Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Гантель цільна професійна ZELART (1шт) DB6112-15 15кг Black

Код товару: 185368
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Гантелі та ваги Гантель цільна професійна ZELART (1шт) DB6112-15 15кг Black

Ви серйозно підходите до тренувань та професійно займаєтеся бодібілдингом? Тоді вам потрібні снаряди від ZELART DB6112!

Ціна: 3153 грн
шт

Опис товару Гантель цільна професійна ZELART (1шт) DB6112-15 15кг Black

 Призначення

Професійні гантелі ZELART ідеально відцентровані та врівноважені. Вони незамінні для досвідчених спортсменів, які домагаються рівномірного навантаження на м'язи, що робить тренування ефективнішими.
Виробник ZELART випускає продукцію найвищої якості за оптимальними цінами, тому снаряди доступні більшості спортсменів і довго не втрачають презентабельний зовнішній вигляд і властивості. І легші фітнес-гантели, і спортивні снаряди важче підходять для виконання більшості базових вправ – жимов лежачи і сидячи, тяги до грудей у ​​нахилі, присідань.
 
Опис
Професійна гантель ZELART є два диски, з'єднанихміж собою ручкою для захвату. Поверхня у грифа рифлена, що перешкоджає його вислизанню з рук. Обидва диски мають поліуретанове покриття – міцне та зносостійке. Воно не лопається і не стирається, довго зберігає добрий зовнішній вигляд. А ще таке покриття м'якше заліза, тому якщо класти гантель на стійку або підлогу, вона створює набагато менше шуму і захищає покриття від пошкоджень.
 
Використання
Якщо вам хочеться якнайшвидше наростити м'язову масу і збільшити абсолютну силу, то пара професійних гантелей - це саме те, що потрібно. Наприклад, махи допоможуть натренувати м'язи рук, ніг, кори. Біцепс розробляється при підйомі гантелі стоячи абосидячи, трицепс – при жимі гантелі із-за голови однією чи двома руками. Дельти та трапеції розвивають жим гантелей сидячи або жим Арнольда.

Гантель цільна професійна ZELART (1шт) DB6112-15 15кг Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Гантель цільна професійна ZELART (1шт) DB6112-15 15кг Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Гантелі та ваги купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Гантелі та ваги и купити Гантель цільна професійна ZELART (1шт) DB6112-15 15кг Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Гантель цільна професійна ZELART (1шт) DB6112-15 15кг Black

Тип Гантель цілісна
Вага 15 кг
Забарвлення Black
Обладнання 1 шт
Покриття Поліуретан

* Технічні характеристики Гантель цільна професійна ZELART (1шт) DB6112-15 15кг Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Гантель цільна професійна ZELART (1шт) DB6112-15 15кг Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Гантель цільна професійна ZELART (1шт) DB6112-15 15кг Black

Код товару: 196459
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313895
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 314825
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →