Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Килимок туристичний Ferrino Dream Pillow 3.5 cm Apple Green (78213EVV)

Код товару: 234616
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Ferrino
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Туристичні килими Килимок туристичний Ferrino Dream Pillow 3.5 cm Apple Green (78213EVV)

Особливість рішення конструкції Ferrino Dream Pillow 3.5 cm в поєднанні в одній моделі самонадувного і надувного килимка. Таке рішення дозволяє зменшити вагу та розміри в упакованому вигляді, а також виділити надувну секцію із подушкою для комфортного сну. Ferrino Dream Pillow 3.5 cm має досить невелику вагу, як для повнорозмірного прямокутного килимка. Завдяки невеликому розміру в упакованому вигляді, ця модель є справді добрим вибором при підготовці екіпірування для турпоходу.

Ціна: 2150 грн
шт

Опис товару Килимок туристичний Ferrino Dream Pillow 3.5 cm Apple Green (78213EVV)

 Особливість рішення конструкції Ferrino Dream Pillow 3.5 cm в поєднанні в одній моделі самонадувного та надувного килимка. Таке рішення дозволяє зменшити вагу та розміри в упакованому вигляді, а також виділити надувну секцію із подушкою для комфортного сну. Ferrino Dream Pillow 3.5 cm має досить невелику вагу як для повнорозмірного прямокутного килимка. Завдяки невеликому розміру в упакованому вигляді, ця модель є справді добрим вибором при підготовці екіпірування для турпоходу. При цьому товщина килимка 3.5 см у надутому стані забезпечить значний рівень комфорту під час сну. Килимок достатньо вийняти з чохла і відкрити впускний клапан для того, щоб він сам надувся, а накачуванняподушки займе лічені секунди. Таким чином, поки ви встановлюєте намет або розгортаєте спальник, ваш килимок готовий до використання. Крім того, перевага самонадувних килимків перед іншими конструкціями в найбільшому рівні термоізоляції на одиницю товщини килимка.

Маючи за плечима більш ніж сторічний досвід виробництва спорядження для туризму, компанія Ferrino не зупиняється на досягнутому, продовжуючи диктувати ще вищі стандарти туристичної екіпіровки. З цією метою у 1994 році було побудовано спеціальну високогірну лабораторію для тестування продукції в реальних умовах. Протягом десятиліть компанія співпрацює з визначними альпіністами(Такими як Райнхольд Месснер), дослідниками, спелеологами, які, використовуючи продукцію Ferrino, підкорили всі найвищі точки планети, перетнули пішки 20 000 км Антарктики при екстремально низьких температурах до -70 ° С, опускалися на 80 хвилин в надра землі Cueva de los Cristales, де при температурі +58°С та 100% вологості людина навіть у спеціальному спорядженні не могла раніше перебувати більше 20 хвилин. Ferrino по праву пишається своїми досягненнями та забезпечує якість та функціонал своєї продукції на найвищому рівні.
Технічні характеристики:
Тип: самонадувний
Матеріал оболонки: Polyester 190T PVC – міцний, водозахищений матеріал
Матеріал наповнювача: Polyurethan - спіненийполімер
Кількість місць: 1
Колір: Apple Green
Призначення: туризм, кемпінг, риболовля, відпочинок на природі
Особливості конструкції:
Інтегрована надувна подушка
Двосторонній повітряний клапан дозволяє швидко надуватися килимку і швидко його згортати
Матеріали
Polyester 190T PVC - тканина з поліестеру з щільністю переплетення 190T. Міцний, еластичний матеріал, що не руйнується під дією ультрафіолетового випромінювання. PVC покриття робить тканину водостійкою.
Polyurethan - спінений полімер, має високу еластичність і низький коефіцієнт залишкової деформації, дозволяє зберігати початкову форму і розміту властиві килимку
Габарити тавага:
Розмір, мм: 1800×510×35
Розмір у упакованому вигляді, мм: 330×180×180
Вага, кг: 1
Комплектація
Килимок надувний
Чохол для транспортування
Еластичні гумові стяжки
Ремкомплект 

Килимок туристичний Ferrino Dream Pillow 3.5 cm Apple Green (78213EVV) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Килимок туристичний Ferrino Dream Pillow 3.5 cm Apple Green (78213EVV) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Туристичні килими купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Туристичні килими и купити Килимок туристичний Ferrino Dream Pillow 3.5 cm Apple Green (78213EVV) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Килимок туристичний Ferrino Dream Pillow 3.5 cm Apple Green (78213EVV)

Тип самонадувний
Матеріал Polyester 190T PVC - міцний, водозахищений матеріал
Матеріал наповнювача: Polyurethan - спінений полімер
Розміри Розмір мм: 1800×510×35
Вага 1 кг

* Технічні характеристики Килимок туристичний Ferrino Dream Pillow 3.5 cm Apple Green (78213EVV) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Килимок туристичний Ferrino Dream Pillow 3.5 cm Apple Green (78213EVV)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ferrino Dream Pillow 3.5 cm Apple Green (78213EVV)

Код товару: 366030
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 309464
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 332790
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →