Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Килимок туристичний Ferrino Air-Lite Plus Pillow Orange

Код товару: 168902
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ferrino
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Туристичні килими Килимок туристичний Ferrino Air-Lite Plus Pillow Orange

Килимок Ferrino Air-Lite Plus Pillow Orange - один з найлегших надувних килимків з подушкою у своєму класі, призначений насамперед для легкохідного туризму та велотуризму. Килимок розділений на невеликі повітряні камери-подушки, що сприяє максимально рівномірному перерозподілу навантаження, підтримці стабільної форми в надутому вигляді та комфорту під час сну.

Ціна: 3354 грн
шт

Опис товару Килимок туристичний Ferrino Air-Lite Plus Pillow Orange

Туристичний килимок Ferrino Air-Lite Plus Pillow Orange (928118) - один з найлегших надувних килимків у своєму класі, призначений насамперед для легкохідного туризму та велотуризму. Килимок розділений на невеликі повітряні камери-подушки, що сприяє максимально рівномірному перерозподілу навантаження, підтримці стабільної форми в надутому вигляді та комфорту під час сну. Інтегрована подушка у верхній частині забезпечує максимальний комфорт. Надувний килимок займає мінімум місця в рюкзаку в порівнянні з іншими видами килимків туриста, а також забезпечує значний рівень комфорту.

Килимок туристичний Ferrino Air-Lite Plus Pillow Orange Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Килимок туристичний Ferrino Air-Lite Plus Pillow Orange в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Туристичні килими купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Туристичні килими и купити Килимок туристичний Ferrino Air-Lite Plus Pillow Orange в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Килимок туристичний Ferrino Air-Lite Plus Pillow Orange

Тип Каремат
Матеріал 40D nylon ripstop
Розміри 192x58x5 см
Вага 640 г

* Технічні характеристики Килимок туристичний Ferrino Air-Lite Plus Pillow Orange можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Килимок туристичний Ferrino Air-Lite Plus Pillow Orange

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ferrino Air-Lite Plus Pillow Orange

Код товару: 328349
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 254603
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 254604
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →