Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Транспорт FORTE TT-EL-H858 Сірий

Код товару: 206486
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Forte
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Транспортувати Транспорт FORTE TT-EL-H858 Сірий

Електросамокат Forte TT EL H858 є універсальним транспортним засобом для подолання коротких дистанцій з комфортом. Ця модель здатна розвивати швидкість від 25 км/год. Електросамокат Forte TT EL H858 виконаний із надміцного алюмінієвого сплаву, стійкого до механічних пошкоджень. Модель оснащена колесами оптимального діаметром 8,5 дюймів. Завдяки їм самокат легко їздить по вибоїнах і нерівностях дороги, при цьому гарантуючи власнику комфорт.

Ціна: 16211 грн
шт

Опис товару Транспорт FORTE TT-EL-H858 Сірий

Forte TT EL H858 - це вдосконалена модель Xiaomi M 365. Потужна батарея із системою відновлення енергії дозволяє здійснювати поїздки до 40 км на одному заряді, а подвійна система гальм суттєво знижує ризик непередбачених ситуацій, забезпечує комфортну та безпечну їзду. У темну пору дорога освітлюється яскравою передньою фарою. Безперервне підсвічування заднього стоп сигналу робить вас помітним для інших учасників руху. Інтелектуальна функція КРУІЗ-КОНТРОЛЬ: Встановлений на Forte TT EL H858 бортовий комп'ютер FOC 36V20A дозволяє підтримувати вибрану користувачем швидкість. При рівномірному 5 сік. рух апарат автоматично запам'ятовує вибраний режим, що дозволяє насолоджуватися поїздкою,забувши про ручку газу. Зроблений із алюмінію корпус міцний та стійкий до корозії. На скутері немає зайвих елементів, дроти надійно заховані, а кількість з'єднань між деталями – мінімальна. Розповсюджений серед самокатів люфт, скрип при їзді, деренчання колесах – це не таке, як і для того, щоб запобігти.

Транспорт FORTE TT-EL-H858 Сірий Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Транспорт FORTE TT-EL-H858 Сірий в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Транспортувати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Транспортувати и купити Транспорт FORTE TT-EL-H858 Сірий в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Транспорт FORTE TT-EL-H858 Сірий

Тип Електросамокат
максимальна швидкість 25
Розмір колеса 8.5
Навантаження 120
Забарвлення Сірий
Запас ходу 30-40 км
максимальна потужність 350
Вага 14

* Технічні характеристики Транспорт FORTE TT-EL-H858 Сірий можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Транспорт FORTE TT-EL-H858 Сірий

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на FORTE TT-EL-H858 Сірий

Код товару: 206488
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 309632
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 310650
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →