Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кавоварка Firstwheel FA-5453-2

Код товару: 100313
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Firstwheel
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кавомашини Кавоварка Firstwheel FA-5453-2

Автопідігрів дна колби немає
Підігрів чашок немає
Дренажний відсік для крапель немає
Можливість програмування немає
Можливість фільтрації води немає
Додатково 2 порцелянові чашки, постійний фільтр.

Ціна: 1161 грн
шт

Опис товару Кавоварка Firstwheel FA-5453-2

 За типом, кавоварка First FA 5453-2 відноситься до настільних, краплинних кавоварок. За один цикл, краплинна кавоварка здатна приготувати більше кави, ніж еспресо. Чиста вода, що знаходиться в резервуарі крапельної кавоварки, нагрівається за допомогою трубчастого електронагрівача (ТЕН-а) до ~90 ° C, після чого капає на каву. Просочуючи, вода вбирає смак і аромат кави і витікає у певну посудину. Ваша кава готова! Корпус кавоварки First FA 5453-2 зроблений із пластику та представлений у біло-чорному кольоровому варіанті. В цілому моделі характерний приємний і стильний дизайн, який не тільки впишеться в інтер'єр Вашої кухні, але і може стати важливим елементом її декору. На верхній частині кавоваркиFirst FA 5453-2 знаходиться кнопка відкривання кришки. Під кришкою розміщений вбудований резервуар для чистої води та відсік із постійним фільтром для кави. Фільтр знімний, що легко миється. Для приготування використовується мелена кава. Корисний об'єм резервуару для води: 0,25 л. Всередині резервуару можна побачити позначки з рівнем води. Перша відмітка – для приготування одного кухля кави, друга – двох кухлів. Два порцелянові кружки йдуть у комплекті з кавоваркою. На бічній частині корпусу кавоварки First FA 5453-2 знаходиться кнопка увімкнення/вимкнення приладу. Гуртки розміщуються на спеціальному піддоні для збирання крапель кави. Піддон знімний, що легко піддається очищенню. На нижній частині корпусу кавоварки знаходятьсяпрогумовані ніжки та відсік для зберігання мережевого шнура. Ніжки забезпечують стійке положення моделі на гладкій поверхні столу чи стільниці.

Кавоварка Firstwheel FA-5453-2 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кавоварка Firstwheel FA-5453-2 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кавомашини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кавомашини и купити Кавоварка Firstwheel FA-5453-2 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кавоварка Firstwheel FA-5453-2

Тип Крапельна кавоварка
Потужність 450 Вт
Об'єм резервуара для води 0,25л
Кількість чашок 2 порцелянові чашки, постійний фільтр.
Використана кава мелений
Максимальний тиск Ні
Комплектація настільна
Функції Ні
Конструкція Є
Колір Ні
Сфера використання Електронний
Керування Ні
Спосіб розміщення Пластик
Автоматичне приготування напоїв Ні
Вага Ні
Додаткові функції Ні
Особливості 21х15х17
Країна-виробник білий чорний

* Технічні характеристики Кавоварка Firstwheel FA-5453-2 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кавоварка Firstwheel FA-5453-2

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Firstwheel FA-5453-2

Код товару: 243560
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 311108
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →