Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Зварювальні апарати Forte MC-8000

Код товару: 175256
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Forte
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Зварювальні апарати Зварювальні апарати Forte MC-8000

Маска зварювальна • затемнення: автоматичне (хамелеон) • конструкція світлофільтра: фіксована • розмір оглядового вікна: 100 мм • живлення: сонячна батарея.

Ціна: 2745 грн
шт

Опис товару Зварювальні апарати Forte MC-8000

Високотехнологічна зварювальна маска Forte MC-8000 стане чудовим вибором для будь-якого користувача, який займається зварювальними роботами. Дана модель, завдяки високій якості виконання з нейлону, надійно захищає очі та обличчя оператора від розпалюваних бризок, що летять, при виконанні робіт зі зварювання, різання або зачистки металів. Зручність і простота роблять зварювальну маску доступною у використанні не тільки професіоналам, а й зварювальникам-початківцям. Ця модель має автоматичний світловий фільтр типу "хамелеон", а регулювання ступеня затемнення дозволяє налаштувати маску для комфортної роботи. Джерелом живлення у Forte MC-8000 виступає сонячна батарея. Не менш потішить і великийдіапазон робочих температур від -5 до +55°C, дозволяє робити будь-який вид зварювальних та інших робіт. Ергономічний дизайн та невелика вага, плавне регулювання затемнення та чутливості, а також можливість часу затримки роблять користування маскою максимально зручним та комфортним.

Зварювальні апарати Forte MC-8000 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Зварювальні апарати Forte MC-8000 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Зварювальні апарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Зварювальні апарати и купити Зварювальні апарати Forte MC-8000 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Зварювальні апарати Forte MC-8000

Тип Маска зварювальна
додаткові характеристики Діапазон робочих температур, °:
від -5 до +55°C
Розміри Розмір світлофільтру, мм:
110х90х9,0

* Технічні характеристики Зварювальні апарати Forte MC-8000 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Зварювальні апарати Forte MC-8000

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Forte MC-8000

Код товару: 295784
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 227239
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 295774
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →