Розумні часи Garmin Venu Sq Music Light Sand/Rose Gold (010-02426-11)

Код товару: 228339
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Garmin
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розумні часи Розумні часи Garmin Venu Sq Music Light Sand/Rose Gold (010-02426-11)

Смарт-годинник • сумісність • iOS • Android • повідомлення: + (E-mail, SMS, вхідні та пропущені дзвінки, номер або ім'я абонента, події календаря, повідомлення з соціальних мереж) • пульсометр: + (оптичний) • час роботи: в активному режимі 14ч, в режимі очікування, до: 144ч • дисплей: рідкокристалічний • 1,3"

Ціна: 12384 грн
шт

Опис товару Розумні часи Garmin Venu Sq Music Light Sand/Rose Gold (010-02426-11)

Розумний годинник Venu Sq - Music Edition GPS з яскравим кольоровим дисплеєм поєднує в собі повсякденний стиль та зберігання музики на пристрої з функціями моніторингу здоров'я та фітнесу, які надихають вас продовжувати рух. Розумний погляд для вашого зап'ястя Цей годинник з витонченим дизайном підходить для будь-якого вбрання і в будь-який час дня. Вони оснащені яскравим кольоровим дисплеєм та додатковим постійним режимом, тому ви можете побачити все з першого погляду. Розроблено для вас Цей розумний годинник створений для того, щоб йти в ногу з вашим способом життя, від міцного скла Corning ® Gorilla ® Glass 3 до легкої алюмінієвої рамки та зручного силіконового ремінця. Вбудовані спортивні програми Відстежуйте всі способи вашогопересування за допомогою більш ніж 20 встановлених додатків для GPS та занять спортом у приміщенні, включаючи ходьбу, біг, їзду на велосипеді, плавання у басейні, гольф та багато іншого. Фітнес відстеження Поки ви виходите на вулицю, Venu Sq відстежує кроки, хвилини інтенсивності, спалені калорії та багато іншого. Розумні повідомлення Отримуйте електронні листи, текстові повідомлення та сповіщення прямо на свій годинник, якщо вони підключені до сумісного смартфона. Ви можете навіть відповідати на текстові повідомлення, якщо у вас є телефон Android. Музика Завантажте пісні та програвачі зі своїх облікових записів Spotify, Deezer або Amazon Music (може знадобитися передплата). Для прослуховування музики без телефону використовуйтебездротові навушники (продаються окремо).

Розумні часи Garmin Venu Sq Music Light Sand/Rose Gold (010-02426-11) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Розумні часи Garmin Venu Sq Music Light Sand/Rose Gold (010-02426-11) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розумні часи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розумні часи и купити Розумні часи Garmin Venu Sq Music Light Sand/Rose Gold (010-02426-11) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Розумні часи Garmin Venu Sq Music Light Sand/Rose Gold (010-02426-11)

Тип Смарт-годинник
Операційна система Пропрієтарна
Підтримка платформ iOS:
+

Android:
є
Підтримка мобільних пристроїв iOS:
+

Android:
є
Матеріал корпусу алюміній та пластик
Розміри (SHHVKHT) 40.6х37.0х11.5
Вага 38
Інтерфейси NFC:
+

Bluetooth:
є

GPS:
є
Акумулятор Тип акумулятора:
вбудований

Час автономної роботи:
в активному режимі 14ч, в режимі очікування до: 144ч
додаткова інформація скло Corning Gorilla Glass 3, спорт і тренування, що настроюються, показники сну, вимірювання дихання, інтелектуальні функції для активного життя

* Технічні характеристики Розумні часи Garmin Venu Sq Music Light Sand/Rose Gold (010-02426-11) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Розумні часи Garmin Venu Sq Music Light Sand/Rose Gold (010-02426-11)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Garmin Venu Sq Music Light Sand/Rose Gold (010-02426-11)

Код товару: 302644
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365378
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365379
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →