Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Розумні часи Fitbit Sense Lunar White / Soft Gold Stainless Steel

Код товару: 258756
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Fitbit
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розумні часи Розумні часи Fitbit Sense Lunar White / Soft Gold Stainless Steel

У вашому розпорядженні буде велика різноманітність попередньо встановлених алгоритмів тренувань, або використовуйте SmartTrack, який автоматично визначить та збереже всю інформацію про отримані фізичні навантаження. Зняті показники будуть завжди доступні на дисплеї годинника і з ними ви зможете покращити свої показники в спорті, а отже і в житті.

Ціна: 13975 грн
шт

Опис товару Розумні часи Fitbit Sense Lunar White / Soft Gold Stainless Steel

NFC і GPS У сучасному світі активність повсякденного життя тільки зростає і на допомозі приходять такі технології як NFC для безконтактної оплати покупок за допомогою годинника та GPS навігація, не прив'язана до телефону, стане в нагоді в далеких поїздках або походах. Враховуйте кожну калорію та сон З Fitbit Sense Health & Fitness ви зможете відстежувати скільки калорій ви втратили під час тренування та скільки потрібно заповнити. А з додатком контролю та відстеження фаз сну ви зможете налагодити правильний і міцний сон з нагадуваннями про час, коли час лягати, а за допомогою функції Smart Wake прокидатиметеся під приємну вібрацію на руці. Контролюйте свій пульс та рівень стресу З розташованими датчиками на задній кришцісмарт-годинника вам стануть доступні такі показники, як вимірювання електродермальної активності та ЕКГ. EDA технологія власне і відстежує електродермальну активність, тобто ви будете проінформовані про рівень стресу вашого організму, внаслідок чого, спираючись на надані поради програми, можете поліпшити свій стан з часом. ЕКГ надасть корисну інформацію про рівень вашого пульсу будь-якої миті часу. Тут слід зазначити, що ця функція вкрай корисна і необхідна професійним спортсменам, яким потрібно знати в якому діапазоні серцевого ритму тренуватися, про досягнення якого інформують годинник за допомогою вібрації. Також, враховуючиінформацію, що надається від ЕКГ, можна успішно розрахувати інтенсивність тренування для зменшення обсягів жирових тканин.

Розумні часи Fitbit Sense Lunar White / Soft Gold Stainless Steel Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Розумні часи Fitbit Sense Lunar White / Soft Gold Stainless Steel в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розумні часи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розумні часи и купити Розумні часи Fitbit Sense Lunar White / Soft Gold Stainless Steel в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Розумні часи Fitbit Sense Lunar White / Soft Gold Stainless Steel

Тип Смарт-годинник
Операційна система Пропрієтарна
Підтримка платформ Android
iOS
Підтримка мобільних пристроїв Android
iOS
Матеріал корпусу Алюміній
Браслетний матеріал/ремінь Силікон
Розміри (SHHVKHT) 40x40x12 мм
Діагональний 1.58"
Розширення 336x336
Інтерфейси Wi-Fi (802.11b/g/n 2.4GHz), NFC, Bluetooth 5.0
Акумулятор Час роботи
6 днів
додаткова інформація Водонепроникні, Динамік (гучний зв'язок), Вбудований мікрофон

* Технічні характеристики Розумні часи Fitbit Sense Lunar White / Soft Gold Stainless Steel можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Розумні часи Fitbit Sense Lunar White / Soft Gold Stainless Steel

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Fitbit Sense Lunar White / Soft Gold Stainless Steel

Код товару: 302009
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 276319
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 336932
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →