Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Трекінгові палиці Gabel Nordic Revo Alu-Tech (7009351390000)

Код товару: 346716
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Gabel
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Відстежуючі палички Трекінгові палиці Gabel Nordic Revo Alu-Tech (7009351390000)

Тип: складні, телескопічні, ультралегкі
Призначення: скандинавська ходьба, трейлраннінг
Категорія: унісекс
Кількість секцій: 3
Діаметр секції: 14/16 мм

Ціна: 4300 грн
шт

Опис товару Трекінгові палиці Gabel Nordic Revo Alu-Tech (7009351390000)

 Gabel Nordic Revo A1 – одні з найдешевших, але при цьому надзвичайно якісних складаних палиць для скандинавської ходьби. Ті, хто віддають перевагу алюмінієвим палицям зі складною конструкцією, гідно оцінять компактність, стабільність і зручність Gabel Nordic Revo A1. Алюмінієві секції з міцного алюмінієвого сплаву ALU 7075-F56, зафіксовані замками TPL, здатні витримати до 150 кг осьового навантаження при тому, що вага однієї палиці становить 229 м.

 
Трьохсекційні палиці мають верхню (зручнішу) телескопічну систему регулювання висоти в межах від 105 до 130 см і систему складання Twist Lock, завдяки чому в транспортному положенні мають довжину всього 52 см. Рукоятка має двошарову накладку зпробкового дерева, що перешкоджає потовиділенню, та оснащена системою швидкого відстібування ремінця. Потрібен нахил рукоятки, ефективний крій ремінця-рукавички та форма чобота сприяють формуванню правильної техніки скандинавської ходьби. Усі палиці Gabel мають розширену дворічну гарантію.
 
Компанія Gabel, починаючи з 1956 року, виробляє одні з найкращих лижних палиць, палиць для трекінгу та скандинавської ходьби, і може пишатися тим, що її продукція досі має маркування "Made in Italy", що підтверджує високу якість, передовий дизайн та відповідність вимогам. до професійної продукції. Компанія використовує тільки найкращі матеріали та технології у своїй галузі, і щодняпрацює над тим, щоб користувачі Gabel відчували перевагу і були впевнені у своєму виборі.
 
Компанія Gabel дуже ґрунтовно ставиться до кожного зі своїх напрямків, співпрацюючи з провідними організаціями в галузі та беручи участь у розробці методологій. Стоячи біля популяризації скандинавської ходьби в Італії, поряд з ASD (Асоціація нових стежок), Падуанським університетом, і AIMEF (Італійська Асоціація Сімейних Лікарів), компанія Gabel брала безпосередню участь як технічний консультант при доопрацюванні та вдосконаленні техніки ходьби. Таким чином, можна не сумніватися, що купуючи палиці для скандинавської ходьби Gabel, Ви отримуєте правильний продукт,здатний покращити результати занять та не нашкодити здоров'ю.
 
Performance – лінійка палиць для скандинавської ходьби, що поєднує мінімальну вагу та максимальну ефективність, призначена для інструкторів, спортсменів та найвибагливіших користувачів, які не шукають компромісів. Лінійка розрахована на частоту занять більше трьох разів на тиждень та середню вагу користувача до 100 кг, маючи при цьому достатній запас міцності до 150 кг.
 
Basket Change – пересування з ціпками по пухкому ґрунту, або снігу буде набагато ефективнішим при використанні спеціальних трекінгових або сніжних кілець різного діаметру та конфігурації. Ці палиці підтримують можливість зміни кілець. ТакимТаким чином, немає потреби купувати для кожного сезону окремі палиці. Достатньо укомплектувати палиці необхідними кільцями та почуватися впевнено на будь-якому рельєфі та за будь-якої погоди.
 
Carbide – наконечники палиць відіграють найважливішу роль: гострі та міцні, наконечники Gabel гарантують надійне зчеплення з будь-яким типом місцевості. Всі трекінгові ціпки Gabel оснащені твердосплавними наконечниками високої якості Widia (карбід вольфраму) швейцарського походження.
 
Comfort Strap – правильний ремінець-рукавичка – це ключовий елемент у скандинавській ходьбі. Новий ремінець Comfort Power зі зміненою формою тепер забезпечує кращу посадку та вищий рівень комфорту дляруки. Також практичність доповнюється новою системою відкривання/закриття, яка тепер знаходиться на тильній стороні руки та має спеціальний легкий язичок.
 
Grip – закруглена форма рукоятки зверху, та її кут нахилу 6-7° сприяють зручнішому захопленню та відпусканню рукоятки під час тренування. Всі рукоятки Gabel виготовлені з гіпоалергенних матеріалів і мають текстуру, що перешкоджає потовиділення. Рукоятка адаптована для використання як з ремінцями-рукавичками для скандинавської ходьби системи NCS, так і з ремінцями-рукавичками для трейлраннінгу системи FLS
 
Nordic Click System - це система кріплення з можливістю швидкого відстібування ремінця-рукавички відрукоятки. Для звільнення достатньо натиснути кнопку зверху рукоятки. Також легко ремінець пристібається назад. Часто трапляється, що під час занять потрібно дістати щось з кишені або просто відповісти по телефону. У таких випадках система NCS просто незамінна для тих, хто регулярно займається скандинавською ходьбою.
 
Reflex - невеликий світловідбиваючий елемент у вигляді трикутника, розташований на секціях палиць, допоможе залишатися користувачеві видимим у вечірній час доби і бути в безпеці при пересуванні вздовж проїжджої частини. Елемент забезпечує ефективне відображення практично 100% світла, що потрапило на нього.
 
Top Performance Locking – ця система фіксаціїТелескопічних секцій є результатом проведених досліджень та значного практичного досвіду та компанії Gabel. Цангова система TPL (Top Performance Locking) продовжує залишатися однією з найкращих на ринку. Спираючись на осьове навантаження 150 кг, TPL гарантує максимальну надійність і довговічність.
 
Twist Lock – робить Ваші ціпки компактними у складеному вигляді. Компанія Gabel не пішла шляхом створення більш складних і вимогливих до дбайливого поводження систем складання секцій, запропонувавши натомість більш просту та надійну систему замикання, керовану двома простими, легкими та інтуїтивно зрозумілими діями. Достатньо просто повернути нижню частину щодо верхньої на 90°, слідуючивказаному напрямку стрілок на секції (відкритий/закритий замок). При відкритому замку нижня секція витягується назовні. Після від'єднання нижньої частини палицю можна компактно скласти. Нижня частина залишиться з'єднаною з верхнім внутрішнім шнуром.

Трекінгові палиці Gabel Nordic Revo Alu-Tech (7009351390000) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Трекінгові палиці Gabel Nordic Revo Alu-Tech (7009351390000) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Відстежуючі палички купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Відстежуючі палички и купити Трекінгові палиці Gabel Nordic Revo Alu-Tech (7009351390000) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Трекінгові палиці Gabel Nordic Revo Alu-Tech (7009351390000)

Призначення Для треккинга
Кількість розділів 3 шт
Огляд Сложные, телескопические, ультралегкие
Категорія Унисекс
Мінімальна довжина, см 52 см
Максимальна довжина, см 130 см
Матеріал ручки Dual Cork 01/37, PP (полипропилен) + двухслойное пробковое дерево
Механізм регулювання висоти Top Performance Locking (цанговый)

* Технічні характеристики Трекінгові палиці Gabel Nordic Revo Alu-Tech (7009351390000) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Трекінгові палиці Gabel Nordic Revo Alu-Tech (7009351390000)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gabel Nordic Revo Alu-Tech (7009351390000)

Код товару: 271081
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 346887
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 346717
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →