Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фрегат металевий дощувач імпульсний F-5099

Код товару: 310974
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Hoz
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Поливні форсунки Фрегат металевий дощувач імпульсний F-5099

Полив життєво необхідний всім рослинам. Щоб вони радували нас, полив та зрошення мають бути регулярними. Але також важливо не залити кореневу систему, інакше вона просто почне гнити.

Ціна: 234 грн
шт

Опис товару Фрегат металевий дощувач імпульсний F-5099

 Полив життєво необхідний всім рослинам. Щоб вони радували нас, полив та зрошення мають бути регулярними. Але також важливо не залити кореневу систему, інакше вона просто почне гнити.

Розпилювач імпульсний найбільш зручний для застосування на середніх і невеликих газонах або городах. Фрегат металевий імпульсний дозволяє досягти ефекту дощу: струмінь води розбивається на тимчасові імпульсні подачі у вигляді дрібних бризок.
Імпульсні дощувачі цього типу дозволяють регулювати сектор поливу в діапазоні 10-360 °. Завдяки конструкції, регулюється та висота розбризкування.
Дощувач виготовлений зі спеціального сплаву алюмінію пофарбованого фарбою з використанням УФ фільтрів, що забезпечує довготривалу та надійну роботу розпилювача.
Застосування:
для обприскування саджанців та розсади
для зрошення рослин
для розпилення рідини
для поливу квітів

Фрегат металевий дощувач імпульсний F-5099 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фрегат металевий дощувач імпульсний F-5099 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Поливні форсунки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Поливні форсунки и купити Фрегат металевий дощувач імпульсний F-5099 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фрегат металевий дощувач імпульсний F-5099

Тип струменя розпилення
Особливості Імпульсні дощувачі цього дозволяють регулювати сектор поливу в діапазоні 10-360°. Завдяки конструкції, регулюється і висота розбризкування.
додаткові характеристики для обприскування саджанців та розсади
Країна виробник Китай

* Технічні характеристики Фрегат металевий дощувач імпульсний F-5099 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фрегат металевий дощувач імпульсний F-5099

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Фрегат металевий дощувач імпульсний F-5099

Код товару: 375996
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 376071
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →