Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Спальний мішок Ferrino Travel 200/+5°C Deep Blue/White Left (86320HBB)

Код товару: 234628
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ferrino
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Спальні мішки Спальний мішок Ferrino Travel 200/+5°C Deep Blue/White Left (86320HBB)

Лінійка спальних мішків Ferrino Travel має класичний прямокутний крій та призначена переважно для кемпінгу та автоподорожей.

Ціна: 3240 грн
шт

Опис товару Спальний мішок Ferrino Travel 200/+5°C Deep Blue/White Left (86320HBB)

 Лінійка спальних мішків Ferrino Travel має класичний прямокутний крій і призначена переважно для кемпінгу та автоподорожей. Спальний мішок Ferrino Travel 200/+5°C Deep Blue/White Left розстібається по периметру, утворюючи велику двоспальну фланелеву ковдру розміром 200х180 см, якою зручно сховатися і в машині, і в трейлері, і в будиночку на турбазі. При використанні у вигляді спального мішка дана модель надає достатній комфорт у плані простору для сну, а внутрішня поверхня фланеля дуже приємна для тіла, зберігає тепло і відмінно відводить зайву вологу. Ferrino Travel 200 має сучасний наповнювач з мікрофібри H4 Fibre, що забезпечує відмінні термоізоляційні характеристики завдякичому цю модель можна використовувати як трисезонний спальний мішок.

Маючи за плечима 150 років досвіду у виробництві спорядження для туризму, компанія Ferrino не зупиняється на досягнутому, продовжуючи диктувати ще вищі стандарти туристичного екіпірування. З цією метою у 1994 році було побудовано спеціальну високогірну лабораторію для тестування продукції в реальних умовах. Протягом десятиліть компанія співпрацює з видатними альпіністами (такими як Райнхольд Месснер), дослідниками, спелеологами, які, використовуючи продукцію Ferrino, підкорили всі найвищі точки планети, перетнули пішки 20 000 км Антарктики при екстремально низьких температураххвилин у самі надра землі, в печеру Cueva de los Cristales, де при температурі +58°С і 100% вологості людина навіть у спеціальному спорядженні не могла перебувати раніше більше 20 хвилин. Ferrino по праву пишається своїми досягненнями та забезпечує якість та функціонал своєї продукції на найвищому рівні.
Характеристики:
Тип: ковдра
Сезон: 3-х сезонний
Температура максимальна (T Max), °C: +20
Температура комфорту (T Comfort), °C: +9
Температура межі комфорту, (T Limit), °C: +5
Температура екстриму, (T Extreme), °C: -5
Зовнішній матеріал: Polyester - 65%, Cotton - 35% (переплетення волокон даних матеріалів утворює м'яку, приємну на дотик, і в той же час міцну тканину)
Матеріал внутрішній: Cotton Flannel -100% (бавовняна тканина з пухнастим рівномірним начесом. Теплозберігаючий, м'який, приємний на дотик матеріал)
Наповнювач: H4 Fibre (2 шари. Синтетичний матеріал з мікроволокон, що має вдале поєднання м'якості, ваги та теплоізоляційних характеристик. На 40% легше ніж наповнювач із традиційного поліестеру)
Блискавка: ліва
Колір: Deep Blue/White (темно-синій / білий)
Технологічні особливості:
Прямокутна форма спального мішка дозволяє при повністю розстебнутому спальнику використовувати його як велику ковдру, а також забезпечує більший простір для ніг і рук, і, не сковуючи руху тіла, сприяє комфортнішому сну.
Петлі для сушіння спальногомішка
Чохол для зберігання та транспортування спального мішка
Габарити та вага:
Розміри, см (довжина/ширина в плечах/ширина в ногах): 200x90х90
Рекомендовано для людей зі зростом до 195 см.
Розмір у упакованому вигляді, див: ∅21x46
Вага наповнювача, г: 800 (2 шари)
Вага спального мішка, 1900
Особливості догляду, прання та зберігання:
Рекомендується ручна стрика або прання у делікатному режимі, при температурі води не вище 40°C з використанням засобів для делікатного прання.
Спальний мішок під час зберігання повинен перебувати у сухому стані. Тривале перебування у вологому стані поступово знижує ефективність матеріалів та піддає їх руйнуванню.Сушити продукцію рекомендується в сушках великого об'єму при температурі не вище 25 °C, при кімнатній температурі в приміщеннях, що добре вентилюються, або на вулиці в місцях, де немає прямого сонячного випромінювання, підвісивши спальник за петлі. Перед сушінням бажано струсити і розправити спальний мішок. Не допускається сушіння біля джерел відкритого тепла та нагрівальних приладів (багаття, пальники, печі, обігрівачі, батареї).
Коли спальний мішок не використовується протягом тривалого часу, рекомендується зберігати його в розправленому підвішеному стані. Складений або скручений спальний мішок втрачає свої водозахисні та термоізоляційні властивості в процесі тривалого зберіганняскладеному стані. Протягом короткого часу спальник без проблем може перебувати в мішку компресійному, не втрачаючи своїх властивостей. Не скручуйте та не складайте спальник при упаковці в компресійний мішок, намагайтеся наповнювати компресійний мішок спальником хаотично. Під час походу намагайтеся не затягувати компресійні ремені чохла надто туго.
Комплектація
Спальний мішок
Чохол

Спальний мішок Ferrino Travel 200/+5°C Deep Blue/White Left (86320HBB) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Спальний мішок Ferrino Travel 200/+5°C Deep Blue/White Left (86320HBB) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Спальні мішки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Спальні мішки и купити Спальний мішок Ferrino Travel 200/+5°C Deep Blue/White Left (86320HBB) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Спальний мішок Ferrino Travel 200/+5°C Deep Blue/White Left (86320HBB)

Тип ковдра
Температура комфорту +9С
Температура надзвичайна -5 С
Наповнювач Наповнювач: H4 Fibre (2 шари. Синтетичний матеріал з мікроволокон, що має вдале поєднання м'якості, ваги та теплоізоляційних характеристик. На 40% легше ніж наповнювач із традиційного поліестеру)
Зовнішній матеріал Матеріал зовнішній: Polyester - 65%, Cotton - 35% (переплетення волокон даних матеріалів утворює м'яку, приємну на дотик, і в той же час міцну тканину)
Внутрішній матеріал Матеріал внутрішній: Cotton Flannel - 100% (бавовняна тканина з пухнастим рівномірним начесом. Теплозберігаючий, м'який, приємний на дотик матеріал)
Вага 800гр
Розміри Розміри, см (довжина/ширина в плечах/ширина в ногах): 200x90х90
Забарвлення Колір: Deep Blue/White (темно-синій/білий)

* Технічні характеристики Спальний мішок Ferrino Travel 200/+5°C Deep Blue/White Left (86320HBB) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Спальний мішок Ferrino Travel 200/+5°C Deep Blue/White Left (86320HBB)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ferrino Travel 200/+5°C Deep Blue/White Left (86320HBB)

Код товару: 231196
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 254596
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 260352
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →