Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фотоапарат Fujifilm X-T30 body Black

Код товару: 146878
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Fujifilm
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фотоапарати Фотоапарат Fujifilm X-T30 body Black

Бездзеркальний фотоапарат/ Розмір матриці: 23,6x15,6 мм/ До мегапікселів: 26/ Фокусна відстань: залежить від об'єктива/ Максимальна діафрагма: залежить від об'єктива/ Оптичний зум: залежить від об'єктива/ Типи файлів: JPEG, RAW/ Макс. розмір відеокадра: 3840x2160 (30fps)/ Колір: чорний

Ціна: 47687 грн
шт

Опис товару Фотоапарат Fujifilm X-T30 body Black

Бездзеркальна камера бере нові висоти художньої виразності. FUJIFILM X-T30 поєднує в собі функції, розроблені протягом чотирьох поколінь серії X. більш компактному та легкому корпусі.

 
Матриця зі зворотним підсвічуванням (26,1 млн пікс.). На FUJIFILM X-T30 встановлена ​​матриця серії X X-Trans CMOS 4 четвертого покоління. У цій матриці роздільною здатністю 26,1 мегапікселів використовується унікальний для матриць X-Trans масив кольорових фільтрів, що знижує муар і спотворення кольору без використання низькочастотного оптичного фільтра.Підсвічування покращує якість зображення при зниженні рівня шуму та розширенні чутливості до ISO160.
 
Ідеально підібраний процесор обробки зображень для досягнення максимально високих характеристик. Новий X-Processor 4 з чотирма ядрами покликаний реалізувати весь потенціал матриці X-Trans CMOS 4. Така комбінація процесора і матриці дозволила поліпшити режим імітації плівки для отримання більш насичених фарб і відтінків, а також істотно покращити відстеження об'єкта, що рухається, 30P, а також автофокусування, підвищивши його швидкість та точність.
 
Швидше і точне автофокусування. Кількість пікселів фазового АФ матриці збільшено до 2,16 млн,а зона фазового АФ охоплює тепер весь кадр (близько 100%), забезпечуючи швидке та точне автофокусування. Межа низького рівня освітленості для фазового АФ розширена з +0,5EV у системних камерах попереднього покоління до -3,0EV.
 
Шість режимів АФ. Камера пропонує АФ за точкою для фокусування по вибраній точці, зонний АФ для об'єктів, що рухаються, а також широкозонний / стежить АФ. У поєднанні з режимами AF-S та AF-C це дозволяє користуватися загалом шістьма комбінаціями АФ.
 
Механічний затвор та електронний затвор. FUJIFILM X-T30 дозволяє проводити безперервну зйомку зі швидкістю 8,0 кадрів в секунду з повною роздільною здатністю з використанням механічного затвора, а такожпропонує спортивний режим видошукача, що дозволяє знімати в межах обрізаної зони розміром приблизно 16,6 млн. пікс. (обрізка 1.25x), позначеної на видошукачі, що дозволяє перевіряти рухи об'єкта зйомки ще до того, як він потрапляє в кадр, що знімається. При використанні електронного затвора FUJIFILM X-T30 підтримує прискорену безперервну зйомку без затемнення зі швидкістю до 30 кадрів в секунду. Якщо вибрано електронний затвор, можна вибрати безшумний режим.
 
АФ з розпізнаванням обличчя та очей для зйомки більш досконалих портретів. Спостереження АФ з розпізнаванням обличчя та очей стало вдвічі кращим, ніж на попередніх моделях. FUJIFILM X-T30 зберігає точний фокус на людях у центрі абона периферії в сценах, у яких стеження завжди було важкоздійсненним. АФ з розпізнаванням очей підтримується і в режимі AF-C, коли фокус стежить за очима людини, що знімається при портретній зйомці людей, що рухаються. АФ з розпізнаванням очей можна конфігурувати на пріоритет фокусування на праве, ліве або найближче до камери очей. Це дуже корисно в портретній фотографії, коли потрібна точність фокусування при невеликій глибині різкості.
 
Функція вибору особи для гарантованого захоплення важливого об'єкта зйомки. Якщо в кадр попадає кілька осіб, ви можете вибрати ту чи іншу особу на сенсорному екрані або важелем фокуса для оптимізації параметрів АФ та експозиції. Функціявибору обличчя виявиться корисним під час зйомки пам'ятних фотографій або окремих людей у ​​великому натовпі під час спортивних чи інших заходів.
 
Відеозйомка у форматі 4K/30P та цифровий звукозапис високої роздільної здатності. Завдяки матриці та процесору 4-го покоління FUJIFILM X-T30 чудово вдається відеозйомка у форматі 4K. По суті він знімає у форматі 6K (6240x3510), щоб досягти неймовірної якості 4K (3810x2160). Крім того, камера підтримує формат DCI (17:9), який робить ваші відео ще більш кінематографічними. FUJIFILM X-T30 забезпечує запис звуку з високою роздільною здатністю без застосування додаткового обладнання. І нарешті, він підтримує відеозйомка F-Log та вихідний сигнал 10 біт 4:2:2 через HDMI, що дозволяє зніматицією камерою по-справжньому професійне відео.
 
Значно покращено роботу АФ з розпізнаванням обличчя та очей. АФ з розпізнаванням обличчя та очей працює і під час відеозйомки. У поєднанні з функцією вибору обличчя це дозволяє вибрати на сенсорному екрані або важелем перемикання фокуса прямо під час зйомки, хто має бути у фокусі.
 
Унікальні режими імітації фотоплівки FUJIFILM. Усього є 16 режимів імітації плівки, що забезпечують багатство фарб та відтінків для передачі ваших творчих бажань як за зміни аналогової фотоплівки. В основі цієї функціональності, що стала візитною карткою FUJIFILM, лежить філософія кольору та ноу-хау, накопичене за 80 років виробництвафотоплівки. Серед наявних режимів PROVIA та Velvia, названі по фотоплівці FUJIFILM, а також ETERNA, що імітує кінематографічні тони, CLASSIC CHROME, що підходить для документальної фотографії, та два типи монохромних фільтрів, включаючи ACROS.

Фотоапарат Fujifilm X-T30 body Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фотоапарат Fujifilm X-T30 body Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фотоапарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фотоапарати и купити Фотоапарат Fujifilm X-T30 body Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фотоапарат Fujifilm X-T30 body Black

Тип фотоапарата бездзеркальний
Загальна кількість пікселів 26
Розмір матриці 23,6x15,6 мм
Максимальна роздільна здатність 6240x4160 пікс
Тип матриці CMOS
Чутливість авто, 160 - 12800, розширена 100/25600/51200
Баланс білого авто, 8 предустановок, ручний
Спалах авто, примусове спрацювання, повільна синхронізація, спалах відключений, зменшення ефекту «червоних очей»
Стабілізатор зображення Відсутнє
Швидкість зйомки 30 кадр/с
Наявність об'єктива є
Видошукач електронний
Витримка 900 - 1/4000 с
Фокусування є
Тип карт пам'яті SD (SDHC, SDXC)
Формати зображення JPEG, RAW
Інтерфейси USB 2.0, Micro HDMI
Формат акумулятора Li-Ion акумулятор
Запис відео 3840x2160 (30fps)
Формат запису відео MPEG-4, H.264
Запис звуку стерео
Матеріал корпусу магнієвий сплав
Додаткові можливості Wi-Fi
управління зі смартфона
Розмір 118х83х47 мм
Вага 383 г

* Технічні характеристики Фотоапарат Fujifilm X-T30 body Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фотоапарат Fujifilm X-T30 body Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Fujifilm X-T30 body Black

Код товару: 367933
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367934
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 108724
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →