Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ferrino Durance 30 Blue

Код товару: 167808
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ferrino
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Туристичні рюкзаки та волоски Ferrino Durance 30 Blue

Об'єм рюкзака 30 л Вид Туристичний Спинка Каркасна Дощовик Є Відділення для питної системи Є Вага 1650

Ціна: 3999 грн
шт

Опис товару Ferrino Durance 30 Blue

Ferrino Durance - це серія містких туристичних рюкзаків, призначених для походів вихідного дня з ночівлею. Усередині рюкзак обладнаний під питну систему, має достатньо простору, щоб розмістити літні намети та спальник, залишивши місце для особистих речей.

При необхідності за допомогою додаткових строп, що постачаються в комплекті, на рюкзаку можна зафіксувати і більше екіпірування. Фасадні кріплення для трекінгових палиць можуть бути використані і для фіксації пари льодорубів. Система підвісу рюкзака DNS сприяє правильному розподілу навантаження та забезпечує найвищий рівень вентиляції. Внутрішнє місце рюкзака розділене перегородкою зстяжним шнуром. Фронтальний доступ відкривається дуже широко, дозволяючи легко розмістити у нижньому відділенні літнє трекінгове взуття.

Рюкзак відрізняється місткими бічними кишенями та глибокою фасадною кишенею на блискавці, де можна розмістити флягу об'ємом 1 л. Кишеня на клапані розділена блискавкою на два відділення та має карабін для ключів. Для найнеобхідніших дрібниць є кишеня на поясі на стегнах.

Система підвісу та спинки:

Підвісна система: Dry Net System Back
Каркас: напівжорсткий, незнімний, складається з полегшених металевих пластин зігнутої форми, які забезпечують правильний і рівномірний перерозподіл ваги, при цьому зберігаючи легкістьвсієї конструкції, так само сприяють підтримці правильного положення хребта при ходьбі
Спина: завдяки системі Dry Net System Back є повністю вентильованою. Додатковий повітряний простір між спиною та рюкзаком сприяє ефективній вентиляції. Валики з м'якою пінополіуретановою підкладкою обшиті сітчастою тканиною, що дихає
Плечові лямки: Регульовані по висоті, анатомічної форми з м'якою пінополіуретановою підкладкою, обшиті сітчастою тканиною, що дихає
Настегнаний пояс: незнімний, регульований по натягу
Нагрудна стяжка: регульована по висоті з еластичною вставкою

Ferrino Durance 30 Blue Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ferrino Durance 30 Blue в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Туристичні рюкзаки та волоски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Туристичні рюкзаки та волоски и купити Ferrino Durance 30 Blue в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ferrino Durance 30 Blue

Об `єм 30 л
Призначення Для велотуризму
Для пішого та гірського туризму
Для екстремальних умов
Наявність пояса талії Є
Коригування плечових ремінців вертикально Є
Сумісність із системою пиття Є
Матеріал Supertex / Polyester Jaquard Weave 500D PU
Розміри 65 х 36 х 25 см
Вага 1.65 кг
Забарвлення Синій\сірий

* Технічні характеристики Ferrino Durance 30 Blue можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ferrino Durance 30 Blue

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ferrino Durance 30 Blue

Код товару: 315928
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 240005
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 240006
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →