Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Трекінгові палиці Ferrino Kamet EVA

Код товару: 167761
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ferrino
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Відстежуючі палички Трекінгові палиці Ferrino Kamet EVA

Winter - дана лінійка трекінгових ціпків розроблена в першу чергу для зимового трекінгу, лижного альпінізму, а також для катання в стилі фрірайд. Разом з тим трекінгові палиці лінійки Winter можуть використовуватися в будь-який сезон у походах різного ступеня складності, а завдяки невеликій вазі будуть цікаві і для любителів трейлраннінгу.

Ціна: 2494 грн
шт

Опис товару Трекінгові палиці Ferrino Kamet EVA

Основне призначення трекінгових палиць Ferrino Kamet EVA — зимові походи та скітур, де палиці використовуються протягом усього маршруту, а не знаходяться періодично упакованими в рюкзак. Саме з цієї причини ціпки мають дві секції, тому що головне завдання не зменшення розміру, а досягнення максимальної міцності, надійності, довговічності та зниження ваги. Незважаючи на те, що модель орієнтована для складних зимових високогірних походів пішки та на лижах, такі характеристики, як мала вага та компактність приваблять і любителів трейлраннінгу. Палиці виготовлені з передового алюмінієвого сплаву Alu 7075, що є найбільш оптимальним для виробництва трекінгових палиць. Ексцентриковий затискач секційLock & Go виконаний з алюмінію для більшої надійності, компактності та точності роботи. Подовжена рукоятка дозволяє швидко перехоплювати палицю на підйомах і спусках, не змінюючи висоту палиці, EVA-піна сприяє кращому захопленню рукою. У комплектації передбачені кільця зимового трекінгу.

Маючи за плечима більш ніж сторічний досвід виробництва спорядження для туризму, компанія Ferrino не зупиняється на досягнутому, продовжуючи диктувати ще вищі стандарти туристичної екіпіровки. З цією метою у 1994 році було побудовано спеціальну високогірну лабораторію для тестування продукції в реальних умовах. Протягом десятиліть компанія співпрацює з визначними альпіністами(Такими як Райнхольд Месснер), дослідниками, спелеологами, які, використовуючи продукцію Ferrino, підкорили всі найвищі точки планети, перетнули пішки 20 000 км Антарктики при екстремально низьких температурах до -70 ° С, опускалися на 80 хвилин в надра землі Cueva de los Cristales, де при температурі +58°С та 100% вологості людина навіть у спеціальному спорядженні не могла раніше перебувати більше 20 хвилин. Ferrino по праву пишається своїми досягненнями та забезпечує якість та функціонал своєї продукції на найвищому рівні.

Трекінгові палиці Ferrino Kamet EVA Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Трекінгові палиці Ferrino Kamet EVA в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Відстежуючі палички купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Відстежуючі палички и купити Трекінгові палиці Ferrino Kamet EVA в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Трекінгові палиці Ferrino Kamet EVA

Призначення Для трекінгу
Кількість розділів 2 шт
Огляд Ультралегкі
Категорія Унісекс
Мінімальна довжина, см 85 см
Максимальна довжина, см 135 см
Матеріал ручки EVA піна, подовжена, кромка з пружного пластику (дозволяє відстібати кріплення зимового спортивного взуття або снігоступів)
Механізм регулювання висоти Lock & Go

* Технічні характеристики Трекінгові палиці Ferrino Kamet EVA можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Трекінгові палиці Ferrino Kamet EVA

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ferrino Kamet EVA

Код товару: 346884
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 223403
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 346885
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →