Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка Franke Maxima FTC 626 XSL

Код товару: 213085
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Franke
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка Franke Maxima FTC 626 XSL

Продуктивність 1253 м3/год
Ширина корпусу 60 см
Фільтри алюмінієві

Ціна: 15480 грн
шт

Опис товару Витяжка Franke Maxima FTC 626 XSL

На сьогоднішній день продукція компанії Franke, ймовірно, є найкращою, що є на світовому ринку побутової техніки. Постійний розвиток, реорганізація та промислова консолідація компанії проходили паралельно із постійним удосконаленням продукції. Franke перевернула уявлення про кухонну витяжку: із звичайного аксесуару вона перетворилася на об'єкт інтер'єру, який може повністю змінити Вашу кухню. Елегантна телескопічна вбудована витяжка Franke Maxima FTC 626 XSL має чудову сполучність з різними видами інтер'єрів. Інноваційна модель втягує повітря периметральним способом, що підвищує якість та швидкість очищення. Ексклюзивний касетний фільтр легко знімається тапідходить для миття в посудомийній машині.

Якісне очищення. Застосування кухонної витяжки Franke Maxima FTC 626 XSL (110.0275.345) дасть вам можливість значно знизити в повітрі наявність продукту горіння, а також дозволить впоратися з відведенням неприємних запахів. Пристрій обладнано алюмінієвим касетним фільтром для жирових частинок. Він легко демонтується для подальшого чищення. Зручність використання. Кухонна витяжка Franke Maxima FTC 626 XSL ― телескопічна вбудована, здатна забезпечити максимальну продуктивність на рівні 1253м3/год. Витяжка призначена для боротьби з неприємними запахами та шкідливими домішками, якими насичується повітря у процесі приготування їжі. Ці запахи утворюються врезультаті взаємодії водяної пари, крапельок жиру, які потрапляють у повітря при кипінні олії, та частинок продуктів.

Завдяки її тихій та продуктивній роботі знаходиться на кухні легко та приємно, оскільки витяжка забезпечує безперервне очищення повітря шляхом викиду за межі приміщення. Відведення продуктів згоряння та неприємних запахів збереже здоров'я присутніх та захистить кухонні меблі, стіни та стелю від накопичення жирної сажі та кіптяви. Для очищення повітря від жирових домішок використовується алюмінієвий жироуловлюючий фільтр, який у разі забруднення легко можна очистити в посудомийній машині або під краном з теплою водою. Витяжка має 3 режими швидкості, які ви можетевикористовувати в залежності від того, чи ви готуєте одну страву або відразу кілька. Повзункове управління дозволить зручно і легко вибирати потрібні налаштування, а вбудоване освітлення стане в нагоді в темний час доби.

Franke – знаменитий швейцарський бренд, який виробляє сантехніку для кухні та побутову техніку. На сьогоднішній день компанія Franke є найбільшим світовим виробником кухонних мийок та першокласних системних рішень для кухні. Підприємство постійно займається інноваційними дослідженнями та пошуком нових технологій та матеріалів. На українському ринку продукція від Franke відома вже понад двадцять років, вона незмінно користується попитом у вітчизняних споживачів.функціональності та стильного універсального дизайну.

Витяжка Franke Maxima FTC 626 XSL Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка Franke Maxima FTC 626 XSL в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка Franke Maxima FTC 626 XSL в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка Franke Maxima FTC 626 XSL

Встановлення Вбудована
Продуктивність, куб.м/год 1590 куб.м/год
Кількість двигунів 1 шт
Потужність, Вт 135 Вт
Кількість швидкостей 4 шт
Максимальний рівень шуму, дБ 69 дБ
Керування Механіка
Режим роботи Відведення повітря/рециркуляція
Тип освітлення Світлодіодні лампи: 2 x 4 Вт
Інтенсивний режим Є
Фільтр Алюмінієвий
Ширина витяжки 60 см
Колір Нержавіюча сталь

* Технічні характеристики Витяжка Franke Maxima FTC 626 XSL можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка Franke Maxima FTC 626 XSL

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Franke Maxima FTC 626 XSL

Код товару: 346912
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 346913
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 362003
На замовлення, 1-3 дні
Concept OPK4960ds 15609 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →