Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ferrino Rutor 30 Yellow

Код товару: 169076
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ferrino
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Туристичні рюкзаки та волоски Ferrino Rutor 30 Yellow

Тепер немає необхідності купувати для літнього та зимового активного проведення окремий рюкзак. Ferrino Rutor 30 Yellow – це компактний рюкзак для зимових видів спорту, альпінізму, скелелазіння, легкохідного туризму та походів вихідного дня.

Ціна: 5117 грн
шт

Опис товару Ferrino Rutor 30 Yellow

 Тепер немає необхідності купувати для літнього та зимового активного проведення окремий рюкзак. Ferrino Rutor 30 Yellow – це компактний рюкзак для зимових видів спорту, альпінізму, скелелазіння, легкохідного туризму та походів вихідного дня. При скромному обсязі в 30 літрів, дана модель дозволяє зафіксувати збоку або на фасаді лижі або навіть сноуборд, прикріпити снігоступи, лижні або трекінгові палиці, каску, айсфіфі, льодоруб і карабіни, розмістити всередині у спеціальних відділеннях лавинний щуп, дві бухти мотузки. При цьому, відстебнувши верхній знімний клапан, і сховавши всі зайві кріплення в спеціальних кишенях, ми отримуємо легкий і зручний рюкзак.для швидкісних одноденних походів та походів вихідного дня. Основне відділення закрите замком на блискавці та верхнім клапаном, забезпечуючи надійний захист речей від намокання. Велика кількість кишень різного об'єму та призначення, розміщених усередині рюкзака, у клапані, на фасаді, на спинці, на шлейках та на поясі, дозволять тримати необхідні речі у швидкодоступних місцях. Кишеня в клапані має карабін для ключів. Рюкзак адаптований під дволітрову гідратаційну систему, що достатньо для нетривалих походів. Збільшити запас води можна за допомогою фляги, яку легко пристебнути зовні на фасаді практично в будь-якому зручному місці. Маючи невеликий об'єм, рюкзак позбавленийметалевих елементів жорсткості, а м'яка суцільна спинка з EVA-піни виконує роль каркаса. Рюкзак Ferrino Rutor 30 Yellow вирішує більшість завдань, залишаючи Вам тільки вибір як саме проводити своє активне дозвілля.

 
Маючи за плечима 150 років досвіду у виробництві спорядження для туризму, компанія Ferrino не зупиняється на досягнутому, продовжуючи диктувати ще вищі стандарти туристичної екіпіровки. З цією метою у 1994 році було побудовано спеціальну високогірну лабораторію для тестування продукції в реальних умовах. Протягом десятиліть компанія співпрацює з визначними альпіністами (такими як Райнхольд Месснер), дослідниками, спелеологами, які, використовуючипродукцію Ferrino, підкорили всі найвищі точки планети, перетнули пішки 20 000 км. Антарктики при екстремально низьких температурах до -70 ° С, опускалися на 80 хвилин у надра землі, в печеру Cueva de los Cristales, де при температурі +58 ° С і 100 % вологості людина навіть у спеціальному спорядженні було раніше перебувати більше 20 хвилин. Ferrino по праву пишається своїми досягненнями та забезпечує якість та функціонал своєї продукції на найвищому рівні.
 
 
 
ENSA (École nationale du ski et de l'alpinisme). Компанія Ferrino є офіційним постачальником Національної Школи Лижних Видів Спорту та Альпінізму, розміщеної у Шамоні (Франція). Ця організація займається підтримкою та розвитком гірськихвидів спорту, а також підготовкою гірських гідів, лижних інструкторів та гірських рятувальників. Рюкзак Rutor 30 Yellow є товаром, що офіційно поставляється для ENSA.
 
 
 
Технічні характеристики:
 
 
 
Об'єм, л: 30
Вага, кг: 0.78 (0.65 кг без знімного верхнього клапана та без додаткових строп)
Розміри, див: 60х33х24
Матеріал: Polyester Diamond HD PU - легкий і міцний матеріал з товщиною нитки 210D і щільним переплетенням
Колір: Yellow (жовтий)
Призначення: трекінг, альпінізм, скелелазіння, льодолазання, скі-альпінізм, легкохідний туризм, походи вихідного дня
 
 
Система підвісу таспинки:
 
 
 
Підвісна система: Thermoformed Back System
Спина: спинка анатомічної форми виконана з EVA-піни за методом термічного формування, є дуже м'якою і забезпечує максимально зручну посадку рюкзака. Вентиляційні канали, що проходять уздовж швів, забезпечують необхідну циркуляцію повітря.
Плечові шлейки: регульовані по висоті, анатомічної форми з м'якою перфорованою підкладкою з EVA-піни, обшиті сітчастою тканиною, що дихає, з петлями для фіксації патрубка питної системи, із закріпленим свистком, мають сітчасті кишені для дрібниць.
Настегнаний пояс: регульований за натягом. Має кишеню на блискавці та петлю для навісуобладнання.
Нагрудна стяжка: регульована по висоті та довжині, з еластичною вставкою
 
 
Особливості конструкції:
 
 
 
 
 
Removable Top Lid - верхній знімний клапан рюкзака дозволяє легко трансформувати туристичний рюкзак в міський. Основне відділення рюкзака, розміщене під клапаном, закривається замком на блискавці. Знімний клапан оснащений кишенею на блискавці та створює додатковий захист вмісту рюкзака від намокання. Водночас відстебнутий клапан дозволяє значно полегшити рюкзак.
 
 
 
 
Side Access - бічний доступ до нижніх відділень, в яких розміщуються альпіністськікішки і мотузку. Дана модель має дві спеціальні нижні кишені, відокремлені від основного відділення рюкзака замком на блискавці. В одному відділенні розміщуються альпіністські кішки, які можна швидко дістати через бокову кишеню на блискавці, не розпаковуючи весь вміст рюкзака. У другому відділенні розміщується бухта мотузки, яку можна дістати через спеціальний люверс, що також закривається замком на блискавці.
 
 
 
Side Compression - бічні компресійні стяжки рюкзака можуть використовуватися для кріплення на фасаді рюкзака такого спорядження, як трекінгові палиці, лижі, лавинна лопата, намет та ін., що дуже важливо, коли внутрішній простір рюкзака вже зайнятий.Також компресійні стяжки можуть використовуватись за призначенням для утяжки та зменшення зовнішнього обсягу запакованого рюкзака. Цей рюкзак оснащений чотирма компресійними стяжками (по дві з кожного боку).
 
 
Front Compression - фронтальна компресійна стяжка, що дозволяє швидко і щільно закрити рюкзак, а при необхідності зменшити зовнішній розмір незаповненого рюкзака. Стяжка оснащена міцним алюмінієвим гаком, що фіксує, і регулюється по довжині. Під даною стяжкою можна тимчасово закріпити частину одягу, що не вміщується в рюкзак.
 
 
 
Rope Holders - кріплення для мотузки - це три або п'ять ременів, призначених насамперед для фіксаціїмотузки на рюкзаку. Центральна стяжка розміщена зверху по центру рюкзака, і по два ремені розміщено з боків рюкзака. Навіть якщо мотузка не використовується в поході, стяжки можуть бути використані як компресійні ремені або для кріплення екіпірування невеликого діаметру. У цьому рюкзаку кріплення для мотузки поєднані з кріпленнями для лиж та бічними стяжками.
 
Removable Straps - рюкзак поставляється в комплекті з парою додаткових строп, що закінчуються трищілинними лямками Duraflex®. Стропи протягуються в спеціальні бічні петлі та систему центральних петель Daisy chain, і використовуються для кріплення такого спорядження, як гірські або бігові лижі, снігоступи та ін.використані в комбінації з бічними стяжками та верхньою стяжкою рюкзака.
 
 
Side Holders – двоточкова бічна система фіксації лиж. Фіксатор складається з двох пар бокових компресійних стяжок із лямками для регулювання довжини. Дана система кріплення поєднана з кріпленнями для мотузки, а також з бічними компресійними стяжками і дозволяє пристібати не тільки лижі, але й інше необхідне екіпірування.
 
 
Front Holders - Форма рюкзака спеціально адаптована для використання додаткових строп як фронтальні кріплення, які дозволяють зафіксувати більш об'ємне спорядження, таке як гірські лижі, одяг, мотузка, або зафіксувати іншунеобхідне екіпірування.
 
 
 
 
Ice-axe Holders (2) - тримачі для льодорубів розміщуються у верхній та нижній частині фасаду альпіністського рюкзака і є комбінацією нижніх петель з лямками та верхніх еластичних стяжок зі стопперами. Такі тримачі дозволяють надійно фіксувати льодоруби та не завантажувати ними внутрішній простір рюкзака. При необхідності тримачі можуть бути використані і для кріплення трекінгових палиць. Цей рюкзак має дві пари кріплень для льодоруба, поєднаних із кріпленнями для трекінгових палиць. Верхні та нижні кріплення, за відсутності необхідності їх використання, можуть бути заховані у спеціальнікишені.
 
 
Trekking Poles Holders (2) - тримачі для трекінгових палиць розміщуються у верхній і нижній частині фасаду трекінгового рюкзака і є комбінацією нижніх петель з лямками і верхніх еластичних стяжок зі стопперами. Такі тримачі дозволяють надійно фіксувати трекінгові палиці та не завантажувати ними внутрішній простір рюкзака. Цей рюкзак має дві пари кріплень для трекінгових палиць, поєднаних із кріпленнями для льодорубів. Верхні та нижні кріплення, за відсутності необхідності їх використання, можуть бути заховані у спеціальні кишені.
 
 
Collapsible Loops - багатофункціональна фурнітура у вигляді регульованих нижніх та верхніх петель,які можуть бути заховані всередину спеціальних отворів на фасаді рюкзака якщо не використовується. Таким чином, ці петлі точно не чіплятимуться за гілки дерев у поході.
 
 
 
Gear Loops - спеціальна велика петля, розташована на поясному ремені, призначена для навішування додаткового обладнання. Петля виконана з міцної нейлонової стропи, складеної вдвічі та прошитої з метою забезпечення більшої надійності, а головне зручності навішування та швидкого знімання такого обладнання, як альпіністські відтяжки, альпіністські карабіни та ін.
 
 
 
Inside Holders - так звані внутрішні власники являють собою дві текстильні стяжки назастібки Velcro, розміщені в окремій кишені на блискавці на фасаді рюкзака. Ці тримачі використовуються для фіксації всередині такого спорядження, як складні трекінгові палиці, лавинний щуп, лавинна лопата, сокира, карабіни та іншого спорядження. Особливо зручно використовувати внутрішні власники, коли особливості місцевості чи складність походу не дозволяють розмістити навісне обладнання зовні рюкзака.
 
 
 
Compatible H2O Bag - цей рюкзак сумісний, і може бути оснащений фірмовою гідратаційною системою Ferrino ємністю два літри, або будь-якою іншою питною системою відповідного літражу. Рюкзак має необхідне відділення для розміщення та петлю для кріплення питноїсистеми, а також всі необхідні отвори та затискачі для фіксації питного патрубка.
 
 
Shoulder Strap Whistle - на одній із плечових шлейок рюкзака розміщується знімний пластиковий свисток. Свисток дозволяє подавати розпізнавальні сигнали визначення місцезнаходження, і навіть подавати звукові S.O.S. В екстремальних умовах не завжди вистачає сили голосу. щоб подати сигнал необхідної гучності, а свисток, що дуже зручно, завжди під рукою.
 
 
 
SOS Instructions - всередині рюкзака розміщено нашивку або таблицю з інструкцією про правила візуальної або звукової подачі міжнародних сигналів лиха, а також про правила подачі сигналу про те, що допомога непотрібно. Інструкцією передбачено правила подачі сигналу літакам, рятувальним службам, а також номери телефонних служб порятунку в Європі та США.
 
 
 
Helmet Holder Compatible - цей рюкзак обладнаний спеціальною системою із чотирьох петель, адаптованих для фіксації альпіністської каски або велосипедного шолома. Чотириточкове кріплення шолома не входить у комплект цього рюкзака, проте може бути придбано окремо. Водночас шолом або каска можуть бути закріплені на фасаді власними шлейками, що фіксують.
 
 
 
 
 
Матеріали:
 
 
 
Polyester Diamond HD PU - поліефірне волокно з товщиною нитки210D та високою щільністю переплетення. Тканина дуже легка, має відмінне співвідношення ваги та міцності, завдяки щільності та PU-просочення є стійкою до проникнення води.
Hypalon® - хлорсульфований поліетилен. Матеріал із тривалим терміном служби, запатентований компанією DuPont. Відрізняється винятковою стійкістю до стирання, розриву, подряпин, УФ-випромінювання, низьких та високих температур. Використовується в елементах конструкції рюкзака, які найчастіше схильні до розтягування і постійно знаходяться в експлуатації.
Duraflex hardware - американська компанія National Molding Corporation - найбільший виробник пластикової та алюмінієвої фурнітури під маркою Duraflex, що є еталоном длятуристичного спорядження. Пластикова фурнітура виготовляється із міцного поліаміду 6.6, розробленого компанією Dupont. Вироби витримують значні механічні та температурні навантаження та є практично вічними. Алюмінієва фурнітура виготовляється з найбільш міцних сплавів. Цей рюкзак частково оснащений пластиковою та алюмінієвою фурнітурою Duraflex.
Woojin Plastic – корейська сімейна компанія, що виробляє фурнітуру з 1979 року, під маркою WooJin з 2009 року. На сьогоднішній день компанія входить до п'ятірки найбільших виробників фурнітури для текстильних виробів, має на своєму рахунку понад 80 патентів та пишається співвідношенням ціни та якості своєї продукції. У цій моделі часткововикористана фурнітура WooJin
Nifco hardware – японська компанія Nifco є найвідомішим виробником пластикової якісної фурнітури для автомобілебудування та текстильних виробів. У цьому рюкзаку частково використано пластикову фурнітуру Nifco.
 
 
Комплектація:
 
Рюкзак
Стропа з трищілинною лямкою Nifco (170 см) - 2 шт
 
 
Виробник: Ferrino (Італія)

Ferrino Rutor 30 Yellow Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ferrino Rutor 30 Yellow в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Туристичні рюкзаки та волоски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Туристичні рюкзаки та волоски и купити Ferrino Rutor 30 Yellow в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ferrino Rutor 30 Yellow

Об `єм 30л
Призначення Для пішого та гірського туризму
Наявність пояса талії Ні
Коригування плечових ремінців вертикально Ні
Сумісність із системою пиття Ні
Матеріал Polyester Diamond HD PU
Розміри 60 х 33 х 24 см
Вага 0.63
Забарвлення Yellow

* Технічні характеристики Ferrino Rutor 30 Yellow можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ferrino Rutor 30 Yellow

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ferrino Rutor 30 Yellow

Код товару: 330023
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 330141
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 311334
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →