Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Намет Ferrino Kalahari 3 Green (92047AVV) (923855)

Код товару: 254922
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ferrino
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Намети Намет Ferrino Kalahari 3 Green (92047AVV) (923855)

Намет Ferrino Kalahari 3 Green (92047AVV) (923855) відноситься до серії трисезонних наметів Ferrino. Завдяки наявності снігозахисної спідниці, повністю тканинного внутрішнього тенту і надійної конструкції, такий намет цілком можна використовувати і для зимових походів.

Ціна: 8471 грн
шт

Опис товару Намет Ferrino Kalahari 3 Green (92047AVV) (923855)

Намет Ferrino Kalahari 3 Green (92047AVV) (923855) відноситься до серії трисезонних наметів Ferrino. Завдяки наявності снігозахисної спідниці, повністю тканинного внутрішнього тенту і надійної конструкції, такий намет цілком можна використовувати і для зимових походів.
 
Обидва входи в намет розміщені вздовж її поздовжньої осі, це дає можливість комфортно користуватися наметом усім її мешканцям, не соромлячи і не заважаючи один одному. Купольна вільностояща конструкція дає можливість встановлення намету без фіксації кілочками та розтяжками. Намет має збільшений тамбур, який може вмістити достатню кількість спорядження.
 
Ступінь водозахисту цілком достатня, щоб, при правильнійвстановлення, зберегти намет всередині сухий під час дощу. Ефективна система вентиляції Camera Air доповнена двома вентиляційними вікнами для запобігання утворенню конденсату. Снігозахисна спідниця може бути піднята для покращення вентиляції та притоку свіжого повітря. Чохол намету має компресійні стяжки, що дозволяє досягти досить компактних розмірів упакованого намету.
 
Особливості моделі:
  • Основні переваги купольного намету-напівсфери - можливість встановлення такого намету без фіксації кілочками, що особливо важливо при встановленні на снігу, на піску або в місцях, де рельєф не дозволяє добре зафіксувати кілочки. Намет такого типу через взаємнийперетину дуг, що спираються в землю, і через обтічну форму має високу стійкість до вітрових і снігових навантажень. Намет, що вільно стоїть, без відтяжок вимагає мінімум настановної площі.
  • Внутрішній намет до дуг кріпиться за допомогою гачків
  • По всьому периметру намет оснащений снігозахисною (вітрозахисною) спідницею, яка не тільки захищає від задування снігу та пилу під тент, але й значно покращує стійкість намету до вітрових навантажень, спрощує встановлення в місцях зі складним рельєфом та збільшує теплоізоляцію. Для покращення вентиляції снігозахисна спідниця може бути піднята з будь-якої сторони.
  • Обидва входи до намету оснащені москітною сіткою
  • Конструкцією передбачено два вентиляційні вікна, розташовані у верхній частині купола намету. Таким чином, навіть при злегка відкритому вході до намету реалізується ефект природної тяги, прискорюючи процес вентиляції. Система вентиляції Camera Air створює велику повітряну камеру між зовнішнім тентом і внутрішнім наметом, що сприяє вільній циркуляції повітря навколо внутрішнього намету. З одного боку це позбавляє появи конденсату всередині, а з іншого боку повітря є кращим теплоізоляційним прошарком.
  • Матеріал тенту та підлоги внутрішнього намету має триразове посилення в точках із передбачуваним збільшеним навантаженням. Посилення виконано у виглядідодаткового шару тканини високої міцності
  • Всередині намету передбачено дві кишені для різних дрібниць.
  • Намет оснащений гачком для підвісу кемпінгового ліхтаря всередині
  • Чохол намету оснащений двома компресійними ременями на фастексах і має вшиту інструкцію щодо встановлення намету
Матеріали:
Fiberglass - легкий композитний матеріал, де армуючим шаром виступає скловолокно, а сполучний - пластиковий полімер. Склопластик добре працює на розтягування та на стиск, має мінімальний коефіцієнт залишкової деформації і при цьому низьку вартість, будучи відмінним матеріалом для каркасів наметів, до яких не висувається підвищенихвимог.
 
Polyester 70D Diamond PU DWR PFC-Free, 2000 мм в.ст. - легка тканина з товщиною нитки 70D та вагою 75 г/м², стійка до УФ-випромінювання, не розтягується при намоканні, має високу стійкість до проколів. Внутрішнє поліуретанова просочення забезпечує стійкість до проникнення вологи, що відповідає показнику гідростатичного тиску 2000 мм в.ст. Гідрофобне просочення без застосування ПФС має водовідштовхувальні властивості. Тканина має термоізоляційні властивості.
 
Polyester 70D Diamond DWR PFC-Free - легка тканина з товщиною нитки 70D, стійка до УФ-випромінювання, не розтягується при намоканні. Гідрофобна обробка захищає тканину від намокання під час утворення конденсату. Гідрофобне просоченнябез застосування ПФС має водовідштовхувальні властивості.
 
Polyester 40D - тканина з товщиною нитки 40D, стійка до УФ-випромінювання, не розтягується при намоканні.
 
Polyester 70D PU DWR PFC-Free, 2500 мм в.ст. - тканина з товщиною нитки 70D та вагою 85 г/м², стійка до УФ-випромінювання, не розтягується при намоканні, має високу стійкість до стирання та проколів. Внутрішнє поліуретанова просочення забезпечує стійкість до проникнення вологи, що відповідає показнику гідростатичного тиску 2500 мм в.ст. Гідрофобне просочення без застосування ПФС має водовідштовхувальні властивості. Тканина має термоізоляційні властивості.
 
Duraflex hardware - американська компанія National Molding Corporation -найбільший виробник пластикової фурнітури під маркою Duraflex, що є еталоном для туристичного спорядження. Пластикова фурнітура виготовляється із міцного поліаміду 6.6, розробленого компанією Dupont. Вироби витримують значні механічні та температурні навантаження та є практично вічними. Цей намет частково оснащений фурнітурою Duraflex.

Намет Ferrino Kalahari 3 Green (92047AVV) (923855) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Намет Ferrino Kalahari 3 Green (92047AVV) (923855) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Намети купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Намети и купити Намет Ferrino Kalahari 3 Green (92047AVV) (923855) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Намет Ferrino Kalahari 3 Green (92047AVV) (923855)

Тип Намет
Потужність Тримісна
Дизайн Двошарова
Призначення Кемпінгова
Наявність тамбуру Є
Форма Півсфера
Рамка Склопластик (fiberglass), 2 дуги ∅ 7.9 мм / 410 см / 11 секцій
Зовнішній тент Polyester 70D Diamond PU, 2000 мм в.ст., проклеєні шви, поліуретанова просочення, вага - 75г/м
Матеріал спального відділення Polyester 70D Diamond DWR PFC-Free, водовідштовхувальне просочення без ПФС
Стать Polyester 70D PU FR, 2500 мм в.ст., проклеєні шви, поліуретанова просочення, вага - 85г/м
Розміри Внутрішній намет (ДхШхВ), мм: 2100 х 1800 х 1300
Зовнішній намет (ДхШхВ), мм: 2900 х 1800 х 1300
У складеному вигляді, мм: ∅ 140 x довжина 470
Внутрішній обсяг намету, м³: 2.6
Вага 3.35 кг

* Технічні характеристики Намет Ferrino Kalahari 3 Green (92047AVV) (923855) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Намет Ferrino Kalahari 3 Green (92047AVV) (923855)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ferrino Kalahari 3 Green (92047AVV) (923855)

Код товару: 233785
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 252309
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 320466
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →