Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Килимок туристичний Ferrino Air Lite Deep Blue (78216IBB)

Код товару: 234551
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ferrino
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Туристичні килими Килимок туристичний Ferrino Air Lite Deep Blue (78216IBB)

Надувний килимок Ferrino Air Lite має в комплектації текстильний насос і є одним із найлегших надувних килимків у своєму класі. Він призначений насамперед для легкохідного туризму та велотуризму. Килимок розділений на невеликі повітряні камери-подушки, що сприяє максимально рівномірному перерозподілу навантаження, підтримці стабільної форми в надутому вигляді та комфорту під час сну.

Ціна: 4128 грн
шт

Опис товару Килимок туристичний Ferrino Air Lite Deep Blue (78216IBB)

Надувний килимок Ferrino Air Lite має в комплектації текстильний насос і є одним із найлегших надувних килимків у своєму класі. Він призначений насамперед для легкохідного туризму та велотуризму. Килимок розділений на невеликі повітряні камери-подушки, що сприяє максимально рівномірному перерозподілу навантаження, підтримці стабільної форми в надутому вигляді та комфорту під час сну. Поділ на велику кількість окремих осередків особливо важливий при застосуванні великих точкових навантажень. Як чохл може застосовуватися той же текстильний насос. Надувний килимок займає мінімум місця в рюкзаку в порівнянні з іншими видами туристичних килимків, а також забезпечує значний рівень комфорту та більший показник термоізоляції на одиницю ваги.

Килимок туристичний Ferrino Air Lite Deep Blue (78216IBB) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Килимок туристичний Ferrino Air Lite Deep Blue (78216IBB) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Туристичні килими купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Туристичні килими и купити Килимок туристичний Ferrino Air Lite Deep Blue (78216IBB) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Килимок туристичний Ferrino Air Lite Deep Blue (78216IBB)

Тип Надувний
Матеріал Нейлон
Розміри 185 х 215 х 57х 215 см
Вага 400 г

* Технічні характеристики Килимок туристичний Ferrino Air Lite Deep Blue (78216IBB) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Килимок туристичний Ferrino Air Lite Deep Blue (78216IBB)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ferrino Air Lite Deep Blue (78216IBB)

Код товару: 254604
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 379474
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 254745
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →