Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Спальний мішок Ferrino Yukon Pro/+0°C Scarlet Red/Grey (Left)

Код товару: 169141
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ferrino
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Спальні мішки Спальний мішок Ferrino Yukon Pro/+0°C Scarlet Red/Grey (Left)

Лінійка Ferrino Yukon представлена ​​широким асортиментом універсальних трисезонних спальних мішків у формі кокона, ковдри, а також спеціальними подовженими спальниками та дитячими спальними мішками. Ця модель розроблена спеціально для жінок. Маючи чудові покращені термоізоляційні характеристики, цей спальний мішок коротший і легший за стандартні моделі.

Ціна: 2835 грн
шт

Опис товару Спальний мішок Ferrino Yukon Pro/+0°C Scarlet Red/Grey (Left)

 Лінійка Ferrino Yukon представлена ​​широким асортиментом універсальних трисезонних спальних мішків у формі кокона, ковдри, а також спеціальними подовженими спальниками та дитячими спальними мішками. Ця модель розроблена спеціально для жінок. Маючи чудові покращені термоізоляційні характеристики, цей спальний мішок коротший і легший за стандартні моделі. Як і всі спальні мішки Ferrino Yukon, ця модель розроблена насамперед з метою забезпечення максимального збереження тепла. Саме тому як наповнювач у всіх мішках використаний утеплювач H.T.F. Compact, що володіє видатним співвідношенням ваги та термоізоляційних властивостей. Конструкцією спального мішка Ferrino Yukon ProLady/+0°C Scarlet Red/Grey (Left) передбачені й інші особливості, що підвищують теплоізоляційні властивості, зокрема утеплювальний борт вздовж блискавки, об'ємний внутрішній комір, анатомічний капюшон та ін. забезпечить додатковий запас надійності. Цей спальний мішок - один із небагатьох, і, можливо, найкращий повноцінний трисезонний синтетичний спальник для високогірних походів, створених спеціально для жінок.

 
Маючи за плечима 150 років досвіду у виробництві спорядження для туризму, компанія Ferrino не зупиняється на досягнутому, продовжуючи диктувати ще вищі стандарти туристичної екіпіровки. Зцією метою у 1994 році було побудовано спеціальну високогірну лабораторію для тестування продукції в реальних умовах. Протягом десятиліть компанія співпрацює з видатними альпіністами (такими як Райнхольд Месснер), дослідниками, спелеологами, які, використовуючи продукцію Ferrino, підкорили всі найвищі точки планети, перетнули пішки 20 000 км Антарктики при екстремально низьких температурах хвилин у самі надра землі, в печеру Cueva de los Cristales, де при температурі +58°С і 100% вологості людина навіть у спеціальному спорядженні не могла перебувати раніше більше 20 хвилин. Ferrino по праву пишається своїми досягненнями та забезпечує якість та функціонал своєї продукції насправдівисокому рівні.
 
Абсолютно всі спальні мішки Ferrino тепер відповідають найостаннішому міжнародному стандарту EN ISO 23537-1 2016. Цей стандарт нормує вимоги до спальних мішок, і підтверджує відповідність зазначених температурних режимів, розмірів та ваги на ярликах. Європейський стандарт у співвідношенні з американським гарантує вищі термоізоляційні властивості спального мішка. Відповідно до цього стандарту "T Max" визначає температуру, за якої середньостатистичний чоловік може спати в розстебнутому спальному мішку без надмірного потовиділення. "T Comfort" визначає температуру, при якій середньостатистична жінка може комфортно спати 8 годинрозслабленої позиції, не прокидаючись від холоду. "T Limit" визначає температуру, за якої середньостатистичний чоловік може комфортно спати 8 годин у позиції, що сприяє збереженню тепла, не прокидаючись від холоду. "T Extreme" визначає мінімальну температуру, за якої спальний мішок захищає середньостатистичну жінку від гіпотермії протягом 6 годин, не забезпечуючи при цьому комфортного сну. Відповідно до стандарту, передбачається, що людина одягнена у функціональну термобілизну, шкарпетки та використовує килимок відповідного температурного режиму.
 
Технологічні особливості:
 
- Завдяки вкороченій довжині, зменшеній вазі та додатковому шаруутеплення в зоні ступнів цей спальний мішок позиціонується як жіночий.
 
- Форма кокона максимально точно повторює форму людського тіла, завдяки чому підвищує теплоізоляцію, одночасно зменшуючи вагу та розміри спального мішка
 
- Внутрішні та зовнішні шви спального мішка зміщені відносно один одного і ніколи не стикаються. Таким чином, виключається пряме проходження холодного повітря через шви.
 
- Капюшон має анатомічну форму, щільно облягає та надійно захищає голову та обличчя від холоду
 
- Об'ємний комір розділяє простір тіла та голови, створюючи додаткову термоізоляцію тіла.
 
-Двостороння блискавка забезпечує зручне розстібання спального мішка зверху донизу і дозволяє стебнути два спальники лінійки Yukon з лівою та правою блискавкою в один (жіноча модель має лише ліву блискавку).
 
- Уздовж блискавки передбачений утеплювальний борт, що перешкоджає проникненню холодного повітря через блискавки.
 
- Уздовж блискавки вшита стропа, що запобігає защемленню тканини спальника в блискавці замку.
 
- Петлі для сушіння спального мішка
 
- Компресійний чохол із фурнітурою Duraflex® для зменшення обсягу спального мішка.
 
Особливості догляду, прання та зберігання:
 
- Рекомендується ручна стрика або пранняу делікатному режимі, при температурі води не вище 40°C з використанням засобів для делікатного прання.
 
- Спальний мішок під час зберігання повинен перебувати у сухому стані. Тривале перебування у вологому стані поступово знижує ефективність матеріалів та піддає їх руйнуванню. Сушити продукцію рекомендується в сушках великого об'єму при температурі не вище 25 °C, при кімнатній температурі в приміщеннях, що добре вентилюються, або на вулиці в місцях, де немає прямого сонячного випромінювання, підвісивши спальник за петлі. Перед сушінням бажано струсити і розправити спальний мішок. Не допускається сушіння біля джерел відкритого тепла та нагрівальних приладів (багаття, пальники,печі, обігрівачі, батареї).
 
- Якщо спальний мішок не використовується протягом тривалого часу, рекомендується зберігати його в розправленому підвішеному стані. Складений або скручений спальний мішок втрачає свої водозахисні та термоізоляційні властивості у процесі тривалого зберігання у складеному стані. Протягом короткого часу спальник без проблем може перебувати в компресійному мішку, не втрачаючи своїх властивостей. Не скручуйте та не складайте спальник при упаковці в компресійний мішок, намагайтеся наповнювати компресійний мішок спальником хаотично. Під час походу намагайтеся не затягувати компресійні ремені чохла надто туго.
 
КомплектаціяСпальний мішок Ferrino Yukon Pro Lady/+0°C Scarlet Red/Grey (Left):
Спальний мішок
 
Компресійний чохол
 
Характеристики Спальний мішок Ferrino Yukon Pro Lady/+0°C Scarlet Red/Grey (Left):
Тип: кокон
 
Сезон: 3-х сезонний
 
Температура максимальна (T Max), °C: +18
 
Температура комфорту (T Comfort), °C: +5
 
Температура межі комфорту, (T Limit), °C: +0
 
Температура екстриму, (T Extreme), °C: -15
 
Зовнішній матеріал: Polyester 210T Dobby 70D Ripstop (легкий матеріал, що має при цьому високу міцність на розрив завдяки структурі Ripstop і стійкість до впливу ультрафіолету)
 
Матеріал внутрішній: Polyester 240T Pongee (поєднує відміннуповітропроникність, мала вага та м'якість завдяки мікрогубчастій структурі тканини)
 
Наповнювач: H.T.F. Compact (Ультралегке 3D волокно, розроблене як теплоізоляційний шар для спальних мішків та одягу. Не має запаху, не містить алергенних та шкідливих хімічних речовин, відмінно переносить прання, повертає свій об'єм після стиснення. Завдяки 3D структурі забезпечує відмінні термоізоляційні характеристики спального мішка)< /div>
 
Блискавка: ліва, двостороння
 
Можливість стебнути два спальники в один великий двоспальний (додатково необхідний будь-який спальник-кокон з правою блискавкою з лінійки Ferrino Yukon)
 
Колір: Scarlet Red/Grey (червоний /сірий)
 
Розміри, см (довжина/ширина в плечах/ширина в ногах): 205x75х50
 
Рекомендовано для людей зі зростом до 195 см.
 
Розмір у упакованому вигляді, див: ∅22x36
 
Щільність наповнювача, г/м2: 120х2 шари
 
Вага спального мішка, г: 1500
 
Батьківщина - Італія

Спальний мішок Ferrino Yukon Pro/+0°C Scarlet Red/Grey (Left) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Спальний мішок Ferrino Yukon Pro/+0°C Scarlet Red/Grey (Left) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Спальні мішки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Спальні мішки и купити Спальний мішок Ferrino Yukon Pro/+0°C Scarlet Red/Grey (Left) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Спальний мішок Ferrino Yukon Pro/+0°C Scarlet Red/Grey (Left)

Тип кокон
Температура комфорту Температура комфорту (T Comfort), ° C: +5

Температура межі комфорту (T Limit), °C: +
Температура надзвичайна -15
Наповнювач H.T.F. Compact (Ультралегке 3D волокно, розроблене як теплоізоляційний шар для спальних мішків та одягу. Не має запаху, не містить алергенних та шкідливих хімічних речовин, відмінно переносить прання, повертає свій об'єм після стиснення. Завдяки 3D структурі забезпечує відмінні термоізоляційні характеристики спального мішка)
Зовнішній матеріал Polyester 210T Dobby 70D Ripstop (легкий матеріал, що має при цьому високу міцність на розрив завдяки структурі Ripstop та стійкість до впливу ультрафіолету)
Внутрішній матеріал Polyester 240T Pongee (поєднує відмінну повітропроникність, мала вага та м'якість завдяки мікрогубчастій структурі тканини)
Вага 1500г
Розміри 205x75х50см
Забарвлення Red/Grey

* Технічні характеристики Спальний мішок Ferrino Yukon Pro/+0°C Scarlet Red/Grey (Left) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Спальний мішок Ferrino Yukon Pro/+0°C Scarlet Red/Grey (Left)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ferrino Yukon Pro/+0°C Scarlet Red/Grey (Left)

Код товару: 372989
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 372975
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360092
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →