Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Килимок туристичний Ferrino Bluenite 2.5 cm Light Blue (78203FBB)

Код товару: 234555
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ferrino
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Туристичні килими Килимок туристичний Ferrino Bluenite 2.5 cm Light Blue (78203FBB)

Повнорозмірний килимок Ferrino Bluenite 2.5 cm Light Blue має високий рівень термоізоляції, що дозволяє використовувати його для зимових походів. Разом з тим, велика товщина утеплювального шару забезпечує значний рівень зручності під час сну, що важливо для любителів комфорту в кемпінгу.

Ціна: 2795 грн
шт

Опис товару Килимок туристичний Ferrino Bluenite 2.5 cm Light Blue (78203FBB)

Повнорозмірний килимок Ferrino Bluenite 2.5 cm має високий рівень термоізоляції, що дозволяє використовувати його для зимових походів. Разом з тим, велика товщина утеплювального шару забезпечує значний рівень зручності під час сну, що важливо для любителів комфорту в кемпінгу. Також модель є подовженою та має збільшену ширину. По периметру килимок оснащений смугами текстильної застібки Velcro, що дозволяє з'єднати два килимки в один і уникнути взаємного зміщення килимків, що призводять до того, що раптово, під час сну, та чи інша частина тіла виявляється поза килимком. Нижня протиковзна накатка також запобігає зміщенню килимка щодо дна намету. КилимокДостатньо вийняти з чохла і відкрити впускний клапан для того, щоб він сам надувся. Таким чином, поки ви встановлюєте намет або розгортаєте спальник, ваш килимок готовий до використання. Крім того, перевага самонадувних килимків перед іншими конструкціями в найбільшому рівні термоізоляції на одиницю товщини килимка.

Килимок туристичний Ferrino Bluenite 2.5 cm Light Blue (78203FBB) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Килимок туристичний Ferrino Bluenite 2.5 cm Light Blue (78203FBB) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Туристичні килими купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Туристичні килими и купити Килимок туристичний Ferrino Bluenite 2.5 cm Light Blue (78203FBB) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Килимок туристичний Ferrino Bluenite 2.5 cm Light Blue (78203FBB)

Тип Самонадувні
Матеріал Поліестер
Розміри 183 х 51 х 2.5 см
Вага 2150 г

* Технічні характеристики Килимок туристичний Ferrino Bluenite 2.5 cm Light Blue (78203FBB) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Килимок туристичний Ferrino Bluenite 2.5 cm Light Blue (78203FBB)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ferrino Bluenite 2.5 cm Light Blue (78203FBB)

Код товару: 233782
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 366018
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →