Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Спальний мішок Ferrino Yukon Pro/+0°C Scarlet Red/Grey Left (86359IAA)

Код товару: 273715
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ferrino
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Спальні мішки Спальний мішок Ferrino Yukon Pro/+0°C Scarlet Red/Grey Left (86359IAA)

Тип: кокон
Сезон: 3-х сезонний
Температура максимальна (T Max), °C: +18
Температура комфорту (T Comfort), ° C: +5
Температура межі комфорту (T Limit), °C: +0
Температура екстриму (T Extreme), °C: -15

Ціна: 3053 грн
шт

Опис товару Спальний мішок Ferrino Yukon Pro/+0°C Scarlet Red/Grey Left (86359IAA)

 Лінійка Ferrino Yukon представлена ​​широким асортиментом універсальних трисезонних спальних мішків у формі кокона, ковдри, а також спеціальними подовженими спальниками та дитячими спальними мішками. Ця модель розроблена спеціально для жінок. Маючи чудові покращені термоізоляційні характеристики, цей спальний мішок коротший і легший за стандартні моделі. Як і всі спальні мішки Ferrino Yukon, ця модель розроблена насамперед з метою забезпечення максимального збереження тепла. Саме тому як наповнювач у всіх мішках використаний утеплювач H.T.F. Compact, що володіє видатним співвідношенням ваги та термоізоляційних властивостей. Конструкцією спального мішка Ferrino Yukon Pro Lady/+0°C Scarlet Red/Grey (Left) передбачені інші особливості, що підвищують теплоізоляційні властивості, зокрема утеплювальний борт вздовж блискавки, об'ємний внутрішній комір, анатомічний капюшон та ін. Легкий і міцний матеріал зовнішньої оболонки має посилену ст

Спальний мішок Ferrino Yukon Pro/+0°C Scarlet Red/Grey Left (86359IAA) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Спальний мішок Ferrino Yukon Pro/+0°C Scarlet Red/Grey Left (86359IAA) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Спальні мішки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Спальні мішки и купити Спальний мішок Ferrino Yukon Pro/+0°C Scarlet Red/Grey Left (86359IAA) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Спальний мішок Ferrino Yukon Pro/+0°C Scarlet Red/Grey Left (86359IAA)

Тип Кокон
Температура комфорту °C: +5
Температура надзвичайна °C: -15
Наповнювач H.T.F. Compact (Ультралегке 3D волокно, розроблене як теплоізоляційний шар для спальних мішків та одягу. Не має запаху, не містить алергенних та шкідливих хімічних речовин, відмінно переносить прання, повертає свій об'єм після стиснення. Завдяки 3D структурі забезпечує відмінні термоізоляційні характеристики спального мішка)
Зовнішній матеріал Polyester 210T Dobby 70D Ripstop (легкий матеріал, що має при цьому високу міцність на розрив завдяки структурі Ripstop та стійкість до впливу ультрафіолету)
Внутрішній матеріал Polyester 240T Pongee (поєднує відмінну повітропроникність, мала вага та м'якість завдяки мікрогубчастій структурі тканини)
Вага 1550 г
Розміри 220x80х50 см
Забарвлення Червоний/сірий

* Технічні характеристики Спальний мішок Ferrino Yukon Pro/+0°C Scarlet Red/Grey Left (86359IAA) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Спальний мішок Ferrino Yukon Pro/+0°C Scarlet Red/Grey Left (86359IAA)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ferrino Yukon Pro/+0°C Scarlet Red/Grey Left (86359IAA)

Код товару: 368183
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 231196
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 254596
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →