Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Спальний мішок Ferrino Yukon SQ/10°C Blue/Grey Left (86356IBBS) (928111)

Код товару: 254914
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ferrino
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Спальні мішки Спальний мішок Ferrino Yukon SQ/10°C Blue/Grey Left (86356IBBS) (928111)

Спальний мішок Ferrino Yukon SQ/+10°C Blue/Grey Left розроблений насамперед з метою забезпечення максимального збереження тепла. Саме тому як наповнювач у всіх мішках Yukon використаний утеплювач H.T.F. Performance, що має відмінні термоізоляційні властивості.

Ціна: 2970 грн
шт

Опис товару Спальний мішок Ferrino Yukon SQ/10°C Blue/Grey Left (86356IBBS) (928111)

Спальний мішок Ferrino Yukon SQ/+10°C Blue/Grey Left розроблений насамперед з метою забезпечення максимального збереження тепла. Саме тому як наповнювач у всіх мішках Yukon використаний утеплювач H.T.F. Performance, що має відмінні термоізоляційні властивості.
 
Конструкцією спального мішка Ferrino Yukon SQ/+10°C передбачені й інші особливості, що підвищують теплоізоляційні властивості, зокрема утеплювальний борт вздовж блискавки, анатомічний капюшон та ін. надійність. Дана модель відмінно підійде для кемпінгу в період із середини весни до середини осені або для літніх.походів.
 
Абсолютно всі спальні мішки Ferrino відповідають європейському стандарту EN 13537. Цей стандарт нормує вимоги до спальних мішок, і підтверджує відповідність зазначених температурних режимів, розмірів та ваги на ярликах. Європейський стандарт у співвідношенні з американським гарантує вищі термоізоляційні властивості спального мішка.
 
Особливості моделі:
  • Прямокутна форма спального мішка дозволяє при повністю розстебнутому спальнику використовувати його як велику ковдру, а також забезпечує більший простір для ніг і рук, і, не сковуючи руху тіла, сприяє комфортнішому сну.
  • Внутрішні та зовнішні швиспального мішка зміщені відносно один одного і ніколи не стикаються. Таким чином, виключається пряме проходження холодного повітря через шви.
  • Капюшон має анатомічну форму, щільно облягає та надійно захищає голову та обличчя від холоду
  • Двостороння блискавка забезпечує зручне розстібання спального мішка зверху донизу і дозволяє стебнути два спальники з лівою та правою блискавкою в один.
  • Вздовж блискавки передбачений утеплювальний борт, що перешкоджає проникненню холодного повітря через блискавки.
  • Петлі для сушіння спального мішка
  • Компресійний чохол із фурнітурою Duraflex® для зменшення обсягу спального мішка
Особливості догляду, прання тазберігання:
  • Рекомендується ручна стрика або прання у делікатному режимі, при температурі води не вище 40°C з використанням засобів для делікатного прання.
  • Спальний мішок під час зберігання повинен знаходитись у сухому стані. Тривале перебування у вологому стані поступово знижує ефективність матеріалів та піддає їх руйнуванню. Сушити продукцію рекомендується в сушках великого об'єму при температурі не вище 25 °C, при кімнатній температурі в приміщеннях, що добре вентилюються, або на вулиці в місцях, де немає прямого сонячного випромінювання, підвісивши спальник за петлі. Перед сушінням бажано струсити і розправити спальний мішок. Не допускається сушіння біля джерелвідкритого тепла та нагрівальних приладів (багаття, пальники, печі, обігрівачі, батареї).
  • Коли спальний мішок не використовується протягом тривалого часу, рекомендується зберігати його в розправленому підвішеному стані. Складений або скручений спальний мішок втрачає свої водозахисні та термоізоляційні властивості у процесі тривалого зберігання у складеному стані. Протягом короткого часу спальник без проблем може перебувати в компресійному мішку, не втрачаючи своїх властивостей. Не скручуйте та не складайте спальник при упаковці в компресійний мішок, намагайтеся наповнювати компресійний мішок спальником хаотично. Під час походу намагайтеся не затягувати компресійні ременічохла надто туго.

Спальний мішок Ferrino Yukon SQ/10°C Blue/Grey Left (86356IBBS) (928111) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Спальний мішок Ferrino Yukon SQ/10°C Blue/Grey Left (86356IBBS) (928111) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Спальні мішки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Спальні мішки и купити Спальний мішок Ferrino Yukon SQ/10°C Blue/Grey Left (86356IBBS) (928111) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Спальний мішок Ferrino Yukon SQ/10°C Blue/Grey Left (86356IBBS) (928111)

Тип Спальний мішок
Ковдра
Температура комфорту Мінімальна температура комфорту: 10°C
Максимальна температура комфорту: 20 ° C
Температура надзвичайна -2°C
Наповнювач H.T.F. Compact
Зовнішній матеріал Polyester 210T Dobby 70D Ripstop
Внутрішній матеріал Polyester 240T Pongee – 65%, Cotton – 35%
Вага Вага спального мішка, г: 1200
Розміри Розміри, см (довжина/ширина в плечах/ширина в ногах): 220x80х80
Рекомендовано для людей зі зростом до 210 см.
Розмір в упакованому вигляді, див: ∅19x26
Щільність наповнювача, г/м2: 200
Забарвлення Blue/Grey (синій/сірий)

* Технічні характеристики Спальний мішок Ferrino Yukon SQ/10°C Blue/Grey Left (86356IBBS) (928111) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Спальний мішок Ferrino Yukon SQ/10°C Blue/Grey Left (86356IBBS) (928111)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ferrino Yukon SQ/10°C Blue/Grey Left (86356IBBS) (928111)

Код товару: 372975
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360092
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 254592
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →