Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Спальний мішок Ferrino Lightec Shingle SQ/-2°C Blue/Yellow Left (86266IBBS)

Код товару: 234649
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ferrino
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Спальні мішки Спальний мішок Ferrino Lightec Shingle SQ/-2°C Blue/Yellow Left (86266IBBS)

Прямокутна форма спального мішка дозволяє при повністю розстебнутому спальнику використовувати його як велику ковдру, а також забезпечує більший простір для ніг і рук, і, не сковуючи рух тіла, сприяє більш комфортному сну.
Система Shingle Construction є спеціальним методом укладання утеплювача невеликими полотнами внахлест (за типом укладання черепиці). Таке укладання наповнювача виключає виникнення будь-яких прогалин у шарі наповнювача та забезпечує більш високу термоізоляцію при збереженні об'єму.

Ціна: 5504 грн
шт

Опис товару Спальний мішок Ferrino Lightec Shingle SQ/-2°C Blue/Yellow Left (86266IBBS)

 Тип: ковдра

Сезон: 3-х сезонний
Температура максимальна (T Max): +20°C
Температура комфорту: +3°C
Температура межі комфорту (T Limit): -2°C
Температура екстриму: -18°C
Матеріал зовнішній: Polyester 260T 70D Ripstop (легкий матеріал, що має при цьому високу міцність на розрив завдяки структурі Ripstop та стійкість до впливу ультрафіолету)
Матеріал внутрішній: Polyester 190T (поєднує високу стійкість до впливу ультрафіолету та зносостійкість)
Наповнювач: H.T.F. Compact, Shingle Construction (Ультралегке 3D волокно, розроблене як теплоізоляційний шар для спальних мішків та одягу. Не має запаху, не містить алергенних та шкідливих хімічних)речовин, що добре переносить прання, повертає свій об'єм після стиснення. Завдяки 3D структурі та спеціальній технології укладання забезпечує відмінні термоізоляційні характеристики спального мішка)
Блискавка: права, двостороння
Можливість стебнути два спальники в один великий двоспальний (додатково необхідний спальник з правою блискавкою)
Колір: Blue/Yellow (синій/жовтий)
Технологічні особливості:
Прямокутна форма спального мішка дозволяє при повністю розстебнутому спальнику використовувати його як велику ковдру, а також забезпечує більший простір для ніг і рук, і, не сковуючи руху тіла, сприяє комфортнішому сну.
Система Shingle Constructionє спеціальним методом укладання утеплювача невеликими полотнами внахлест (за типом укладання черепиці). Таке укладання наповнювача виключає виникнення будь-яких прогалин у шарі наповнювача та забезпечує більш високу термоізоляцію при збереженні об'єму.
Капюшон має анатомічну форму, щільно облягає та надійно захищає голову та обличчя від холоду.
Система швидкого стягування та ослаблення стяжки капюшона "One Touch" дозволяє це швидко зробити зсередини спальника однією рукою.
Двостороння блискавка забезпечує зручне розстібування спального мішка зверху донизу і дозволяє стебнути два спальники з лівою та правою блискавкою в один.
Вздовж блискавки передбаченоутеплювальний борт, що перешкоджає проникненню холодного повітря через блискавки.
Вздовж блискавки вшита стропа, що запобігає защемленню тканини спальника в блискавці замку.
Петлі для сушіння спального мішка.
Компресійний мішок для зменшення обсягу спального мішка з нейлону зі структурою Ripstop і водовідштовхувальним просоченням.
Габарити та вага:
Розміри (Довжина x Ширина в плечах x Ширина в ногах): 215 x 75 x 75 см
Рекомендований для людей зі зростом до 205 см
Розмір у упакованому вигляді: 34 х 17 х 17 см
Вага наповнювача: 600 г
Вага спального мішка: 1200 г
Особливості догляду, прання та зберігання:
Рекомендується ручна стрика або машинне прання в делікатному режимі, притемпературі води не вище 40°C з використанням засобів для делікатного прання.
Спальний мішок під час зберігання повинен перебувати у сухому стані. Тривале перебування у вологому стані поступово знижує ефективність матеріалів та піддає їх руйнуванню. Сушити продукцію рекомендується в сушках великого об'єму при температурі не вище 25 °C, при кімнатній температурі в приміщеннях, що добре вентилюються, або на вулиці в місцях, де немає прямого сонячного випромінювання, підвісивши спальник за петлі. Перед сушінням бажано струсити і розправити спальний мішок. Не допускається сушіння біля джерел відкритого тепла та нагрівальних приладів (багаття, пальники, печі, обігрівачі,батареї).
Коли спальний мішок не використовується протягом тривалого часу, рекомендується зберігати його в розправленому підвішеному стані. Складений або скручений спальний мішок втрачає свої водозахисні та термоізоляційні властивості у процесі тривалого зберігання у складеному стані. Протягом короткого часу спальник без проблем може перебувати в мішку компресійному, не втрачаючи своїх властивостей. Не скручуйте та не складайте спальник при упаковці в компресійний мішок, намагайтеся наповнювати компресійний мішок спальником хаотично. Під час походу намагайтеся не затягувати компресійні ремені чохла надто туго.
Комплектація:
Спальниймішок
Компресійний чохол

Спальний мішок Ferrino Lightec Shingle SQ/-2°C Blue/Yellow Left (86266IBBS) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Спальний мішок Ferrino Lightec Shingle SQ/-2°C Blue/Yellow Left (86266IBBS) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Спальні мішки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Спальні мішки и купити Спальний мішок Ferrino Lightec Shingle SQ/-2°C Blue/Yellow Left (86266IBBS) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Спальний мішок Ferrino Lightec Shingle SQ/-2°C Blue/Yellow Left (86266IBBS)

Тип ковдру)спальний мішок)
Температура комфорту Температура комфорту (T Comfort): +3°C
Температура надзвичайна Температура екстриму (T Extreme): -18°C
Наповнювач Наповнювач H.T.F. Compact, Shingle Construction (Ультралегке 3D волокно, розроблене як теплоізоляційний шар для спальних мішків та одягу. Не має запаху, не містить алергенних та шкідливих хімічних речовин, відмінно переносить прання, повертає свій об'єм після стиснення.
Зовнішній матеріал Матеріал зовнішній: Polyester 260T 70D Ripstop (легкий матеріал, що має при цьому високу міцність на розрив завдяки структурі Ripstop та стійкість до впливу ультрафіолету)
Внутрішній матеріал Матеріал внутрішній: Polyester 190T (поєднує високу стійкість до дії ультрафіолету та зносостійкість)
Вага Вага наповнювача: 600 г
Вага спального мішка: 1200 г
Розміри (Довжина х Ширина в плечах х Ширина в ногах): 215 x 75 х 75 см
Забарвлення синій, жовтий

* Технічні характеристики Спальний мішок Ferrino Lightec Shingle SQ/-2°C Blue/Yellow Left (86266IBBS) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Спальний мішок Ferrino Lightec Shingle SQ/-2°C Blue/Yellow Left (86266IBBS)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ferrino Lightec Shingle SQ/-2°C Blue/Yellow Left (86266IBBS)

Код товару: 345288
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 306897
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 373070
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →