Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сумка Ferrino Cosmetic 4 Black

Код товару: 168822
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ferrino
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Дорожні сумки Сумка Ferrino Cosmetic 4 Black

об'єм-4 л, вага-0,16 кг, Black (чорний), Supertex, 23х15х12 см

Ціна: 1118 грн
шт

Опис товару Сумка Ferrino Cosmetic 4 Black

Сумка-косметичка Ferrino Cosmetic 4 має достатній внутрішній об'єм і дозволяє розмістити всі необхідні ванни та косметичні приналежності, включаючи і невеликий рушник. Вона виконана із міцного водозахищеного матеріалу Supertex®, що дійсно дозволяє використовувати цей аксесуар у похідних умовах. При цьому внутрішня підкладка виконана з м'якого матеріалу, що амортизує, що захищає крихкі ємності і предмети при падіннях.

 
За допомогою великого металевого гачка сумку можна легко підвісити не тільки у ванній кімнаті, вбиральні поїзда або літака, але навіть за гілку дерева, при цьому все ванне приладдя буде легко доступне і не випаде завдяки сітчастій.перегородки. Сумка-косметичка широко відкривається та закривається за допомогою блискавки з двома замками.
 
Вона поставляється укомплектована дзеркалом, що не б'ється, розміщеному в текстильному футлярі, який, за бажанням відстібається або пристібається на текстильну застібку Velcro: на перший погляд - дрібниця, проте це предмет першої необхідності в косметичці, який тепер неможливо буде забути. Сумка-косметичка Ferrino Cosmetic 4 - безперечно корисний, зручний і надійний аксесуар і в діловій поїздці і в поході.
 
 
Особливості конструкції:
  • Блискавка розстібається на 270°, полегшуючи доступ до вмісту
  • Металевий гачок дозволяє підвісити сумку ввбиральні для більшої зручності користування
  • У прозорому відділенні, що відстібається, розміщено дзеркало, що не б'ється, яке легко використовувати за призначенням, коли сумка підвішена за гачок
  • Сіткове відділення на блискавці всередині сумки
  • Ручка у верхньому положенні дозволяє переносити косметичку у вигляді сумки
 
Матеріали:
  • Supertex - сучасний матеріал з товщиною нитки 600D і PU-покриттям, який завдяки своїй міцності та водостійкості широко використовується для автотентів, накриттів для басейнів, наметів, атлетичних матів та ін. , відмінно очищається, не вицвітає від вологи тане вигоряє на сонці.

Сумка Ferrino Cosmetic 4 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сумка Ferrino Cosmetic 4 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Дорожні сумки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Дорожні сумки и купити Сумка Ferrino Cosmetic 4 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сумка Ferrino Cosmetic 4 Black

Тип Сумка-косметичка
Матеріал Supertex
Забарвлення чорний
Об `єм 4 л
Розміри 23х15х12 см

* Технічні характеристики Сумка Ferrino Cosmetic 4 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сумка Ferrino Cosmetic 4 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ferrino Cosmetic 4 Black

Код товару: 195385
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 254779
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 345292
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →