Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сумка Ferrino X-Flat Black

Код товару: 166630
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ferrino
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Дорожні сумки Сумка Ferrino X-Flat Black

вага-0,065 кг, Black (чорний), Nylon 50D Dot Dobby Ripstop DWR, 30х11х3 см

Ціна: 473 грн
шт

Опис товару Сумка Ferrino X-Flat Black

Ferrino X-Flat Black - відрізняється не тільки мінімальною товщиною, завдяки чому може бути розміщена під одягом, як потайна сумка під час подорожей. Такі характеристики, як мала вага і елементи, що відбивають на фасаді роблять її дуже зручним і корисним аксесуаром під час пробіжок. Крім того, спеціальні бічні петлі дозволяють надійніше закріпити сумку на поясному ремені рюкзака при трейлраннінгу або на страховій системі під час боулдерингу (скелелазіння). Сумка має дві продумані кишені, менша з яких оснащена косою блискавкою для швидкого та зручного відкриття, а більша - прямою блискавкою, яка не дозволить при розкритті випасти ціннішим речам, як, наприклад,смартфон.

 
Особливості конструкції:
  • Два відділення на блискавці, одне для найдрібніших речей, злодій - з великим об'ємом, здатне вмістити смартфон із діагоналлю екрану до 5 дюймів.
  • Дихаюча спинка з сітчастою підкладкою.
  • Дві бічні петлі на ремені, що дозволяє додатково і надійніше зафіксувати сумку на поясному ремені рюкзака, штанів або страхової системи.
  • Елементи зі світловідбивним покриттям вздовж блискавок та на фасаді сумки для ідентифікації бігунів у нічний час на дорогах.
Матеріали:
  • Nylon 50D Dot Dobby Ripstop DWR - ультралегка і дуже міцна тканина з поліаміду з товщиною нитки 50D, що має переплетення Ripstop. Виготовляється ткацькоюверстаті Dobby і має спеціальну візерункову структуру. Тканина має відмінну зносостійкість, інертність до багатьох агресивних середовищ і не вбирає вологу. Просочення DWR підвищує власні гідрофобні властивості нейлону, роблячи водозахищеною тканиною.
  • Nifco hardware – японська компанія Nifco є найвідомішим виробником пластикової якісної фурнітури для автомобілебудування та текстильних виробів. У даній сумці використано пластикову фурнітуру Nifco.
 

Сумка Ferrino X-Flat Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сумка Ferrino X-Flat Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Дорожні сумки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Дорожні сумки и купити Сумка Ferrino X-Flat Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сумка Ferrino X-Flat Black

Тип Сумка на пояс
Матеріал Nylon 50D Dot Dobby Ripstop DWR
Забарвлення чорний
Розміри 30х11х3 см

* Технічні характеристики Сумка Ferrino X-Flat Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сумка Ferrino X-Flat Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ferrino X-Flat Black

Код товару: 247681
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 382306
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 247680
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →