Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Насос Gardena Premium 21000 Inox

Код товару: 120530
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Gardena
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Насоси, насосні станції та насоси Насос Gardena Premium 21000 Inox

Потужність: 1 кВт
Харчування: Мережа

Ціна: 12298 грн
шт

Опис товару Насос Gardena Premium 21000 Inox

 Якщо вода з'явилася в недозволеному місці і необхідно терміново вживати заходів, наприклад, щоб запобігти ще більшій шкоді Вашій оселі — вибирайте дренажний насос 21000 inox Premium, який дозволить Вам швидко і ефективно відкачати великий обсяг води. Насос дозволяє перекачувати до 21 000 л/год чистої або трохи забрудненої води з вмістом забруднюючих частинок діаметром до 5 мм. Поворотна основа насоса забезпечує можливість відкачування води до мінімального залишкового рівня 1 мм, тобто. практично насухо. Поплавковий вимикач забезпечує автоматичне включення та вимкнення насоса. Змінюючи положення кабелю у фіксаторі, можна регулювати рівні включення тавимикання за допомогою поплавкового вимикача. Додатково підключений механізм дозволяє легко перейти на постійне ручне управління. Завдяки наявності силового кабелю довжиною 10 м, практичний та надійний шланг може використовуватись для виконання різних завдань навіть на дуже великій глибині. Найвищі вимоги до моделі преміум-класу виконуються за рахунок використання високоякісних матеріалів. Завдяки високій міцності корпусу насоса з нержавіючої сталі гарантується надійність та тривалий термін служби насоса. Зносостійке робоче колесо насоса і малошумний конденсаторний двигун, що не вимагає технічного обслуговування.термовимикачем для захисту від навантажень забезпечують безперебійну експлуатацію насоса. Наявність універсального з'єднувача дозволяє підключати до насоса шланги діаметром 13 мм (1/2 дюйми), 16 мм (5/8 дюйми), 19 мм (3/4 дюйми), 25 мм (1 дюйми), 38 мм (1 1/2 дюйма) та 50 мм (2 дюйми).

* Висока продуктивність. Насос дренажний Premium продуктивністю 21 000 л/год забезпечує ефективне відкачування та перекачування води.
* Відкачування води до залишкового рівня 1 мм (практично насухо). Регульована поворотна основа насоса забезпечує можливість відкачування води до мінімального залишкового рівня 1 мм. Відкачується практично вся вода насухо.
* Безперервна робота. Надійний корпуснасоса, виконаний із укріпленого скловолокном пластику, зносостійке робоче колесо насоса і тихий двигун, що не вимагає технічного обслуговування, із захистом від перевантажень гарантують тривалий термін експлуатації насоса.
* Можливість постійного ручного керування. Датчики вмикання та вимикання, регульовані незалежно один від одного, дозволяють також використовувати режим ручного керування.
* Підключення з урахуванням різних вимог. Наявність універсального з'єднувача дозволяє використовувати шланги діаметром від 13 мм (1/2 дюйми) до 50 мм (2 дюйми).

Насос Gardena Premium 21000 Inox Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Насос Gardena Premium 21000 Inox в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Насоси, насосні станції та насоси купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Насоси, насосні станції та насоси и купити Насос Gardena Premium 21000 Inox в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Насос Gardena Premium 21000 Inox

Тип Насос
живлення Мережа
Потужність, кВт 1 кВт
Виконання 21000 л/год
Висота корму 11 м
додаткові характеристики З поплавцевим вимикачем
Вага 8.3 кг

* Технічні характеристики Насос Gardena Premium 21000 Inox можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Насос Gardena Premium 21000 Inox

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gardena Premium 21000 Inox

Код товару: 280952
На замовлення, 1-3 дні
VULKAN SCHP50 12728 грн
Код товару: 134213
На замовлення, 1-3 дні
Hyundai HY 83 12900 грн
Код товару: 199438
На замовлення, 1-3 дні
VULKAN SCCP80 13330 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →