Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Гантель цільна професійна сталева RECORD (1шт) TA-7231-10 10кг Black

Код товару: 185370
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Гантелі та ваги Гантель цільна професійна сталева RECORD (1шт) TA-7231-10 10кг Black

Хочете досягти максимально рівномірного навантаження на м'язи? Тоді купуйте цілісні професійні гантелі зі сталі RECORD!

Ціна: 1752 грн
шт

Опис товару Гантель цільна професійна сталева RECORD (1шт) TA-7231-10 10кг Black

 Призначення

Гантелі допомагають опрацювати практично всі основні м'язи тіла, зміцнити суглоби, створити гарний рельєф. Професійні снаряди відрізняються від своїх побратимів тим, що вони ретельно відцентровані та врівноважені, тому навантаження на м'язи ідеально розподілене. Для занять фітнесом та аеробікою професійний інвентар вибирати необов'язково, а ось для бодібілдерів, які працюють з більшими вагами, такі параметри будуть вирішальними. Загалом, зі снарядами можна тренуватися чоловікам та жінкам, новачкам та професіоналам, вони підходять для домашніх занять та спортзалів.
 
Опис
Гантель є рифленою ручкою для захоплення, на кінціякої одягнені металеві млинці. Останні виконані з міцної сталі, яка не кришиться, навіть якщо гантель впустити на підлогу. Гриф зроблений з хромованої сталі, а значить, він не схильний до корозії і довго не втратить презентабельний зовнішній вигляд. Насічки сприяють кращому зчепленню та не дозволяють снаряду вислизнути з руки під час тренувань.
 
Використання
Вправи з гантелями – чудовий спосіб нарощування м'язової маси. Вони дуже ефективні, головне – систематичність занять. Що стосується навантаження, то тут багато залежить від початкового рівня підготовки. Наприклад, новачкам буде достатньо 2-3 підходи по 6-10 разів. Для тренування біцепса потрібен підйом гантелейстоячи або сидячи, а також концентрований підйом. Трицепс допоможуть промалювати жими через голову та розгинання руки назад у нахилі.
 
Мускулатура плечового пояса розвиватиметься під час виконання розведення гантелей убік. Рельєф грудей створять жими гантелей лежачи. Пропрацювати ноги можна за допомогою випадів та присідань.
 
Переваги
Ідеально збалансований професійний снаряд.
Добре для спортивних залів та домашніх тренувань.
Гриф гантелі виконаний із хромованої сталі, тому не боїться іржі.

Гантель цільна професійна сталева RECORD (1шт) TA-7231-10 10кг Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Гантель цільна професійна сталева RECORD (1шт) TA-7231-10 10кг Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Гантелі та ваги купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Гантелі та ваги и купити Гантель цільна професійна сталева RECORD (1шт) TA-7231-10 10кг Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Гантель цільна професійна сталева RECORD (1шт) TA-7231-10 10кг Black

Тип Гантель
Вага 10кг
Забарвлення Black
Обладнання 1 шт
Покриття Сталь, хромована сталь

* Технічні характеристики Гантель цільна професійна сталева RECORD (1шт) TA-7231-10 10кг Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Гантель цільна професійна сталева RECORD (1шт) TA-7231-10 10кг Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Гантель цільна професійна сталева RECORD (1шт) TA-7231-10 10кг Black

Код товару: 226684
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 306593
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313923
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →