Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Валіза Gabol Line (S) Grey

Код товару: 167013
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Gabol
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Валізи Валіза Gabol Line (S) Grey

об'єм-33 л, вага-2,7 кг, Grey (сірий), ABS-пластик, 55x39х20 см

Ціна: 2752 грн
шт

Опис товару Валіза Gabol Line (S) Grey

  Колекція валіз Gabol Line виконана з міцного і довговічного матеріалу - ABS-пластика, що дуже важливо для валіз, що перевозяться в багажних відділеннях. Модель відповідає мінімально обмеженим розмірам ручної поклажі, затвердженим міжнародними бюджетними авіакомпаніями при авіаперельотах. Внутрішній об'єм розділений перегородкою на два відділення та має ремені для фіксації речей усередині. Валіза обладнана фірмовим кодовим замком з функцією митного огляду TSA. Валіза легка, маневрена і зручна для транспортування.

 
Чемодан оснащений чотирма повноповоротними, спареними колесами з можливістю незалежного розвороту кожного колеса на 360°. Системоюпередбачено рівномірний перерозподіл навантаження на кожне колесо, що у свою чергу сприяє плавному коченню та маневреності валізи, докладаючи при цьому мінімум зусиль. Колеса виготовлені із високотемпературного термопластичного поліуретану (TPU). Матеріал має міцність порівнянну з пластиком, гнучкістю силікону, а також має підвищену стійкість до перепадів температур. Відмінною особливістю коліс із TPU матеріалу є зниження шуму до мінімуму при коченні валізи по нерівній поверхні. Завдяки стійкості до стирання матеріал коліс відрізняється тривалим терміном експлуатації.
 
Валіза обладнана фірмовим кодовим замком з функцієюмитного огляду TSA (Transportation Security Administration – Адміністрація з безпеки на транспорті). Митні служби спільно з Американською Асоціацією з безпеки на транспорті (Transportation Security Administration або, скорочено, TSA) отримали абсолютне право, з метою безпеки, доглядати будь-яку валізу на колесах або сумку, що здалася їм підозрілою. Агенти з безпеки на транспорті мають спеціальні TSA ключі, за які вони несуть персональну відповідальність. Завдяки наявності в замку функції TSA після огляду ваші замки залишаться цілими та неушкодженими на відміну від багажу без функції TSA.
 
Ергономічна система висувної телескопічної ручки з кнопковим фіксаторомдозволяє відрегулювати висоту висувної ручки для додаткової зручності та комфорту користувача.
 
Особливості:
  • Відповідають регламенту REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals) - Регламент Європейського співтовариства щодо реєстрації, оцінки, авторизації та обмеження виробництва та використання хімічних речовин.
  • Відповідає мінімально обмеженим розмірам ручної поклажі, затвердженим міжнародними бюджетними авіакомпаніями при авіаперельотах
  • Чотири незалежні колеса, що обертаються на 360°, виготовлені з високотемпературного термопластичного поліуретану (TPU).
  • Вбудований кодовий замк з функцією митного огляду TSA (Transportation Security)Administration)
  • Висувна телескопічна, алюмінієва ручка з фіксатором на два положення
  • Ручка у верхній частині валізи для транспортування у вертикальному положенні
  • Валіза розділена перегородкою на блискавці на два основні відділення, перегородка має сітчасту кишеню на блискавці
  • Еластичні компресійні ремені на фастексах для фіксації багажу всередині валізи
  • Внутрішня підкладка на блискавці
  • Матеріал валізи підвищеної міцності до ударів до деформацій гарантує тривале використання та відмінний зовнішній вигляд
Комплектація: Валіза
 
Виробник: Gabol (Іспанія)
 
Термін гарантії: 5 років

Валіза Gabol Line (S) Grey Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Валіза Gabol Line (S) Grey в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Валізи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Валізи и купити Валіза Gabol Line (S) Grey в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Валіза Gabol Line (S) Grey

Тип Валіза на колесиках
Огляд для дорослих
Матеріал ABS-пластик
Забарвлення сірий
Об `єм 33 л
Розміри 55x39х20 см

* Технічні характеристики Валіза Gabol Line (S) Grey можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Валіза Gabol Line (S) Grey

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gabol Line (S) Grey

Код товару: 337023
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 278904
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 278907
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →