Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ferrino Overland 50+10 Dark Grey

Код товару: 169068
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ferrino
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Туристичні рюкзаки та волоски Ferrino Overland 50+10 Dark Grey

Віддаючи данину сьогоднішньому тренду легкохідного туризму, компанія Ferrino ставить за мету не максимальне зниження ваги, а досягнення мінімальної ваги, при збереженні надійності та функціоналу спорядження.

Ціна: 6880 грн
шт

Опис товару Ferrino Overland 50+10 Dark Grey

 Віддаючи данину сьогоднішньому тренду легкохідного туризму, компанія Ferrino ставить за мету не максимальне зниження ваги, а досягнення мінімальної ваги, при збереженні надійності та функціоналу спорядження. Оновлені рюкзаки Ferrino Overland стали помітно легшими, копактнішими, зберігши колишній корисний об'єм і універсальність. Вони, як і раніше, є найбільш технологічними і багатофункціональними в лінійці трекінгових рюкзаків виробника. Рюкзак обладнаний під гідросистему та оснащений знімним чохлом від дощу. На найбільшу увагу заслуговує знімний клапан, який можна використовувати автономно у вигляді малого рюкзака або поясної сумки для радіальних виходів. Окрім основного входу, рюкзак має ще й двавеликих фронтальних, службовців зручності завантаження і вилучення необхідних вещей. Простір рюкзака розділений перегородкою на верхнє та нижнє. У нижню частину рюкзака зручно пакувати взуття, спальний мішок та ін. Достатня кількість кишень (велика фасадна, дві бічні, поясна, подвійна зовнішня на клапані та одна внутрішній) дозволяють організувати упаковку всіх дрібних речей максимально зручно. Цікавим є рюкзак і тим, що на нього можна навісити велику кількість спорядження зовні. На фасаді є два кріплення для палиць або льодорубів. Бічні та нижні стяжки фіксують досить об'ємні речі, оскільки мають значний запас по довжині. При необхідності можна використовувати 2додаткові стропи, якими укомплектований рюкзак. Для кожної такої стропи є пара лямок на рюкзаку. З їх допомогою можуть бути зафіксовані навіть лижі чи сноуборд. На відміну від більш місткої моделі, цей рюкзак оснащений підвісною системою з фіксованою універсальною висотою, що дало змогу значно зменшити вагу.

 
Маючи за плечима більш ніж сторічний досвід виробництва спорядження для туризму, компанія Ferrino не зупиняється на досягнутому, продовжуючи диктувати ще вищі стандарти туристичної екіпіровки. З цією метою у 1994 році було побудовано спеціальну високогірну лабораторію для тестування продукції в реальних умовах. Протягомдесятиліть компанія співпрацює з видатними альпіністами (такими як Райнхольд Месснер), дослідниками, спелеологами, які, використовуючи продукцію Ferrino, підкорили всі найвищі точки планети, перетнули пішки 20 000 км Антарктики при екстремально низьких температурах до -7 самі надра землі, в печеру Cueva de los Cristales, де при температурі +58 ° С і 100% вологості людина навіть у спеціальному спорядженні не могла раніше перебувати більше 20 хвилин. Ferrino по праву пишається своїми досягненнями та забезпечує якість та функціонал своєї продукції на найвищому рівні.
 
Технічні характеристики:
 
Матеріал: Polyester 210D HD invisible Ripstop PU - досить легкий, і в той часж час особливо міцний і стійкий до зношування та стирання, водостійкий матеріал
Призначення: трекінг, бекпекінг, тривалі піші гірські та рівнинні походи
Система підвісу та спинки:
 
Підвісна система: Air Convector Tech Back
Каркас: напівжорсткий, незнімний, складається з П-подібного металевого каркаса анатомічної форми та пластикової панелі, які забезпечують правильний та рівномірний перерозподіл ваги, сприяють підтримці правильного положення хребта при ходьбі, при цьому зберігаючи легкість усієї конструкції.
Спіна: завдяки системі Air Convector Tech Back є м'якою, але добре вентильованою. Вентиляційні канали дозволяють циркулювати повітря міжспиною та рюкзаком. Валики з м'якою пінополіуретановою підкладкою обшиті сітчастою тканиною, що дихає, з великими осередками для кращої вентиляції.
Плечові шлейки: Регульовані по висоті, анатомічної форми з м'якою пінополіуретановою підкладкою, обшиті сітчастою тканиною, що дихає, мають петлі для фіксації патрубка гідратаційної системи.
Настегнаний пояс: незнімний, дуже широкий, регульований по натягу, з кишенею на блискавці
Нагрудна стяжка: регульована по висоті з еластичною вставкою на фастексі
 
Особливості конструкції:
 
Air Convector Tech Back - чудово вентильована, ергономічна спинка рюкзака із сітчастої тканини. Пінополіуретанова основа у вигляді подушокмає подвоєну жорсткість, різну висоту, і, при цьому, забезпечує високу повітропроникність. Вентиляційні канали та великі осередки сітки легко пропускають свіже повітря до спини та відводять зайву вологу. Каркас являє собою металеву П-подібну пластину та пластикову панель анатомічної форми. Спинка доповнюється поясом стегна для розподілу навантаження і забезпечення стабільності при ходьбі. Пояс виконаний із аналогічних матеріалів.
 
Ice-axe holders (2) — тримачі для льодорубів розміщуються у верхній та нижній частині фасаду альпіністського рюкзака і, як правило, є комбінацією нижніх довгих петель або посилених шнурів і верхніх стяжних еластичних шнурівз фіксатором або невеликі стяжки на текстильній застібці velcro. Такі тримачі дозволяють надійно фіксувати льодоруби та не завантажувати ними внутрішній простір рюкзака. При необхідності тримачі можуть бути використані і для кріплення трекінгових палиць. Цей рюкзак має дві пари кріплень для льодоруба, поєднаних із кріпленнями для трекінгових палиць.
 
Trekking poles holders (2) - тримачі для трекінгових палиць розміщуються у верхній і нижній частині фасаду трекінгового рюкзака і, як правило, є комбінацією нижніх петель і верхніх стяжних еластичних шнурів з фіксатором. Рідше нижні петлі замінюються на такі ж стяжні шнури. Такі тримачі дозволяють надійнофіксувати трекінгові палиці та не завантажувати ними внутрішній простір рюкзака. Цей рюкзак має дві пари кріплень для трекінгових палиць, поєднаних із кріпленнями для льодорубів.
 
Collapsible Loops - багатофункціональна фурнітура у вигляді регульованих нижніх петель, які можуть бути заховані всередину спеціальних отворів на фасаді рюкзака якщо не використовується. Таким чином, ці петлі точно не чіплятимуться за гілки дерев у поході.
 
Gear Straps - стропи на фастексах для кріплення такого додаткового екіпірування, як намет, тент, самонадувний або пінополіуретановий туристичний килимок, розміщені в нижній частині рюкзака таким чином, щоб не сковуватирухи під час ходьби. При необхідності дані стропи можуть бути компресійними для утяжки нижньої частини рюкзака. У даній моделі стропи розташовані діагонально по відношенню один до одного, що дозволяє кріпити спорядження на фасаді по діагоналі, використовуючи бічні та верхні стропи.
 
Bottom Access - фронтальний вхід на блискавці в нижній частині рюкзака відкриває доступ до вмісту нижнього відсіку рюкзака, відокремленого від основного відділення. Фронтальний вхід також може бути використаний і для доступу до основного відділення рюкзака, за умови, що перегородка між відділеннями відкрита. Нижнє відділення з фронтальним входом зручно використовуватиме розміщення таких речей, якспальний мішок, взуття та ін.
 
Front Access (Full) - фронтальний вхід у вигляді напівкруглої блискавки в центральній частині рюкзака відкриває доступ до вмісту основного відділення рюкзака. Повний фронтальний вхід дуже зручний для швидкого пакування рюкзака. Також у випадках, коли рюкзак упакований під зав'язку, за допомогою фронтального входу можна досить просто дістати якусь необхідну річ (дощовик, спальний мішок) і при цьому всі інші речі не випадуть і залишаться на своєму місці.
 
Side Compression - бічні компресійні стяжки рюкзака можуть використовуватися для кріплення з боків рюкзака такого спорядження, як туристичний килимок, намет або трекінгові палиці, що дужеважливо, коли внутрішній простір рюкзака вже зайнятий. Також компресійні стяжки можуть використовуватися за призначенням для утяжки та зменшення зовнішнього обсягу запакованого рюкзака.
 
Removable Straps - рюкзак поставляється в комплекті з двома довгими стропами, що закінчуються трищілинними пластиковими лямками Duraflex®. Стропи використовуються для кріплення такого спорядження як сноуборд, гірські або бігові лижі, снігоступи. Стропи можуть бути зафіксовані на спеціально призначених петлях або лямках рюкзака, а також на будь-яких інших лямках рюкзаків відповідної ширини.
 
Rain cover - захисний чохол від дощу здатний захистити рюкзак від намокання під час снігу або дощу. такічохли забезпечують водонепроникність при тиску 10000 м водяного стовпа. Чохол покриває фасадну та всі бічні частини рюкзака та надійно захищає від проникнення вологи по периметру. Чохол захований у спеціальну кишеню на дні рюкзака і, за потреби, може бути знято повністю
 
Compatible H2O Bag - цей рюкзак сумісний і може бути оснащений фірмовою гідратаційною системою Ferrino ємністю один, два або три літри, або будь-якою іншою питною системою відповідного літражу. Рюкзак має необхідне відділення для розміщення питної системи, а також усі необхідні отвори та затискачі для фіксації питного патрубка.
Матеріали:
 
Polyester 210D HD invisible Ripstop PUдосить легка тканина з поліестеру з товщиною нитки 210D та високою щільністю переплетення. Тканина має структуру Invisible Ripstop, завдяки чому має високу зносостійкість і стійкість на розрив. Не руйнується під впливом ультрафіолетового випромінювання. PU-просочення робить тканину водостійкою.
Duraflex hardware - американська компанія National Molding Corporation - найбільший виробник пластикової фурнітури під маркою Duraflex, що є еталоном для туристичного спорядження. Пластикова фурнітура виготовляється із міцного поліаміду 6.6, розробленого компанією Dupont. Вироби витримують значні механічні та температурні навантаження та є практично вічними. Цей рюкзак оснащенийфурнітурою Duraflex
Характеристики
Обсяг
60
Вигляд
Анатомічний
Матеріал
 Polyester 210D HD invisible Ripstop PU - досить легкий, і в той же час особливо міцний і стійкий до зношування та стирання, водостійкий матеріал
Розміри
800х380х300 мм
Призначення
Для пішого та гірського туризму
Для екстремальних умов
Тип
Рюкзаки
Регулювання плечових лямок по вертикалі
Ні
Вага
1.95
Наявність поясного ременя
Ні
Сумісність із питною системою
Ні

Ferrino Overland 50+10 Dark Grey Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ferrino Overland 50+10 Dark Grey в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Туристичні рюкзаки та волоски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Туристичні рюкзаки та волоски и купити Ferrino Overland 50+10 Dark Grey в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ferrino Overland 50+10 Dark Grey

Об `єм 60л
Призначення Для пішого та гірського туризму
Для екстремальних умов
Наявність пояса талії Ні
Коригування плечових ремінців вертикально Ні
Сумісність із системою пиття Ні
Матеріал Polyester 210D HD invisible Ripstop PU - досить легкий, і в той же час особливо міцний і стійкий до зношування, водостійкий матеріал
Розміри 800х380х300 мм
Вага 1.95
Забарвлення Dark Grey

* Технічні характеристики Ferrino Overland 50+10 Dark Grey можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ferrino Overland 50+10 Dark Grey

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ferrino Overland 50+10 Dark Grey

Код товару: 170873
Немає в наявності
Код товару: 169079
Немає в наявності
Код товару: 167807
Немає в наявності

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →