Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікрохвильова піч Galanz POG-213F

Код товару: 150193
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Galanz
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікрохвильові печі Мікрохвильова піч Galanz POG-213F

Якщо ви шукаєте традиційну мікрохвильову піч, ми рекомендуємо вам звернутися за допомогою до китайської компанії Galanz, яка має гілку доступних і класичних пристроїв такого формату. Зверніть увагу на модель під назвою Galanz POG-213F. Вибагливість роботи даного пристрою дасть про себе знати після першого робочого процесу.

Ціна: 3612 грн
шт

Опис товару Мікрохвильова піч Galanz POG-213F

Внутрішню поверхню печі можна очистити заповнивши керамічну чашку або чашку з теплостійким склом водою з-під крана та активізувавши програму AquaClean. Бруд на стінках розм'якшиться пором, який утворюється. Після закінчення програми витріть внутрішню поверхню печі вологою ганчіркою. Автоматичні попередньо встановлені програми дозволяють спростити приготування деяких видів їжі. Вам потрібно лише вибрати тип їжі і ввести вагу, і піч автоматично регулюватиме потужність і тривалість приготування. Для запобігання випадковому включенню можна заблокувати мікрохвильову піч. Всі мікрохвильові печі Gorenje виділяються завдяки ефективній програмі розморожування,яка рівномірно та швидко розморозить будь-які заморожені продукти. Світлодіодне освітлення забезпечує відмінне та високоефективне освітлення. Воно працює в тридцять разів довше за звичайні лампи, і економить у десять разів більше енергії. Мікрохвилі є електромагнітні хвилі, які збуджують рух молекул води у їжі. Цей рух генерує енергію, яка нагріває, готує чи розморожує їжу. Завдяки швидкому та ефективному проникненню мікрохвиль в їжу страви готуються набагато швидше, ніж при звичайних способах приготування. Запобіжник гарантує безпечну роботу мікрохвильової печі. Він автоматично перериває будь-яку програму під час відкриття дверцят.

Мікрохвильова піч Galanz POG-213F Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікрохвильова піч Galanz POG-213F в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікрохвильові печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікрохвильові печі и купити Мікрохвильова піч Galanz POG-213F в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікрохвильова піч Galanz POG-213F

Об `єм 20л
Потужність 700 Вт
Спосіб встановлення та, що стоїть окремо
Конвекція ні
Гриль ні
Тип керування механічне
Програми розморожування, приготування, розігрів
Режим розморожування є
Кількість рівнів потужності 6
Інші функції з розморожуванням
з освітленням
Колір матовий чорний

* Технічні характеристики Мікрохвильова піч Galanz POG-213F можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікрохвильова піч Galanz POG-213F

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Galanz POG-213F

Код товару: 149488
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 357353
На замовлення, 1-3 дні
SHARP YC-MS01E-B 3655 грн
Код товару: 72522
На замовлення, 1-3 дні
Beko MOC 20100 S 3698 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →