Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Насос Gardena Classic 7500

Код товару: 120521
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Gardena
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Насоси, насосні станції та насоси Насос Gardena Classic 7500

Потужність: 0.34 кВт
Продуктивність: 125 л/хв
Харчування: Мережа

Ціна: 5934 грн
шт

Опис товару Насос Gardena Classic 7500

 Насос Gardena 7500 Classic - дренажний насос, завданням якого є відкачування або перекачування з однієї ємності в іншу будь-якої істотно забрудненої води. Ця модель справляється з частинками бруду діаметром до 25 міліметрів і виділяється на фоні конкурентів розширеними захисними функціями, які дозволять їй служити особливо довго і без збоїв.

Особливості:

  • Надійність і потужність. Багатофункціональний дренажний насос для брудної води може використовуватися для передачі або відкачування брудної води із забруднюючими частинками діаметром до 25 мм.
  • Автоматична багатофункціональнаМодель. Для зручності управління передбачений регульований поплавковий вимикач, який автоматично вмикає та вимикає насос залежно від рівня води. Рівні вмикання та вимикання за допомогою поплавкового вимикача регулюються шляхом зміни положення кабелю у фіксаторі
  • Можливість постійного ручного керування. Просте перемикання на режим постійного ручного керування. Просто підключіть вимикач поплавця до відповідного пристрою насоса
  • Тривалий термін служби. Зносостійке робоче колесо та міцний корпус гарантують тривалий термін служби та безперебійну експлуатацію
  • Підключення з урахуванням різних вимог.


Якщо Ви хочете осушити якесь водоймище або просто перегнати великий обсяг забрудненої води з однієї ємності в іншу, сміливо вибирайте насос Gardena 7500 Classic. Це насос для брудної води, який може здійснювати перекачування води, забрудненої частинками діаметром до 25 міліметрів. Користуватися таким насосом буде дуже просто, настільки просто, що в більшості випадків після встановлення на потрібне місце за його роботою не доведеться постійно стежити. Можливим це сталозавдяки поплавковому вимикачу, яким цей насос має. Реагуючи на рівень води, цей вимикач поплавця автоматичний і включить, і вимкне насос Gardena 7500 Classic. Рівень води, на якому відбуватиметься спрацювання вимикача, встановлює користувач. Це робиться за допомогою фіксатора кабелю, положення якого змінюється. Регулювання рівня безступінчасте і вибрати можна буде будь-яке з значень.

Якщо Вам не потрібно, щоб занурювальний насос Gardena 7500 Classic працював в автоматичному режимі, то його можна буде перевести в режим постійного ручного керування. Для цього потрібно буде просто зафіксувати поплавковий вимикачна корпусі, і тоді при контакті з водою він не спрацьовуватиме. З'єднувальний кабель насоса досягає в довжину 10 метрів, так що насос може застосовуватися на великій глибині, наприклад у котлованах на будмайданчиках або в садових ставках. Виробник насоса Gardena 7500 Classic подбав не тільки про те, щоб насос був практичний і міг застосовуватися універсально, але і про те, щоб він служив довго, а для цього важливо, щоб всі його елементи мали підвищену міцність. Знос ходового колеса насоса зменшений, а двигун насоса запобігає пошкодженню термовимикачем. Крім того, цей двигун майже не робить шуму і йому не потрібне обслуговування.

Характеристики:

  • Потужність: 340 Вт
  • Продуктивність нагнітання: 7500 л/год
  • Висота подачі: 6 м
  • Напір: 0,6 бар
  • Висота самоусмоктування: 8 м
  • Максимальна температура: 35°C
  • Вага: 4,3 кг
  • Довжина кабелю: 10 м
  • Тип силового кабелю: H05 RNF
  • Максимальний діаметр частинок: 25 мм
  • Клас електрозахисту: IP X8
 

Насос Gardena Classic 7500 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Насос Gardena Classic 7500 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Насоси, насосні станції та насоси купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Насоси, насосні станції та насоси и купити Насос Gardena Classic 7500 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Насос Gardena Classic 7500

Тип Насос
живлення Мережа
Потужність, кВт 0.34 кВт
Виконання 125 л/хв
Висота корму 6 м
додаткові характеристики живлення
Мережа
Максимальний розмір часток
25 мм
Тиск
0.6 бар
додаткові характеристики
З поплавцевим вимикачем
Вага 4.3 кг

* Технічні характеристики Насос Gardena Classic 7500 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Насос Gardena Classic 7500

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gardena Classic 7500

Код товару: 234530
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 244675
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 283633
На замовлення, 1-3 дні
NOWA WQCD C1500f 6321 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →