Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ferrino Mizar 18 Green

Код товару: 169065
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ferrino
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Туристичні рюкзаки та волоски Ferrino Mizar 18 Green

Міський рюкзак Ferrino Mizar 18 Green створений для активних користувачів у межах міста. Спорт є чудовим доповненням до сучасного, багато в чому віртуального способу життя.

Ціна: 2021 грн
шт

Опис товару Ferrino Mizar 18 Green

Міський рюкзак Ferrino Mizar 18 Green створений для активних користувачів у межах міста. Спорт є чудовим доповненням до сучасного, багато в чому віртуального способу життя. І ця модель рюкзака однаково зручна як для офісної роботи і для ділових зустрічей, так і для походу в спортзал або переміщення містом велосипедом. Рюкзак Ferrino Mizar 18 Green досить компактний, але має цілком містке основне відділення, що дозволяє розмістити у спеціальних захищених відділеннях повнорозмірний ноутбук та планшет, має органайзер для дрібних речей. Зовні рюкзак оснащений двома глибокими сітчастими кишенями, двома парами бічних компресійних стяжок, знімним поясом на стегнах, нагрудною стяжкою іпетлями для фіксації велошолому. Досить практичним є розташування блискавки основного відділення, яка дозволяє отримати повний доступ до вмісту рюкзака, але при цьому перешкоджає випаданню речей з рюкзака, навіть якщо блискавка повністю відкрита.
 
Маючи за плечима 150 років досвіду у виробництві спорядження для туризму, компанія Ferrino не зупиняється на досягнутому, продовжуючи диктувати ще вищі стандарти туристичної екіпіровки. З цією метою у 1994 році було побудовано спеціальну високогірну лабораторію для тестування продукції в реальних умовах. Протягом десятиліть компанія співпрацює з визначними альпіністами (такими як Райнхольд Месснер),дослідниками, спелеологами, які, використовуючи продукцію Ferrino, підкорили всі найвищі точки планети, перетнули пішки 20 000 км. температурі +58 ° С і 100% вологості людина навіть у спеціальному спорядженні не могла раніше знаходитися більше 20 хвилин. Ferrino по праву пишається своїми досягненнями та забезпечує якість та функціонал своєї продукції на найвищому рівні.
 
 
 
Технічні характеристики:
 
 
 
Об'єм, л: 18
Вага, кг: 0.5
Розміри, див: 50х29х15
Максимальна діагональ ноутбука, що розміщується, дюйм:15.6
Матеріал: Polyester Invisible Ripstop 210D PU - міцна і щільна, але досить легка тканина, стійка до УФ-випромінювання, водозахищена.
Колір: Green (сіро-блакитний)
Призначення: для планшета та ноутбука, для спортивних активностей у межах міста, для прогулянок та повсякденного використання.
 
 
Система підвісу та спинки:
 
 
 
Спіна: анатомічна з м'якою пінополіуретановою підкладкою, обшита сітчастою тканиною, що дихає
Плечові шлейки: регульовані по висоті, анатомічної форми з м'якою пінополіуретановою підкладкою, обшиті сітчастою тканиною, що дихає. Мають петлю для фіксації футляра від окулярів та ін.
Настегнаний пояс: знімний,регульований за натягом.
Нагрудна стяжка: регульована по висоті з еластичною вставкою.
 
 
Особливості конструкції:
 
 
 
Removable Belt - дана система має на увазі наявність ременя, що простягається і фіксуються в спеціальних двощілинних лямках з боків рюкзака. Залежно від конкретного використання рюкзака, ремінь на стегнах може бути легко від'єднаний або приєднаний до рюкзака, змінюючи функціонал рюкзака від міського до похідного, або полегшуючи загальну вагу.
Side Compression - бічні компресійні стяжки рюкзака можуть використовуватися для кріплення з боків рюкзака такого спорядження, як килимок туриста,ультралегкий намет або трекінгові палиці, що дуже важливо, коли внутрішній простір рюкзака вже зайнятий. Ними можна надійно зафіксувати ємність з вої, розміщену в боковій кишені. Також компресійні стяжки можуть використовуватись за призначенням для утяжки та зменшення зовнішнього обсягу запакованого рюкзака.
Helmet Holder Compatible - цей рюкзак обладнаний спеціальною системою з чотирьох петель, адаптованих для фіксації велосипедного шолома або альпіністської каски. Чотириточкове кріплення шолома не входить у комплект цього рюкзака, проте може бути придбано окремо. Водночас шолом або каска можуть бути закріплені на фасаді власними шлейками, що фіксують.
PC Holder - конструкцією рюкзака передбачені спеціальні відділення під ноутбук та планшет. У цій моделі рекомендовано розміщувати ноутбук із діагоналлю до 15.6 дюймів та планшет із діагоналлю до 10 дюймів. Для розміщення ноутбука та планшета в основному відділенні передбачено дві окремі захищені кишені, що застібаються текстильною застібкою Velcro. У зв'язку з відмінностями габаритних розмірів персональних пристроїв різних виробників, рекомендується уточнювати, чи можна розмістити конкретний девайс у рюкзаку.
 
 
 
 
Матеріали:
 
 
 
Polyester Invisible Ripstop 210D PU - тканина з поліестеру з товщиною нитки 210D і високою щільністюпереплетення. Тканина має структуру invisible ripstop, завдяки чому має високу зносостійкість і стійкість на розрив. Не руйнується під впливом ультрафіолетового випромінювання. PU-просочення робить тканину водостійкою.
Duraflex hardware – американська компанія National Molding Corporation – найбільший виробник пластикової фурнітури під маркою Duraflex, що є еталоном для туристичного спорядження. Пластикова фурнітура виготовляється із міцного поліаміду 6.6, розробленого компанією Dupont. Вироби витримують значні механічні та температурні навантаження та є практично вічними. У цьому рюкзаку використана виключно фурнітура.Duraflex
 
 
 
 
Комплектація:
 
Рюкзак
 

Ferrino Mizar 18 Green Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ferrino Mizar 18 Green в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Туристичні рюкзаки та волоски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Туристичні рюкзаки та волоски и купити Ferrino Mizar 18 Green в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ferrino Mizar 18 Green

Об `єм 18л
Призначення для планшета та ноутбука, для спортивних активностей у межах міста, для прогулянок і повсякденного використання.
Наявність пояса талії є
Коригування плечових ремінців вертикально є
Сумісність із системою пиття ні
Матеріал Polyester Invisible Ripstop 210D PU – міцна та щільна, але при цьому досить легка тканина, стійка до УФ-випромінювання, водозахищена.
Розміри 50х29х15см
Вага 0.5кг
Забарвлення Green (сіро-блакитний)

* Технічні характеристики Ferrino Mizar 18 Green можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ferrino Mizar 18 Green

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ferrino Mizar 18 Green

Код товару: 369775
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 369776
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 369777
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →