Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Праска First FA-5629-2

Код товару: 155224
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: First
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Праски Праска First FA-5629-2

Вид праски: Стандартний; Потужність: 2200 Вт; Колір: Білий із сірим; Країна виробник: Китай;

Ціна: 989 грн
шт

Опис товару Праска First FA-5629-2

 Час зайнятися прасуванням, а Ваша праска вже відпрацювала свій ресурс? Ми рекомендуємо купити праску First FA 5629-2. Потужність моделі допоможе Вам, якщо у вас велика родина і доводиться щотижня проводити по кілька годин біля дошки для прасування. Праска складається з корпусу з резервуаром для води, підошви та ручки. Резервуар закритий кришкою. На його стінку нанесено позначку максимального рівня води. Керамічна підошва дозволяє знизити тертя поверхні тканини. Її нагрівання проводиться трубчастим електронагрівачем (ТЕН-ом). На поверхні підошви зроблені отвори та канавки для виходу пари, та досягнення ефекту «парової подушки», яка покращує ковзання праски. У процесі роботи прогумована ручка праскизручно лежить у руці і не ковзає. Мережевий кабель оптимальної довжини, із захисним тканинним обплетенням. Основа кабелю закріплена шарнірно, з можливістю обертання на 360 °, що підвищує термін його експлуатації. Про роботу праски повідомляє спеціальний світловий індикатор. Праска дозволяє регулювати температуру прасування та інтенсивність подачі пари. Температура регулюється за допомогою механічного поворотного перемикача термостата. На нього нанесено спеціальну шкалу. Регулятор подачі пари має кілька положень інтенсивності. Вимкнувши подачу, можна проводити сухе прасування. При цьому пара та вода блокуватимуться протикрапельною системою. Праска First FA 5629-2 має додаткові функції. Так,функція «спрей» дозволяє розбризкувати воду на поверхню тканини. Для цього є спеціальний носик на передній частині праски. Функція парового удару (турбопар) допоможе відгладити складки, що не піддаються. Також, за його допомогою, можна проводити вертикальне відпарювання. Для боротьби з накипом передбачена система «антинакип». Крім того, необхідно час від часу запускати функцію самоочищення. Усі функції активуються, натиснувши на відповідні кнопки. Корпус праски зроблений із пластику та представлений у двох кольорових варіантах: біло-зеленому та біло-чорному. Моделі характерний стильний, динамічний дизайн. Компактні розміри праски дозволяють зберігати його в шафі та діставати безпосередньоперед прасуванням.

Праска First FA-5629-2 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Праска First FA-5629-2 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Праски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Праски и купити Праска First FA-5629-2 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Праска First FA-5629-2

Потужність 2200 Вт
Підошва Нержавіюча сталь
Постійне постачання пари Є
Паровий удар Є
Функція розпилення Є
Можливість сухого прасування Є
Система захисту від накипу Є
Система самоочіщення Є
Протикрапельна система Є
Насадка для делікатних тканин Ні
Індикатор нагріву Світлодіодне
Вертикальна пара Є
Довжина шнура 1.5 м

* Технічні характеристики Праска First FA-5629-2 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Праска First FA-5629-2

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на First FA-5629-2

Код товару: 41274
На замовлення, 1-3 дні
Vimar VSI 2259 1032 грн
Код товару: 326983
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 311647
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →