Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ferrino Crusade 18 Tartan Black

Код товару: 167806
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ferrino
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Туристичні рюкзаки та волоски Ferrino Crusade 18 Tartan Black

Сфера застосування: гірський туризм, штурмовий
Спинка: м'яка
Матеріал: поліестер
Відділення: для питної системи, для ноутбука
Корисні дрібниці бічні кишені

Ціна: 2107 грн
шт

Опис товару Ferrino Crusade 18 Tartan Black

Ferrino Crusade 18 Tartan – дуже технологічний молодіжний рюкзак з безліччю цікавих рішень, призначених для катання на гірських лижах та сноуборді, особливо для любителів фрірайду у стилі беккантрі.

Разом з тим особливість конструкції рюкзака дозволяє його використовувати як багатофункціональну міську модель. Рюкзак має спеціальне плоске відділення для фіксації сноуборду, а також фронтальні стяжки для кріплення гірських лиж. Щільна анатомічна спинка рюкзака з алюмінієвим каркасом і розвиненою системою вентиляції, пояс на стегнах і нагрудна стяжка дозволяють комфортно пересуватися навіть із повністю завантаженим рюкзаком.

Усередині основного відділення рюкзака єперегородка для розміщення гідратаційної системи або гаджета з діаметром дисплея до 13.3", а також сітчаста кишеня на блискавці, оснащена карабіном для ключів. Кишеня має флісову підкладку і може використовуватися для розміщення окулярів. кріплення трекінгових палиць, що складаються.

Breathable "O" System Back - супервентиляція плечових шлейок і настегнового поясного ременя забезпечується за рахунок попередньо сформованих у пінополіуретановій основі "О"-подібних макровентиляційних каналів та ультрадихаючої сітчастої тканини з осередками великого розміру. Така система особливо швидковідводить вологу з-під шлейок та поясного ременя.
Front Holders — фронтальні тримачі є продовженими на фасадну частину рюкзака боковими компресійними стяжками, які дозволяють зафіксувати більш об'ємне спорядження. Наявність чотирьох фронтальних стяжок у цьому рюкзаку дозволяє зафіксувати гірські лижі, закріпити одяг, мотузку або інше необхідне екіпірування.

Ice-Axe Holders — тримачі для льодорубів розміщуються у верхній та нижній частині фасаду альпіністського рюкзака і є комбінацією нижніх довгих петель та верхніх невеликих стяжок на текстильній застібці velcro. Такі тримачі дозволяють надійно фіксувати льодоруби та не завантажувати ними внутрішній простір.рюкзак. При необхідності тримачі можуть бути використані і для кріплення трекінгових палиць. Цей рюкзак має дві пари кріплень для льодоруба.

Inside Holders - так звані внутрішні тримачі являють собою два текстильні тримачі, розміщені з боків спинки рюкзака зсередини. Ці тримачі використовуються для фіксації всередині такого спорядження, як складні трекінгові палиці, лавинний щуп, лавинна лопата, сокира та ін.
Gear Loops — Спеціальні великі петлі на рюкзаку, призначені для додаткового наважування.обладнання. Петлі виконані з міцних нейлонових строп, складених удвічі та прошитих з метою забезпечення більшої надійності, а головне зручності навішування та швидкого знімання такого обладнання, як фляги, чашки, альпіністські відтяжки, альпіністські карабіни та ін.

Side Compression - бічні компресійні стяжки рюкзака можуть використовуватися для кріплення з боків рюкзака такого спорядження, як туристичний килимок, намет або трекінгові палиці, що дуже важливо, коли внутрішній простір рюкзака вже зайнятий. Також компресійні стяжки можуть використовуватися за призначенням для утяжки та зменшення зовнішнього обсягу запакованого рюкзака.

Compatible H2O Bag - цей рюкзак сумісний і може.бути оснащений фірмовою гідратаційною системою Ferrino ємністю один, два або три літри, або будь-якою іншою питною системою відповідного літражу. Рюкзак має необхідне відділення для розміщення питної системи, а також всі необхідні отвори та затискачі для фіксації питного патрубка.

Chest Strap Whistle – замість звичайного фастекса на грудній стяжці рюкзака розміщено фастекс із вбудованим свистком. Свисток дозволяє подавати розпізнавальні сигнали визначення місцезнаходження, і навіть подавати звукові S.O.S. В екстремальних умовах не завжди вистачає сили голосу. щоб подати сигнал необхідної гучності, а свисток, що дуже зручно, завжди знаходиться під рукою.

PC Holder -конструкцією рюкзака передбачено спеціальне відділення під ноутбук чи планшет. У цій моделі рекомендовано розміщувати ноутбук або планшет із діагоналлю до 13.3 дюймів. Пристрій поміщається у спеціальну плоску кишеню основного відділення та захищено жорсткою спинкою рюкзака. У зв'язку з відмінностями габаритних розмірів персональних пристроїв різних виробників, рекомендується уточнювати, чи можна розмістити конкретний девайс у рюкзаку.

SOS instructions — всередині рюкзака розміщено нашивку або таблицю з інструкцією про правила візуальної або звукової подачі міжнародних сигналів лиха, а також про подання сигналу про те, що допомога не потрібна. Інструкцією передбачено правила подачі сигналулітаків, рятувальних служб, а також телефони служб порятунку в Європі та США.

Ferrino Crusade 18 Tartan Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ferrino Crusade 18 Tartan Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Туристичні рюкзаки та волоски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Туристичні рюкзаки та волоски и купити Ferrino Crusade 18 Tartan Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ferrino Crusade 18 Tartan Black

Об `єм 18 л
Призначення Для пішого та гірського туризму
Для екстремальних умов
Наявність пояса талії Ні
Коригування плечових ремінців вертикально Є
Сумісність із системою пиття Ні
Матеріал Supertex / Polyester HD 420D PU / Polyester HD Jaquard 420D PU
Розміри 46 х 28 х 23 см
Вага 1.35
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Ferrino Crusade 18 Tartan Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ferrino Crusade 18 Tartan Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ferrino Crusade 18 Tartan Black

Код товару: 369775
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 369776
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 369777
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →