Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сумка Ferrino Ibis Deep Grey

Код товару: 166627
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ferrino
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Дорожні сумки Сумка Ferrino Ibis Deep Grey

об'єм-2,5л, вага-0,14кг, Deep Grey (сірий), Polyester 420D S.L.F. PU, 26х10х10 см

Ціна: 1075 грн
шт

Опис товару Сумка Ferrino Ibis Deep Grey

Ferrino Ibis - мультикишенькова сумка на пояс, що дозволяє розкласти всі необхідні дрібні речі у своїх відділеннях. Сумка має п'ять фасадних відділень на блискавці різного об'єму, а також ще й потайне відділення на блискавці зі зворотного боку, яке не видно, коли сумка одягнена. Додаткову зручність представляє чохол, що знімається, в якому можна розмістити компактний ліхтарик, мультитул або інші необхідні інструменти. За необхідності чохол може використовуватися окремо, його можна надіти на звичайний ремінь.

 
Блискавки сумки закриті від прямого потрапляння дощу. Матеріал з особливою структурою переплетення – міцний, легкий та водозахищений. Сумка Ferrino Ibis оснащена довгимременем, завдяки чому підійде будь-якому користувачеві від дитини до дорослого чоловіка. У сумці можна розмістити ключі, документи, гроші, телефон та інші необхідні дрібниці, які мають бути під рукою у поході, поїздці або просто під час щоденного переміщення містом. Маючи за плечима більш ніж сторічний досвід виробництва спорядження для туризму, компанія Ferrino не зупиняється на досягнутому, продовжуючи диктувати ще вищі стандарти туристичної екіпіровки. З цією метою в 1994 році було побудовано спеціальну високогірну лабораторію для тестування продукції в реальних умовах.
 
Особливості конструкції:
  • П'ять відділень на блискавці (основне відділення та три кишеніна передньому фасаді та потайне відділення на зворотному боці сумки).
  • Знімний чохол на текстильній застібці Velcro.
  • Міні-органайзер у фасадній кишені (два відділення для пластикових карток або інших дрібниць).
  • Регульований поясний ремінь на фастексі.
  • М'яка пінополіуретанова спинка з сітчастою підкладкою.
  • Максимальний об'єм талії: 130 см.
Матеріали:
Polyester 420D S.L.F. PU - тканина з поліестеру з товщиною нитки 420D та високою щільністю переплетення. Тканина має спеціальне переплетення ниток, при якому досягається мінімальна вага при максимальній міцності тканини. Матеріал не руйнується під впливом ультрафіолетового випромінювання. PU-просочення робить тканинуводостійкою.

Сумка Ferrino Ibis Deep Grey Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сумка Ferrino Ibis Deep Grey в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Дорожні сумки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Дорожні сумки и купити Сумка Ferrino Ibis Deep Grey в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сумка Ferrino Ibis Deep Grey

Тип Сумка на пояс
Матеріал Polyester 420D S.L.F. PU
Забарвлення сірий
Об `єм 2,5 л
Розміри 26х10х10 см

* Технічні характеристики Сумка Ferrino Ibis Deep Grey можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сумка Ferrino Ibis Deep Grey

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ferrino Ibis Deep Grey

Код товару: 368187
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 195385
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 254779
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →