Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

First FA-5407-2-WI

Код товару: 321237
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: First
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електрочайники First FA-5407-2-WI

Стильний електрочайник Електрочайник First FA-5407-2WI має дизайн, що відрізняється характерними для сучасних пристроїв рисами: проста циліндрична форма, базова кольорогама, відсутність акцентованих химерних деталей.

Ціна: 1247 грн
шт

Опис товару First FA-5407-2-WI

 Стильний електрочайник Електрочайник First FA-5407-2WI має дизайн, що відрізняється характерними для сучасних пристроїв рисами: проста циліндрична форма, базова кольорогама, відсутність акцентованих химерних деталей. За рахунок своєї аскетичності техніка ідеально підходить до будь-яких інтер'єрних рішень, а також може стати справжньою прикрасою вашої кухні. Подвійні стінки корпусу Модель має внутрішній резервуар для води, який міститься до 1700 мл. При цьому сам корпус зроблено так, щоб забезпечити повну безпеку користувачеві. Його подвійні стінки (метал усередині, пластик зовні) працюють за принципом термоса, утримуючи температуру всередині, а зовнішню частину залишаючи прохолодною. Такокроп набагато довше буде на потрібному рівні температури, а ви не ризикуєте отримати опік з необережності. Кнопка відкриття кришки Модель використовує окремий механізм, що активується виділеною кнопкою, для підняття кришки вгору. Всього один рух, який навіть не вимагатиме прямого контакту з розігрітою поверхнею, дозволить вам отримати доступ до заливної частини колби. Тепер немає ризику ненароком отримати краплі гарячого конденсату на шкіру – все продумано до дрібниць. Автоматичне відключення Важливою складовою сучасного чайника, що працює від електромережі, став контролер, який припиняє вироблення жару, як тільки вода стане окропом. Так ви не ризикуєте перегріти техніку, а також невитрачаєте даремно ресурси. Поворотна підставка на 360° Модель зроблена у форматі основи, що підключається до електрики, та глечик для води. Безпосередньо сама ємність немає проводів, тому її можна обертати виходячи з будь-який бік. Так забезпечується відмінна мобільність, що дозволяє швидко та ефективно знімати з підставки навіть доверху наповнену колбу.

First FA-5407-2-WI Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити First FA-5407-2-WI в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електрочайники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електрочайники и купити First FA-5407-2-WI в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару First FA-5407-2-WI

Об `єм 1.7
Потужність 2200
Тип нагрівального елемента диск
Матеріал корпусу Пластик
Тип Электрочайник
Підставка +
Підсвічування +
Терморегулятор +
Колір белый

* Технічні характеристики First FA-5407-2-WI можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - First FA-5407-2-WI

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на First FA-5407-2-WI

Код товару: 311490
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 23845
На замовлення, 1-3 дні
Bosch TWK 3A017 1290 грн
Код товару: 88223
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →