Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ferrino Torque 30 White

Код товару: 167825
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ferrino
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Туристичні рюкзаки та волоски Ferrino Torque 30 White

Об'єм рюкзака 30 л Вид Туристичний Спинка Каркасна Відділення для питної системи Є Вага 930

Ціна: 3827 грн
шт

Опис товару Ferrino Torque 30 White

Torque 30 - полегшений рюкзак з преміальної лінійки Ferrino HighLab, призначений для активних занять альпінізмом та скелелазінням. Основний упор при розробці рюкзака був зроблений на поєднання малої ваги та високої надійності без шкоди для комфорту.

Надійність рюкзака досягнута завдяки використанню передових матеріалів (Cordura, Hypalon) та кращої фурнітури (YKK, Duraflex). Мала вага рюкзака досягнуто за рахунок полегшеного каркаса, знімного ременя на стегнах і грудної стяжки. Конструкція зі знімним поясом обумовлена ​​використанням рюкзака разом із страховою системою.

Основне відділення рюкзака має внутрішній витяжний клапан для регулювання об'єму, перегородку для питної системи,бічні кріплення для фіксації трекінгових палиць та лавинного спорядження, а також верхні застібки для кріплення карабінів. Верхній клапан обладнаний кишенею на блискавці з карабіном для ключів завдяки вшитим еластичним стропам і центральній компресійній стяжці клапан дуже щільно закриває основне відділення. Бічні кишені з еластичної сітки мають достатній обсяг розміщення дволітрової фляги. Система верхньої стяжки та бічних стяжок дозволяє прикріпити до рюкзака широкий перелік додаткового спорядження, такого як мотузка, лижі, намет та ін. На фасаді є два кріплення, що підходять як для трекінгових палиць, так і для льодоруба.

Система підвісу та спинки:

Підвісна система: Thermoformed Back System
Каркас: напівжорсткий, знімний, складається з полегшеної пластикової панелі, яка разом із пружною текстильною основою забезпечують рівномірний перерозподіл ваги, сприяють підтримці правильної постави при ходьбі, при цьому зберігаючи легкість усієї конструкції
Спина: вентиляційні канали пінополіуретанової спинки рюкзака виконані за методом термічного формування Thermoformed Back System з центральною вставкою з м'якої пінополіуретанової підкладки, обшитої сітчастою тканиною, що дихає
Плечові лямки: регульовані по висоті, анатомічної форми з м'якою пінополіуретановою підкладкою, обшиті сітчастою тканиною, що дихає, маютьеластичні петлі для фіксації патрубка гідратаційної системи
Настегнаний пояс: частково знімний, регульований по натягу
Нагрудна стяжка: знімна, регульована по висоті з еластичною вставкою та вбудованим свистком

Ferrino Torque 30 White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ferrino Torque 30 White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Туристичні рюкзаки та волоски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Туристичні рюкзаки та волоски и купити Ferrino Torque 30 White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ferrino Torque 30 White

Об `єм 30 л
Призначення Для пішого та гірського туризму
Для сноуборду
Для екстремальних умов
Наявність пояса талії Є
Коригування плечових ремінців вертикально Є
Сумісність із системою пиття Ні
Матеріал Double Diamond Cordura 210D
Розміри 64 х 30 х 20 см
Вага Вага: 0.93 кг

* Технічні характеристики Ferrino Torque 30 White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ferrino Torque 30 White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ferrino Torque 30 White

Код товару: 196254
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 315928
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 240005
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →