Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Гантель цільна шестигранна гексагональна SP-Planeta (1шт) SC-8013-35 35кг Black

Код товару: 186121
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: SP-Planeta
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Гантелі та ваги Гантель цільна шестигранна гексагональна SP-Planeta (1шт) SC-8013-35 35кг Black

Вам набридло, що поклавши гантель на підлогу, потім доводиться бігти за снарядом, що відкотився? Купуйте цілі шестигранні гексагональні гантелі SP-Planeta, і вони «дочекаться» вас там, де ви їх поклали!

Ціна: 6235 грн
шт

Опис товару Гантель цільна шестигранна гексагональна SP-Planeta (1шт) SC-8013-35 35кг Black

 Призначення

Гантелі знадобляться для швидкого нарощування м'язової маси, зміцнення суглобів, підвищення витривалості та працездатності організму. Вони ідеально підійдуть для занять фітнесом або гімнастичних вправ, а великі ваги стануть у нагоді бодібілдерам. А ще гантелі дозволяють тренувати м'язи практично всього тіла, головне скласти грамотний комплекс.
 
Снаряди необхідні в спортзалі та вдома, підходять для тренувань чоловікам та жінкам, новачкам та досвідченим спортсменам. Шестигранна форма не дає снаряду котитися підлогою, що робить його використання зручнішим і дає можливість не купувати додатково стійку. А ще його можна поставити торцем на стегнопід час підготовки до вправи Жим на горизонтальній лаві.
 
Опис
Гантель є парою шестикутних призм, з'єднаних між собою ручкою для захоплення. Щоб снаряд не вислизав із рук, на гриф нанесені насічки. Він сам виконаний із хромованої сталі, тому не іржавіє і довго зберігає відмінний зовнішній вигляд. Шестигранники гумовані, а значить, не створюють сильного шуму при укладанні їх на стійку або на підлогу. Гумовий шар також захищає покриття підлоги від пошкодження, якщо гантель неакуратно покласти.
 
Використання
Гантелі дозволяють тренувати практично всі м'язи тіла. Для біцепса буде корисною вправа Молот, а такожКонцентрований підйом на біцепс. Трицепс розвинеться під час виконання французького жиму з гантелями. Розведення гантелей убік навантажує дельти та плечовий пояс. Для рельєфу грудей буде корисним жим гантелей лежачи. Ноги стануть тренованішими від випадів та присідань.
 
Переваги
Гантелі дозволяють розвинути всі основні м'язи тіла.
Шестигранна форма не дає снарядам кататися по підлозі.
Гумове покриття не псує підлогу і не створює надмірного шуму.

Гантель цільна шестигранна гексагональна SP-Planeta (1шт) SC-8013-35 35кг Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Гантель цільна шестигранна гексагональна SP-Planeta (1шт) SC-8013-35 35кг Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Гантелі та ваги купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Гантелі та ваги и купити Гантель цільна шестигранна гексагональна SP-Planeta (1шт) SC-8013-35 35кг Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Гантель цільна шестигранна гексагональна SP-Planeta (1шт) SC-8013-35 35кг Black

Тип Гантель цілісна
Вага 35кг
Забарвлення Black
Обладнання 1 шт
Покриття Гума, хромована сталь

* Технічні характеристики Гантель цільна шестигранна гексагональна SP-Planeta (1шт) SC-8013-35 35кг Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Гантель цільна шестигранна гексагональна SP-Planeta (1шт) SC-8013-35 35кг Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Гантель цільна шестигранна гексагональна SP-Planeta (1шт) SC-8013-35 35кг Black

Код товару: 186264
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 317716
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 317738
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →