Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Аератор Gardena ES 500

Код товару: 120488
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Gardena
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Аератори Аератор Gardena ES 500

Gardena ES 500 – електричний аератор, призначений для ефективного видалення моху, старої трави та листя, не пошкоджуючи кореневу систему газону. Використання аератора дозволяє покращити засвоєння ґрунтом повітря, вологи та поживних речовин.

Ціна: 9245 грн
шт

Опис товару Аератор Gardena ES 500


Gardena ES 500 - дозволяє акуратно видаляти мох і відмерлу траву з газону, що запобігає повторному зростанню моху та покращує засвоєння ґрунтом повітря, вологи та поживних речовин. Зносостійкі пружини із загартованої нержавіючої сталі прочісують газон і ефективно видаляють відмерлу траву, бур'яни та мох. У разі зношування сталевих пружин їх можна легко відрегулювати за допомогою зручної рукоятки. Завдяки потужному двигуну PowerPlus Ви зможете працювати без зупинок і будь-якої миті без проблем запустити газонний аератор. Великі колеса зі спеціальним профільним малюнком відчутно полегшують керування та забезпечують чудове зчеплення з поверхнею газону. Для полегшення роботи рукоятка забезпечена зручним.вимикачем. Для перенесення до місця використання пристрій переводиться в спеціальне положення транспортування, при якому леза легко і швидко складаються. Практична функція: рукоятку електричного газонного аератора можна легко зняти для компактного зберігання та полегшення транспортування. Рекомендація: газон можна обробляти аератором цілий рік, після кожної 2-ї або 3-ї стрижки.

Аератор Gardena ES 500 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Аератор Gardena ES 500 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Аератори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Аератори и купити Аератор Gardena ES 500 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Аератор Gardena ES 500

Тип Аератор-скарифікатор
Джерело живлення електричний (мережа)
Влада 0.5 кВт
Коригування проникнення 3 положення
Глибина проникнення 9 см
Робоча ширина 30 см
додаткові характеристики рекомендована площа: 600 м², складана рукоятка, рівень шуму: 89 дБ
Вага 9.5 кг

* Технічні характеристики Аератор Gardena ES 500 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Аератор Gardena ES 500

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gardena ES 500

Код товару: 222919
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 119202
Немає в наявності
STIGA SV213E 8428 грн
Код товару: 322701
На замовлення, 1-3 дні
Hyundai SCE 3220 8213 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →