Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ліжечко Feretti Divano Grandeur Avorio (D-GR-02)

Код товару: 160705
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Feretti
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кедр Ліжечко Feretti Divano Grandeur Avorio (D-GR-02)

Внутрішня ширина: 60-80; Тип: Дитяче ліжечко; Матеріал: Дерево; Конструкція: Опускающаяся стінка, З бортиками; Число рівнів днища: 2; Довжина: 125 см;

Ціна: 5504 грн
шт

Опис товару Ліжечко Feretti Divano Grandeur Avorio (D-GR-02)

Дитяче ліжечко Twins iLove виготовлене з натурального дерева та обладнане різьбленням та стразами, комфортне та безпечне для Вашого малюка, має оригінальний дизайн та кілька варіантів забарвлень. Сертифіковані лаки, фарби та клей, які використовуються для покриття ліжечка, на водній основі, абсолютно натуральні та нетоксичні. Виріб відповідає міжнародним вимогам та держстандартам України (Сертифікат Держстандарту ISO 9001).

Для безпеки всі деталі ліжечка закруглені, без кутів, що виступають; Безпечна відстань між рейками відповідає стандартам; Рухлива боковина; Надійний механізм опускання борту; Захисний профіль-накладка (гризунок) на верхній частині боковини; Дно ліжечка встановлюється на двох рівнях висоти;

Ліжечко Feretti Divano Grandeur Avorio (D-GR-02) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ліжечко Feretti Divano Grandeur Avorio (D-GR-02) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кедр купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кедр и купити Ліжечко Feretti Divano Grandeur Avorio (D-GR-02) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ліжечко Feretti Divano Grandeur Avorio (D-GR-02)

Тип Дитяче ліжечко
Коробка під ліжком Є
Механізм маятника розмахування Ні
Внутрішня довжина 125 см
Внутрішня ширина 60-80 см
Колеса Є
додаткові характеристики трансформується в затишний диван; два рівні регулювання дна; передня стінка знімається; коліщатка для зручного переміщення по кімнаті; ортопедична основа; підліжковий ящик; внутрішній розмір: 125х65 см.

* Технічні характеристики Ліжечко Feretti Divano Grandeur Avorio (D-GR-02) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ліжечко Feretti Divano Grandeur Avorio (D-GR-02)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Feretti Divano Grandeur Avorio (D-GR-02)

Код товару: 278618
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303586
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 219137
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →