Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Лобзик Forte JS 700 VP

Код товару: 176902
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Forte
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Лобзікі Лобзик Forte JS 700 VP

Сучасний електричний лобзик, який припаде до вподоби будь-якому майстру, що працює з деревом. Характеризується високою маневреністю, продуктивністю та легкістю. Головна його особливість – м'який та плавний хід. Працювати з такою технікою буде більш ніж легко, навіть людині без певних навичок. Лобзик чудово справляється з дерев'яними, сталевими та пластиковими конструкціями в побутових умовах, де немає необхідності застосовувати потужніший інструмент.

Ціна: 2279 грн
шт

Опис товару Лобзик Forte JS 700 VP

 Харчується пристрій від звичайної побутової мережі напругою 220В. Потужності двигуна (700 Вт) та довжини мережного кабелю цілком достатньо, щоб створити ефективний та комфортний робочий процес. Механізм встановлений на напрямній опорній платформі з можливістю похилого розпилу під кутом 45°.

Модель налічує 4-ступені маятникового ходу, дозволяючи вибрати ідеальний режим різання, залежно від уподобань користувача. Також є можливість регулювання частоти ходу, у досить широкому діапазоні 500 – 3000 ход/хв, завдяки чому можна вибрати найкращий режим роботи для того чи іншого матеріалу. У комплект поставки, крім самого інструменту, також входить патрубок для відведення пилу, шестигранний ключ та пиляльне полотно.

Лобзик Forte JS 700 VP Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Лобзик Forte JS 700 VP в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Лобзікі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Лобзікі и купити Лобзик Forte JS 700 VP в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Лобзик Forte JS 700 VP

Напруга 220 В
споживана потужність 0.7 кВт
Частота курсу 500-3000 оборотів/хв
Глибина різання деревини 65 мм
Глибина різання заліза 8 мм
Нахилений розріз 45 º
Обладнання Лобзик електричний
Патрубок для відведення пилу
Пильне полотно
Шестигранний ключ
Інструкція
Вага 2.1 кг

* Технічні характеристики Лобзик Forte JS 700 VP можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Лобзик Forte JS 700 VP

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Forte JS 700 VP

Код товару: 176806
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 289855
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 20080
На замовлення, 1-3 дні
Sparky TH-65 2494 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →