Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ferrino Finisterre 38 Red (926468)

Код товару: 263316
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ferrino
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Туристичні рюкзаки та волоски Ferrino Finisterre 38 Red (926468)

Ferrino Finisterre 38 Red (926468) є найфункціональнішою моделлю серед хайкінгових рюкзаків Ferrino. Незважаючи на те, що ця колекція позиціонується як рюкзаки для походу вихідного дня, всі вони цілком підходять для більш тривалих походів у гори та альпінізму початкового рівня.

Ціна: 4343 грн
шт

Опис товару Ferrino Finisterre 38 Red (926468)

Ferrino Finisterre 38 Red (926468) є найфункціональнішою моделлю серед хайкінгових рюкзаків Ferrino. Незважаючи на те, що ця колекція позиціонується як рюкзаки для походу вихідного дня, всі вони цілком підходять для більш тривалих походів у гори та альпінізму початкового рівня.
 
Основним удосконаленням є застосування технології RECCO®, яка дозволяє пошуковим службам полегшити пошук альпіністів під час сходження лавин. Також використаний матеріал з міцнішим переплетенням нитки Ripstop. Бічні, фронтальні стяжки та додаткові стропи дозволяють розмістити на рюкзаку все необхідне від каремату та намету до сноуборду та лиж.
 
Рюкзак чудово сідає поспині, завдяки дещо подовженому формату та системі підвісу DNS. Дана система сприяє правильному розподілу навантаження та забезпечує найвищий рівень вентиляції. Внутрішнє місце рюкзака розділене перегородкою зі стяжним шнуром.
 
Фронтальний доступ відкривається дуже широко, дозволяючи розмістити у нижньому відділенні трисезонний спальник. Місткість фасадної кишені регулюється бічними стяжками. Високі бічні кишені вільно вміщують літрову пляшку з водою, хоча необхідний запас води можна розмістити в питній системі (опціонально), під яку адаптований рюкзак.
 
Захисний чохол від дощу знаходиться в потайній нижній кишені.Кишеня на клапані розділена блискавкою на два відділення. Для найнеобхідніших дрібниць є кишеня на поясі на стегнах. На фасаді є кріплення, призначені для трекінгових палиць або льодорубів. Найвідповідальніші елементи конструкції виконані з міцного матеріалу Hypalon®.
 
Система підвісу та спинки
  • Підвісна система: Dry Net System Back
  • Каркас: напівжорсткий, незнімний, складається з полегшених металевих пластин зігнутої форми, які забезпечують правильний і рівномірний перерозподіл ваги, при цьому зберігаючи легкість усієї конструкції, так само сприяють підтримці правильного положення хребта при ходьбі
  • Спіна: завдяки системі Dry NetSystem Back є повністю вентильованою. Додатковий повітряний простір між спиною та рюкзаком сприяє ефективній вентиляції. Валики з м'якою пінополіуретановою підкладкою обшиті сітчастою тканиною, що дихає
  • Плечові шлейки: регульовані по висоті, анатомічної форми з м'якою пінополіуретановою підкладкою, обшиті сітчастою тканиною, що дихає, з петлями для фіксації патрубка питної системи
  • Настегнаний пояс: незнімний, регульований по натягу, з кишенею на блискавці
  • Нагрудна стяжка: регульована по висоті з еластичною вставкою

Ferrino Finisterre 38 Red (926468) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ferrino Finisterre 38 Red (926468) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Туристичні рюкзаки та волоски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Туристичні рюкзаки та волоски и купити Ferrino Finisterre 38 Red (926468) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ferrino Finisterre 38 Red (926468)

Об `єм 38 л
Призначення Туристичний рюкзак для хайкінгу, походів вихідного дня, трекінгу, початкового рівня альпінізму, велотуризму
Наявність пояса талії Є
Коригування плечових ремінців вертикально Є
Сумісність із системою пиття Є
Матеріал Polyester 210D HD Invisible Ripstop PU/Supertex®
Розміри Розміри, см: 67 х 40 х 32
Вага 1.67 кг
Забарвлення червоний

* Технічні характеристики Ferrino Finisterre 38 Red (926468) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ferrino Finisterre 38 Red (926468)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ferrino Finisterre 38 Red (926468)

Код товару: 240005
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 240006
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 311334
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →